בוקר טוב לעלמות החן

shongold

New member
בוקר טוב לעלמות החן

ולגברברים המסוקסים הנסתרים מעין כל - גם לכם שלום עליכם!

shongold

New member
שיר מאחר ואנחנו ביום שלאחר יום

האתמול אענה לך כאן על אשר שאלת אתמול ובחדוות יצירה לא יכולתי להתפנות דווקא לשאלה ששאלת ובכן התוצאה המוגמרת בית נקי ריחני מזמיןןןןןןן למחצה - עוד היד מונפת והמלאכה רבה..יש לנו את כל ימות השבוע על מנת לסגור קצוות בלתי גמורים.!!!

shongold

New member
שוניתוש על איזה ציפורה נחמדת הינך

מדברת...ביאליק תמיד טוב לפתוח בו את הבוקר - ודברים טובים אף פעם לא ארכאיים.

שונית 7

New member
../images/Emo6.gif אז כן הבנת!שלום עליכם בסוף

ההודעה שלך קישר אותי ישירות לשיר של ביאליק וגם ממשיכה את הודעתך המקסימה מאתמול על שיר של אלתרמן שרק ב"מקרה"שר עוד אחד מהגדולים שלנו . לגבי דברים טובים אף פעם לא ארכאיים:ברוררר!!! יש את מוצרט הקלאסי והטוב ולנו יש את מוצרט הבא כמו שקיטר בחן אחד המתמודדים המאוכזב

shongold

New member
../images/Emo24.gif זהו מתוקה שלי קבלת את

החיבוק הווירטואלי שלי...? והנה קבלי גם
וכן בונבוניירה השיר הספציפי הזה של אלתרמן הולך איתי לכל אורך הדרך ונצרב אצלי בנשמתי גם דרך המבצע הגדול..והמיוחד הנצחי והפלאי שלנו.

שונית 7

New member
../images/Emo140.gifרציתי רק להבהיר למה לא הגבתי

להודעה הזו שלך למרות שהסכמתי עם כל מילה לגבי ההערצה:אני מוצאת את עצמי מזדהה עם חלק גדול מדיעות שלך (כמובן לא עם כולן) ומוצאת את עצמי מסכימה שוב ושוב עד שלפעמים נוצר אצלי חשש שההסכמה תיחשב כצביעות מצידי או "ליקוק"
מה שלא כך אלא נדמה לי שיש איזה שהוא חיבור או דמיון בין דיעותינו השקפת עולמינו והטעם שלנו. לגבי ההסבר שלך על ההערצה מאוד הסכמתי:הערצה וגם אהבה עיוורת היא העמדת אדם על כס גבוה לעיתים ללא קשר למציאות.מעריצים מעניקים לעיתים קרובות למושא הערצתם תכונות שהיו רוצים למצוא בו . ואני תמיד אומרת שגם אהבה אמיתית היא אהבה ריאלית כשאתה אוהב בן אדם עלכל המכלול שבו הטב עם הרע.

shongold

New member
שונית הפתעת אותי לגמרי זה שאנו

רואות הרבה דברים עין בעין עדיין לא עושה אותנו זהות בחשיבה. וודאי לי שאם נשב ונדבר נמצא לא מעט נושאים שבמחלוקת וזה רק טבעי. אז את יכולה להוציא חשש זה מעל ליבך. בסך הכל כל אחת מביעה דעתה או שאת מתחברת או שלא או שלמחצה והכל טוב ולגיטימי. ועניינית ולגבי התגובה שלך - ללא ספק אנחנו באותה דעה לגבי מעריצים טיבם ומה מוליך אותם. יש לי הערה לגבי אהבה לטוב ולרע. בואי נאמר שאם אני מכבדת משהו מוזיקלית, אבל נאמר עושה דברים בחייו הפרטים שאינם משקפים את אמות המידה שלי, ממשיכה לכבדו מוזיקלית - הערכתי אליו באופן אישי עשויה להשתנות.

שונית 7

New member
נכון ,כך אני מרגישה לגבי אביב גפן

ולא אביו
מצאתי את עצמי לפני שנים מתוכחת עם חברה לעבודה לגבי אביב ובייחוד לגבי שירו "דור מזוין: היא קטלה ופסלה אותו ואני אמרתי שאני עושה הפרדה מוחלטת בין אביב האמן שמצא חן בעייני לבין אביב האדם שפחות מצא חן בעייניולגבי השפעה רעה על הנוער כמו שהיא טענה ,הזמן הוכיח שאני צדקתי ,הכל תלוי בחינוך בבית ולא נראה לישהילדים אוהבי אביב גפן לא התגייסו לצבא למשל, ד"א בטוח שנמצא בינינו הבדלים אבל בפורום מעבר למקלדת לפעמים יכול להיוצר רושם שונה ,מצטערת על רגישות היתר שלי

shongold

New member
היה איזכורון קטנטן של ג'קו

בשבע לילות 'ידיעות' סוף שבוע במסגרת כתבת ענק על יהונתן גפן - ילד מזדקן. כתבה של רביב גולן: שרוצה להכניס במילותיו את כל המשמעויות על האיש אשר לא שם על אף אחד ותמיד כתב את אשר על ליבו ולצורך זה קטל את כל מי שבא..לו לא טוב וכך הוא כותב: "האיש שרצח מטאפורית בעמודי העיתון והספרים יותר אנשים מג'ק המרטש וג'קו אייזנברג ביחד, רוצה להיות עכשיו בסדר עם כולם. או כמו שהוא מגדיר את זה: "פעם הייתי אביב היום אני אביו" הכתבה יצאה לקראת צאת ספרו החדש "רומן אמריקאי"

