בוקר טוב לפורום המקסים שלכם

mamakes

New member
בוקר טוב לפורום המקסים שלכם ../images/Emo140.gif

איזה נחמד שיש פורום למעלה אדומים ואפשר להכיר ולדבר....

בוקר טוב גם לך

בנות ובנים יקרים , אני קצת עסוקה בימים אלו , אבל אשמח לשמוע שנפגשתם וספרו לנו חוויות מפגישתכם ואני אצטרף למפגש הבא ! אוהבת אתכן מאוד

כולם לומדים../images/Emo6.gif

ענת את כמו סטודנטית חופשית, לא כולנו נמצאים על המחשב בתשע בבוקר.. יש בי"ס
ויש כאלה שמסיימים מאוחר (אני היום סיימתי ב-4) ואז צריך להכין שיעורים, ויש תנועות נוער.. אז אני לא חושבת שיהיה מפגש בזמן הקרוב עד כמה שכולנו רוצים.. ככה שאת לא תפספסי כלום

שכה יהיה לי טוב!

עם 4 זה מאוחר... אז נראה לי שאני אגמור יותר מאוחר ממך XD משבוע הבא אני גם אתחיל להיות עסוקה (חודש ארגון. זוכרים?) וגם משבוע הבא בימי ראשון או שני אני מתחילה חוג לרפואה בביה"ס, אז אני בערך אגמור בסיבות 5 בערך, או יותר מאוחר. בחוג אנחנו נלמד עם כל הדברים הבסיסיים. משו כמו קורס מד"א לצעירים. יש לנו גם מסלול חדש "אופק" שהשעות בו יותר ארוכות- ולומדים יותר, ויש גם עוד חוגים ודברים וזיבולי שכל, אבל נשמע שלא הולך להיות לנו משעמם בשנה הקרובה XD יהיה מפגש! לא אכפת לי איך- אבל יהיה! T.T אני אכין פאיירים, אני אכין הכל- אבל חייבים חייבים לעשות מפגש! O: מקסימום... אפשר לחשוב... אז לא נכין שיעורים... ניחה... אבל חייבים לעשות מפגש! O: (מיכל- מצידי אני אגרור אותך עם האוזניים, ע השיער או עם האף. לא משנה איך- אבל את באה T.T)

....

יום חמישי אני מסיימת ב-5.. ומה עוד? השלוש שעות אחרונות זה פיזיקה. שגם ככה אני לא אעשה בזה בגרות, אבל מה? חובה ללמוד את זה. וכן, מלמדים חומר של בגרות. ויש גם בבי"ס פרויקט להבה"ה- שזה 2 בשבוע באונ' העברית בירושלים, ויש גם מחויבות אישית.. ואני בכלל במואץ אז חצי מהבגרויות של י"ב אני עושה בי"א אז אני צריכה ללמוד את זה מעכשיו..
ולי אישית יש גם קונסרבטוריון ונוע"ל... חח אז לי יש יותר
אבל על מה אנחנו מתווכחות בכלל.. כנראה שתהיה שביתה

אני ת'אמת היא נגד שביתות

לא שזה אמור להפריע לי או משו- אבל אני לא חושבת ששביתות זה דבר טוב כ"כ... אולי לנו זה כיף והכל- אבל תחשבי על המאבק שהמורים עושים כדי לקבל את מה שהם צריכים ודרושים לו. משכורת וגם תחשבי על איך זה דופק את כיתות י', יא', יב'. יש להם בגרויות השנה- ועם כל השביתות האלו, הם מפסידים פול שיעורים שהם זקוקים להם, והם בלחץ מהבגריות. ובצדק... הייתה כתבה על זה בעיתון בשבוע שעבר. תלמידה בכיתה יב' מהצפון אם אני לא טועה, יושבת ראש מועצת התלמידים, כתבה מכתב וכתבה גם איך היא מרגישה ועוד תלמידים רבים על השביתות האלו. לדעתי היא בהחלט צודקת! בשנה שעברה היו באמת מלא שביתות. ואז המורים, שמנסים לגמור את החומר של השנה, מאיצים עם החומר והכל פשוט באוטוסרדה! (אם כתבתי את זה נכון) וכל הלחץ והמהירות של: "לגמור את החומר" אנחנו אולי נהנים מזה והכל- אבל זה די דופק אותנו... אמא שלי אמרה לי שכשהיא הייתה בתיכון, הייתה להם איזו שביתה של בערך חצי שנה. אבל עשו להם הקלות ענקיות בבגרויות. תתארי לעצמך שביתה של חצי שנה. זה לא נורמאלי! זה חופש גדול כפול שלוש.

אני בכיתה י'../images/Emo3.gif

ואם תהיה שביתה ארוכה אז כנראה ידחו ת'בגרויות לחורף של י"א (שנה הבאה)

גבריאלה!!!

הא! שוב אני צריכה להגיד לך??? אם זה עם א'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והא!!!! נכנסתי!

איצ' אה מיריקל!

האו איצ' קין פאסיבול? טוב, מספיק עם אנגלית של ישראלים ברוכה הבאה אל פרומינו החם והצנוע! כאן כולנו מתפגרות בכיף- ומנסות לארגן מפגש. (לרוע המזל, זה לא יוצא לפועל)

skaramoosh

New member
הא? ../images/Emo6.gif זו לא שגיאה

לא אם כמו אם הייתי רוטשילד, אלא עם כמו הלכתי לטייל עם נחמה

למעלה