בוקר טוב לפורום הנפלא!

סהר12

New member
בוקר טוב לפורום הנפלא!

כן, הגעתי למשרד ומיד אני מתחברת. זוכרות? זו אני, מצטרפת חדשה, העומדת להתחתן במחצית מרץ 2002 עדיין אין כלום רק אהבה ענקית!!
אבל נראה לי שאני עומדת לשאוב המון מידע, עזרה ותמיכה מהמקום הזה. ולהתחלה: יש מישהיא שעומדת להתחתן בפברואר, או מרץ ויש לה המלצה על מקום מסוים? יש לנו מעט מוזמנים, משהו כמו 180. חשבתי על מוזיאון אילנה גור ביפו. מי מכירה??

dorlim

New member
../images/Emo91.gif

אנחנו מתחתנים במרץ בגני כנען ליד צומת בילו. אנחנו יודעים שיש להם עוד תאריך אחד פנוי בתחילת מרץ(נדמה לי ה-3/3). במרץ זה גן מקורה מקסים - אנחנו ממליצים. השאלה היא מהם גבולות הגזרה שלכם ומה הסגנון של האירוע שאתם מחפשים? בכל מקרה, בהצלחה!

סהר12

New member
תודה, על ההמלצה

גני כנען קצת גדול ורחוק עבורנו. עקב מספר המוזמנים הקטן - אנחנו מחפשים משהו אינטימי יותר. הטריטוריה שלונ היא באזור המרכז/שרון נמאס כבר מחוות רונית וכל היתר אולי משהו באזור תל מונד??ממשיכה לחפש, לחשוב, ולקבל המלצות..

הילית*

New member
יש לי המלצה בשבילך- החמאם ביפו

מקום מקסים למס´ המוזמנים שלך. הייתי שם בחתונה של חברה שלי והיה ממש מקסים.

סהר12

New member
נכון אחלה מקום, אבל...

אחי התחתן שם לפני שלוש שנים, ולא בא לי לחזור על אותו המקום. צודקת, נכון?

הילית*

New member
צודק ת ב- 100%....

עוד רעיונות- הבית הירוק ברמת אביב קאנטרי קלאס גן האמנים

סהר12

New member
../images/Emo65.gif תודה

ידעתי שאתן
יופי של רעיונות. אשדמח לעדכן בכל העובר עלינו. לגבי שמלה - נראה לי יש עוד זמן. רבנות וכל הבלגן הזה ?!
קייטרינג וכד´ - גם בטווח הקרוב בקיצור -חודש מהיום אני רוצה להיות אחרי כל הארגון ולפנות זמן לשמלה, איפור, מוסיקה, צלם. אל תנטשו אותי..

שלי51

New member
מקום יפה לחורף ל 180 איש

נסו מקום חדש במרינה בת"א בשם "אופל"

למעלה