שונית 7

New member
תודה על האיזכור.מעניין קראתי את

הכתבה ברפרוף ופספסתי את האיזכור על ג'קו,נראה לי שיהונתן גפן מזדהה באופן אישי עם ג'קו.רוצה להתוודות אפרופו הערצה שאני מתה על גפן האב שנים רבות הרבה יותר אם בכלל מהבן אביב.נכון הוא היה ולדעתי עדיין פרובוקטור לא קטן אבל באופן אוטנתי יותר ואמיתי מה שלפעמים קרה לי עם אביב שאת שיריו אני כן אוהבת,אבל תמיד נדמה לי שהפרובוקציה היתה לשם הפרובוקציה וכדי לשרת מטרה אם את יורדת לסוף דעתי. הייתי בהופעות שלו וגם אוהבת במיוחד את הכבש ה-16 . המשפט הייתי פעם אביב והיום אני אביו מקסים בעייני ומשקף את מה שקורה במהלך החיים גם לפורצי דרך אמיתיים פרובוקטיים ומרדניים:הם מתברגנים ורוצים להיות בסדר עם כולם.כתבה דומה הייתה לא מזמן על יזהר אשדות אם את זוכרת שגם הוא אמר בדרכו שהוא רוצה להיות בסדר עם כולם וזה מה שנשאר מהרוקר המרדן והפרוע של פעם.

shongold

New member
אני לא יודעת עד כמה יהונתן גפן

מזדהה באופן אישי עם ג'קו הכתב הרי איזכר את ג'קו. ואני חושבת שבזמנו הוא דבר מתוך מילותיו של בנו, למרות שעל פי דרכו וגם דעותיו - יש להניח שהוא מתייחס אליו באמפטיה ובהבנה. אין לי ספק שהאמינות בדברי ג'קו גדולה אלף מונים מאמינות של אביב - כפי שאמרת את - הפרובוקציה אצלו היתה שם המשחק ועדיין אבל עכשיו בלחישה. הוא מייחצ"ן עצמו למרכז ועל כן דברים דרמטיים לא נשמע ממנו יותר. גם אני מאד אוהבת ואהבתי את מאמריו של יהונתן - מבחינת רמת האינטלגנציה האב עולה על בנו. קראתי גם את הטור השבועי שלו וכן את ספריו. וגם אני חושבת שהכבש ה 16 הוא מאסטר פיס. לגבי פרוצי הדרך: הם אמרו את מה שהיה להם לומר ברייש גליי קבלו את התהודה שבה רצו - ועכשיו הם לא צריכים להאבק יותר מאחר ומאד כף לשהות בחמימות המלטפת של הקונסנזוס, אחרי דרך שעשו - מתעייפים, מה גם שהגיל עושה את שלו.

שונית 7

New member
הייתה כתבה צינית שלו ,נדמה לי אפילו

שאת העלית אותה.הכתבה עסקה בין היתר בכך שסוף סןף מצאו מי אשם במלחמת לבנון השניה:ג'קו אייזנברג!!! חוץ מזה התבטא בהזדמנויות שונות בזכותו,לעומת בנו,שגם אצלו אני מרגישה עייפות והתקרבות לקונצנזוס,אביב הגן עליו רק בנושא פליטות הפהובשועליות משהו כמו שנובה התבטאה,אמר שאם הוא לא אוהב את רמי קליינשטיין שלא יתנצל למחרת....מיותר לצין שממש לא אהבתי,וכן אמר שלא אוהב את תופעת כוכב נולד כי אין קיצורי דרך ולא נתן לג'קו שום קרדיט על כשרונו. ואני אומרת:אביב אתה מגרד את הקצה ,אתה כבר לא בתחילת הקריירה שלך..אתה מפחד מתחרות...אתה מכיר טוב מאוד בכשרון ובמוזיקליות של הבחור ....אבל לא תודה בכך!!!

shongold

New member
יפה לך שונית על הזכרון ועל מי העלה

מה...אני בהחלט התייחסתי לכך באותה כתבה, וגם כאן ניתן לומר שאולי היה כאן איזה שהיא דחיפה מצד בנו לצורך אותו ענין - שאז היה קשור ב'טדי' - בואי נאמר אם לחלוטין לא היה לו ענין או חשיבה באותה דרך - לא היה כותב מאמר שלם בענין אבל דחיפה כנראה קבל, לא בא לו לבד לדעתי. מתוך אגוצנטירות מרקיעת שחקים של אביב - קשה לו לקבל משהו שאולי עשוי להכנס לנישה שלו - ולכן דבר כפי שדבר. מעבר לכך לפחות על פי דרכו ארץ ישראל קטנה עליו להזכירך ההרכב שלו בלקפילד

shongold

New member
יפה לך שונית על הזכרון ועל מי העלה

מה...אני בהחלט התייחסתי לכך באותה כתבה, וגם כאן ניתן לומר שאולי היה כאן איזה שהיא דחיפה מצד בנו לצורך אותו ענין - שאז היה קשור ב'טדי' - בואי נאמר אם לחלוטין לא היה לו ענין או חשיבה באותה דרך - לא היה כותב מאמר שלם בענין אבל דחיפה כנראה קבל, לא בא לו לבד לדעתי. מתוך אגוצנטירות מרקיעת שחקים של אביב - קשה לו לקבל משהו שאולי עשוי להכנס לנישה שלו - ולכן דבר כפי שדבר. מעבר לכך לפחות על פי דרכו ארץ ישראל קטנה עליו להזכירך ההרכב שלו בלקפילד

קניה 1

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifבוקר טוב לג'קו../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ובוקר טוב לכל בנות הפורום היקרות

shongold

New member
בוקר טוב לך קניוש אני בטוחה שאת כבר

בחצי היום אחרי חליבה דהירה וכיוצ"ב - העשויה ללא חת של הפורום

למעלה