בוקר טוב לפורום הנפלא,

zs1957

New member
בוקר טוב לפורום הנפלא,

האם עבר לילה שקט על כוחותינו? אצלי היה לילה שקט מאד. במשך 10 ימים לא ישנתי בלילה בגלל נזלת ושיעול רק הנוסידקס הציל אותי וכמובן 10 כוסות תה חם עם לימון ליום. והנה הגיע החורף בשיא עוצמתו. החמין שלי מוכן לשבת. בגלל המיני שפעת ,שתקפה אותי נבצר ממני לבקר את אימי מחשש להדבקות והכל נעשה בשלט רחוק שנקרא טלפון. המטפלת מצויינת וברוך השם הכל בסדר. שבת שלום לכולם, זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב זהבה

מאחלת לך שתרגישי טוב עם השפעת שלך, טוב שאת שומרת לא להדביק את אמך כי מערכת החיסון שלה כבר חלשה ולא תעמוד בפני השפעת הקשה. הולך להיות סופשבוע גשום, אז הרבה תה חם ותרופות והלוואי ותבריאי במהרה ותתחילי את השבוע החדש כמו חדשה. רפואה שלמה.

zs1957

New member
תודה נילי על העידוד והברכות

תה חם עם לימון , מרק עוף חלב חם עם דבש זה התרוופות לשפעת ואם יש חום לקחת אקמול. נוסידקס תרופה מעולה לנזלת מייבשת את הנזלת היא קצת מרדימה אבל אותי לא. הלוואי והיתה מרדימה אותי. אחותי גם לא מרגישה טוב היא היתה בבי"ח השבוע כך שגם היא לא ראתה את אמא שלי. היא עשתה לה קניות לשבת ושלחה עם משלוח של הסופרמרקט.אני כל כך מתגעגעת לאמא שלי אבל אני לא רוצה להדביק אותה בחיידקים שלי ואני מתאפקת. ומסתפקת בדיוו מהמטפלת בלבד. אני מקווה שבשבוע הא אסע לבקר את אמאל'ה שלי המתוקה. שבת שלום, זהבה שחם

hregev

New member
ש פ ע ת

צהרים טובים לכל משתתפי הפורום הנחמדים !!! ימים קשים עוברים עלינו עם השפעת הנוכחית. אין כמעט בית שהיא עוד לא ביקרה בו השנה, אבל הלואי שבזה יסתיימו צרותינו, כפי שידוע לי מעברי עם אמא שלי ז"ל, מחכים לי עוד ימים קשים בסיבוב הנוכחי עם בעלי, לצהיימא אינה מחלה פשוטה ונצטרך להתמודד אתה עוד שנים ארוכות. במן האחרון הוא ממציא לעצמו שירים, ופתאום הוא רוקד ובכלל הוא משתנה לי מול העינים. אבל רק שלא יהיה יותר גרוע ושיהיה כח להתמודדות. בינתיים להתראות ביום שני בבשורות טובות. שבת שלום חני

נילי41

New member
../images/Emo20.gif הי חני

טוב לראות אותך שוב בפורום. השפעת אכן מסוכנת ליקירינו חולי אלצהיימר וצריך לשמור עליהם מפני הידבקות. אנחנו התחסנו כבר בתחילת החורף ואני מקווה שנצליח לעבור אותו בשלום. בשנים קודמות בילינו פעמיים בבית החולים עם דלקת ריאות. זה ידוע שחולי אלצהיימר משתנים באישיותם ובהתנהגותם. טוב שבעלך שר ורוקד, סימן שהוא חושב חיובי. עדיף על התקפי הבכי שלו שסיפרת עליהם... אשמח להתראות ביום שני עם כל קבוצת התמיכה שלנו. מקווה שמזג האוויר לא יהיה קשה מדי. שבת שלום וסופשבוע רגוע וחמים.

../images/Emo24.gifחני היקרה רפואה שלימה

לך ולבן זוגך, לא כתבת כל השבוע התגעגעתי אליך , נפגש ביום שני , שבוע טוב ומבורך

שבת שלום זהבה

זהבה יקרה , אני מקווה שהבראת לגמרי ושתוכלי לבקר את אמך בקרוב. גם אצלי הכל מוכן כבר לשבת. אתמול היינו בוועדה הרפואית של ביטוח לאומי ובדק אותו נוירולוג ואז הודיעו לנו שיזמנו אותנו שוב כשיהיה רופא נוירו- פסיכיאטר. העיקר שבן זוגי הרגיש בנוח ולשם שינוי לא שאלו אותו איזה יום היום, הרופא פנה אליו ודיבר איתו ישירות ועל הרוב הוא ענה, אשלח לך בפרוט את הדו-שיח בשבוע הבא. פרט לכך יש לו הרבה פעמים כעס עלי שאני עוזרת לו או מתקנת אותו והוא חושש שאני אסתכל ואבדוק מה הוא עושה כי הוא מודע לכך שהוא לפעמים מפשל או מתבלבל. בקיצור , אני צריכה להיות מאד זהירה ולא להעליב אותו ולתת לו לעשות דברים בלי להתערב, בקצב שלו. זה כמובן לא פשוט עבורי ואני לפעמים קצרת סבלנות. בדיוק כמו שתיאר יצחק דור בספרו. אני חייבת לעבוד על עצמי ולהשתדל יותר. בבית הוא בדרך כלל לבד במשך היום ובזמן האחרון אני לא יודעת מה הוא אוכל בבוקר ומחכה כשאחזור ואגיש לו אוכל. נראה לי שבקרוב אצטרך להעסיק מישהי במשק בית , אך כשאני מעלה זאת הוא מאד כועס. מקווה שמפגש הפורום יצא לדרך בסוף החודש, שבת שלום , תנוחי ותאגרי כוחות , תודה על הכל , להת, טובה

