בוקר טוב לעוד יום קורוני

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לעוד יום קורוני

לא האמנתי על עצמי שאסתדר סגורה ומסוגרת אבל זה קורה. מה שבכול זאת מפריע לי מאוד זה שאני מוצאת את עצמי לא יודעת איזה יום באותו יום וחייבת לגשת למחשב כדי לוודא. ביום רגיל אני נזכרת שאתמול בערב הייתי בחוג זה או אחר ונזכרת ביום, ואילו כאן אני תופסת חרדה ממש כמו יתוש בלילה ליד האוזן. חולפת חרדה בלב, אולי האלצהיימר או כול מקלקלי השפיות הגיע. איך אצלכם?
אתמול הלכתי לבית המרקחת לקבל תרופה. ניצלתי את ההזדמנות ונסעתי ל"אושר עד" היה שם תור של עגלות לאורך ואחר כך עוד לרוחב כול מגרש החניה. ויתרתי. בלילה, בלילה נסעתי שוב לשם וגם הפעם היה תור, אומנם עשרה אחוז ממה שהיה קודם, אבל היה תור. על זה נאמר בתנף" בזיעת אפיך תאכל לחם"
באותה הזדמנות אבקש לשמור על סדר השרשור.העיפו בבקשה מבט על השורה הראשונה בשרשור לפני שאתם מתחברים , ההודעה הראשונה בשרשור היא הקובעת לגבי התאריך.
להתקרא מ
ת

גיורא26

New member
תכתבו ותרימו את מצב הרוח

חשוב לא פחות מאוכל וגם מצווה.

לא נכנסתי כול הזמן כי הרגשתי על הפנים. זה לא קל, יום כמו לילה ולילה כמו יום.
פעם היה לי משעמם הייתי יורד פוגש חברים וחוזר כמו חדש. היום אי אפשר כמו קודם בלילה.
אמרתי אכנס לפורום, פה בדרך כלל שמח, בפרט כששי מכניס בדיחות וסיפורים, אז
צוחקים קצת.
נקווה שייגמר בקרוב.

תגששו סביב המונח "אלקטרוכימיה"....חפשו מידע...

אני כותבת בקיצור מחשש שהמחשב שלי יכבה בפתאומיות כי כבר עבר עליו הקלח......אנחנו במחקר אפידמיולוגי.....כל טוב ובהצלחה

שי1951

Member
ערב טוב

גיורא - במיוחד בשבילך (בשני הקבצים המצורפים):
וכמובן מוקדש גם לשאר הגולשים

הניה 8

New member
יעלי תחשבי אופטימי,,,לא יהיה לך אלצהיימר כאשר כל יום אותו

דבר זה קורה לכולם הימים הם אותו דבר

yaely2

New member
מנהל
ערב סגור

תודה הניה על האמפטיה.

המון המון תודה לשי.
היו לי קצת בעיות עם תפוז
והסתדר לי. תודה שי על הבדיחות. סיפרת על הצדיק שביקש משאלה ולי יש סיפור על זוג בגיל העמידה שפגש פייה שאפשרה להם משאלה אחת לכול אחד.
אמרה האישה היא רוצה וילה בסביון הכול כלול. עוזרת,גנן. נהג פרטי ... ועוד.
הפייה נתנה לאישה מפתח לווילה והביאה אותה לפתח הבית.
תוך שנייה חוזרת הפייה ושואלת את הבעל בן ה 55. מה משאלת ללבך? השיב הבעל. "אני רוצה לצדי אישה צעירה ממני ב 30 שנה" "אין בעיה" אמרה הפייה, הרימה את שרביט הקסם שלה נגעה בכתף הבעל והפכה אותו לזקן יותר ב 30 שנה. עכשיו אשתו הצעירה מתאימה לו.

טובי1952

New member
קוראת כול מילה

הרבה תודות לאלה שכותבים ומאפשרים לי לקרוא.
אני נערכת נפשית למה שאמרו בטלוויזיה שיתכן והלימודים יתחדשו רק בספטמבר.
מילא, נחזיק מעמד. הנכדים אצלי כי ההורים עובדים. אבל אם צריך אעשה את המירב.
נהנית מהבדיחות של שי. ואת הכתיבה של כולם

למעלה