בוקר טוב לפורום הנהדר

אסתרס

New member
בוקר טוב לפורום הנהדר../images/Emo68.gif

כמה ימים הייתי משתתפת סמויה ורק קראתי , לא יודעת למה , לא יכולתי לכתוב. אני קוראת והכל כמו שאומרים דה זאבו . קוראת ורואה עצמי עם שלמה לפני 3 שנים, ושואלת עד מתי הסבל הזה של המשפחות יימשך ויחזור על עצמו כל פעם מחדש. עד מתי הבטוח הלאומי יתעלם מחולי האלצהיימר וצורכיהם המיוחדים שלא תמיד חומרתם ניראית לעין, עד מתי יתעלמו מאיתנו בנושא התרופות. אני נתקלת יום יום באנשים המעדיפים בעל כורחם תרופות פחות מתאימות לחולה בגלל עלות כספית גבוהה. עד מתי יתעלמו מאיתנו המטפלים הנושאים בעול בלתי אפשרי, ויחשבו שגם לנו יש צרכים כבני אדם . אני חושבת שאני פשוט קצת עייפה, ולכן יצא לי " קטע "כזה . להתראות .

אירילה

New member
אסתר??ראית איזה חצוף??../images/Emo191.gif

אבל אל דאגה...ה
של הפורום תמיד על המשמרת , והשאר איתו שייך כבר להיסטוריה. חג אורים שמח והרבה נשיקות מהניה ואמנון שמחכים.... גרשון

אסתרס

New member
שמתם לב להגנה שיש לנו../images/Emo196.gif

שוב נכנס איזה אידיוט וניסה להסתלבט עלינו ולהנות ממצוקותנו. מיד אירילה סלק אותו מהפורום . כל הכבוד לגרשון. השגחתך המתמדת משרה עלי בטחון.

zs1957

New member
אנשים חצופים יש לסלק מהפורום

שלום גרשון, טוב שאתה עומד על המשמרת ומסלק את החצופים מהפורום. גם בפורום שאני מנהלת זה קרה מספר פעמים וסלקתי אותם. מנהל הפורום צריך להיות שוטר סמוי. אחרת טרולים עלולים להרוס את הפורום. שיהיה לכולנו חג אורים שמח ושבוע מקסים. זהבה שחם

ענתי44

New member
../images/Emo10.gif

אני אוהבת לגרש טרולים... איך פיספסתי? טוב מאוד גרשון שהרחקת אותו, יהיה מי שיהיה. חג אורים שמח לכולם.

שרותים מיוחדים

אי"ה ביום ראשון אני שולחת טופס עם אישורים לביטוח לאומי לבקשה לשרותים מיוחדים איני יודעת מה יצא מזה אבל אני מנסה אולי יעזרו לי לשלם עבור המועדון שעלותו 1400 עד 1500 ש"ח,

אסתרס

New member
אם בעלך בגיל עבודה../images/Emo213.gif

את זכאית לגמלת שרותים מיוחדים, זו גמלה יותר נדיבה מגימלת חוק סיעוד, אני מקווה שיש בידך איבחון מפורט על מחלת בעלך ומצבו המנטאלי. אל תלכי סתם ככה לבטוח הלאומי, הם בהחלט לא ידידותיים. חג שמח

../images/Emo137.gifבעלי בגיל 60

האם מבטוח לאומי יבואו אלי הביתה כדי לבחון את בן זוגי? ואם כן מה הם יבחנו אותו

אסתרס

New member
יזמינו אותו לועדה רפואית

וגם יבואו לבדוק את התפקוד בבית. לכן צריך שיהיה בידך איבחון פסיכוגריאטרי. בהצלחה

אסתרס היקרה

יש לי אבחנה של נירולוג ממחלקת זיכרון מבית חולים בלינסון האם את חושבת שזה גם מספיק וכן אבחנה מרופאת משפחה

zs1957

New member
מזל טוב לבעלך

היי אריאלה, תקראי היטב מה שכתב אסתר, עלייך להיות מצויידת בדיווחים רפואים על המחלה. בוודאי שיעבור תחקיר ביטוח לאומי לא משלם סתם. תבקשי להיות נוכחת בבדיקה הרפואית. בדרך כלל המטרה שלהם להכשיל ולא לתת. שיהיה בהצלחה!!!!! זהבה שחם

../images/Emo140.gifתודה יקירתי

בן זוגי הולך כל יום למועדון איך היא תבדוק אותו האם מהביטוח לאומי מודיעים כשהם באים? יש לי אישור מחלה מרופאת משפחה ועו"ס מהמועדון אמרה שתכין לי המלצה. מה אני עוד צריכה?

הביטוח הלאומי זאת צרה צרורה,

ואני אומרת את זה לא רק בגלל שאני עכשיו בדרך לוועדה רפואית (ה-אלוהים יודע כמה במספר) בשביל בעיות הבריאות שלי. עכשיו אני הולכת להתמודד עם הבקשה להעלאת שיעור הסיעוד של אמא, שמצבה הולך ומתדרדר. ומותר לך להיות עייפה. אחרי הכל, את היא הנושאת העיקרית בנטל שלך ושל בעלך, תיק לא קל ולא פשוט. יש מצב שתארגני לך איזו חופשה בקרוב?

למעלה