בוקר טוב לעוד יום קייצי

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לעוד יום קייצי

כל כך חם שאין חשק להוציא את האף מחוץ לבית...
אתמול "חנכתי" את הבריכה ביישוב שלנו... עם הנכדה שאצלי
היתה בריזה נעימה אבל בקושי היה לי כח להיכנס לבריכה...
ואני עדין שחיינית לא רעה....

אפרת10511

New member
בוקר טוב

הדיון בנושא חוק הלאום בכנסת
מהדהד בקול צורם.החוק הגזעני הבא על חשבון הדמוקרטיה
הישראלית. הצעת החוק הנוראי הזה מעגנת בחוק יסוק את
מעמדה של מדינת ישראל כמדינת הלאום של העם היהודי,מדינה
יהודית ודמוקרטית,את סמלי המדינה,את ירושלים כבירת
ישראל,את השפה העברית כשפה רישמית ואת השפה הערבית
כבעלת מעמד מיוחד.סעיף 7ב' המאפשר הקמת ישובים ליהודים
בלבד, וזאת, למרות התנגדות נחרצת של היועץ המשפטי
לממשלה,ומפלגות אחרות.גם נשיא המדינה הביע התנגדותו לחוק
גזעני נוראי זה.

בוקר , אתמול , גם אני רציתי ללכת לבריכה .

היה לי תור לרופאת המשפחה , אז הגעתי אליה , כשמתחת לבגדים אני בבגד ים . כשהגעתי לבריכה רמזו לי בעדינות שלא כדאי לקנות כרטיס ,כי ברכה מלאה בקיטנות . חזרתי הביתה .כנראה שאנסה היום שוב , קודם אצלצל . במקביל , אחפש בריכה חלופית , שאין בה קיטנות . לפני שהתישבתי למחשב , מרחתי את שערי בצבע . נראה לי שחלך מספיק זמן ,
עוד משהוא קטן , קטנטן . איך נראה לכם שבני רופ מקמפן לחברות המים . אני ראיתי והייתי בטוחה שהוא מדבר על התחזית . זה אפס נראה לי כמו הטעית הציבור .מה דעתכן ?

יוליקה

Member
מנהל
כדאי ללכת לבריכה רק מ-12 בצהריים

אז הקייטנות כבר עוזבות... אבל זה תלוי באיזה ישוב את גרה...

נימה3

New member
בענין פרסומת יש עוד שדרנים שמפרסמים

מוצרים שונים. כנראה שזה משתלם להם ויש כמובן כאלה שלא יגעו בשום פים ואופן בפרסומת כיזה לא לכבודם ולא לכבוד המקצוע.
באשר לחוק הלאום. המדינה שלנו מתקרבת בצעדי ענק להיות מדינה טוטליטרית דוגמת ארדואן אולי ביבי מתקנא בארדואן ורוצה גם כן שלטון ללא מצרים. רבים מביאים לדוגמא את צרפת ומדינות אירופה אחרות שלא מאפשרות למוסלמים למשל ללבוש את הפינג'ב, אבל נדמה לי שההבדל שכאשר אנחנו באנו לפני מאה שנה לכאן כבר היו פה מוסלמים הם עשרים אחוז מהאוכלוסיה היום, אי אפשר לטאטא אותם מחוץ לחוק.
אני מתקשה להבין בני אדם שמצביעים בניגוד לאינטרסים שלהם רק בשם איזה סנטימנט. כנראה שבענין בחירות הרגש שולט.

יוליקה

Member
מנהל
בענין דני רופ והתשדיר לחיסכון במים

זהו תשדיר ואיננו פרסומת.
וזה לא של חברת מים כזאת או אחרת...
לכן זה לגיטימי לעשות זאת.
מלבד זאת כל הסלבסים עושים פרסומות לחברות מסחריות...
זה השלמת הכנסה... חחחחח

נימה ויוליקה , כנראה שלא הסברתי עצמי מספיק ברור .

בקשר לדני רופ ,נושא התשדיר/פרסומת מאוד מאוד , עד זהה , לתחזית שלו בחדשות , וזה מה שמטעה .אני רואה אותו וחושבת שהוא מדבר על התחזית. דרך אגב , מה ההבדל בין תשדיר שרות לפרסומת , אם יש הבדל ?
באשר לשנאבס , אספר לך בשבת .

נימה3

New member
חזרתי עכשיו מסיור במחנה המעפילים

בעתלית. לבושתי אני אומרת שזו לי פעם ראשונה שאני במקום הזה. מאד מסודר מאד מענין למרות שאנחנו מכירים את ההיסטוריה ויודעים על מה מדובר הרי לראות בעיניים ולקבל הסברים ממצים עם מצגות ממחישות זה דבר אחר. מה שמענין גם שבקבוצה שלנו היה חבר שבעצמו עלה באנית מעפילים והמדריכה השכילה לשלב את הסיפור האישי שלו בסיפור הכללי. וגם הסתבר שמצאה את השם שלו ואת שם האניה שבה הגיע במאגר מידע כלל עולמי. שווה ביקור.

למעלה