zs1957

New member
שבת שלום טובה,

היי טובה יקירתי, אני שמחה שהמפגש עם הנוירולוג עבר בשלום ואהרון הרגיש בנוח.אני אשמח לקבל את הדו שיח מאד מעניין גם הפגישה עם הנוירופסיכיאטר תעבור בשלום. הם בסדר גמור האמיני לי ,מניסיוני ישבתי שם עם חולים שליוותי אותם לפגישות הללו. אל תתקני אותו ,היי זהירה, כדי שלא יעלב היות והוא מודע שלפעמים הוא מפשל או מתבלבל. תזרמי אתו והרבה פעמים בהומור שיצחק קצת. הייתי קונה לו ספר בדיחות שיקרא ותצחקו ביחד. אני בהחלט חושבת שכדאי להכניס משהי לנקות את הבית כי כל העומס עלייך ואת חייבת להוריד עול מכתפייך. אמרי לו שאת מכניסה עובדת ניקיון כדי שתעזור לך ,כי אין לך כוח לנקות כמו שצריך ואת רוצה שהבית יהיה מסודר טיפ טופ. מצפה בכליון עיניים למפגש הפורום . מקווה שהפעם תהיה היענות יותר גבוהה. להתראות, זהבה שחם

ענתי44

New member
החלמה מהירה זהבה חברתי הטובה

שולחת לך איחולי החלמה מהירה. גם אני לא מרגישה טוב ואני לא בדיוק יודעת מה בדיוק עובר עליי. אחותי חולה מאוד ולא תגיע השבת. כך שאני לבד עם אמא. חבל לי שהיא הודיעה מאוחר מידי להזמין את האהוב שלי ( הוא דתי) אבל לא נורא, אמא ואני נשאר ביחד. היה לי שבוע מאוד קשה עם אמא. המטפלת בחופשה ( הייתי היום בברית של הנכד שלה) אמא השתפרה מבחינה מנטלית להדהים אבל, יש ירידה פיזית. רופאת המשפחה התקשרה, היא תבוא לביקור בשבוע הבא. לדעתה ולדעת האחות הראשית בסניף אמא חייבת לחזור ליחידה לטיפולי בית.ותנסה לעזור לנו לחזור. מאחלת לכולם שבת שלום וכמו שאסתר שלנו אומרת " משעממת"

zs1957

New member
שבת שלום ענתי חברתי הטובה

שולחת לך איחולי החלמה מהירה. גם לך יש שפעת? אמא שלך תחזור ליחידה לטיפול בית בשל מצבה הבריאותי. קופ"ח תמיד מערימות קשיים במתן זכויות החולים.קצת לחץ ואסטרטיביות ואמא תקבל את המגיע לה. את ואני נמצאות באותו מצב שתינו חולות וגם אחיותינו חולות רק בהבדל אחד לי יש עובדת זרה שמטפלת באמא ואת מטפלת באמא בעצמך. השבת תהיה גשומה , כולם בבתים אוכלים וזוללים כדי לקבל אנרגיה ואחר כך, בוכים על הקלוריות המיותרות שנכנסו לגוף. שתהיה לכולם שבת חמימה ונעימה ובעיקר מעניינת. חיבוק גדול לך ולאמא. תרגישי טוב, זהבה שחם

ענתי44

New member
שבוע טוב

עברה השבת. והשבוע הקשה מאחורי.... כך אני מקווה. אמא קיבלה היום התקף אפילפסיה וזה לא מפתיע לאור החלפת התרופות באופן לא הדרגתי ( התחייב ממצב הכבד) . היא קצת חלשה ולא רוצה לקום אבל בסדר. ואני, אין לי מושג מה יש לי. זה לא שפעת. יש לי חולשה קשה ובחילות. וכולם שואלים אותי אם אני בהריון. ואני לא. לא יודעת מה זה אולי משהו בקיבה. בכל אופן אני אתאושש. זה בטוח. מקווה שאת חשה יותר טוב. ושתוכלי בקרוב ללכת שוב לאמא שלך.

zs1957

New member
שבוע טוב ענתי

צר לי לשמוע שאמא קבלה התקף אפילפסיה זה אכן בשל החלפת התרופות. אני מקווה שזה יחלוף. לפי מה שאת מתארת יש לך שפעת לפעמים גם בשפעת יש בחילות.אני מרגישה יותר טוב הגוף התגבר על השפעת. תרגישי טוב, חיבוק גדול לאמא ולך. זהבה שחם

למעלה