בוקר טוב לפורום הנפלא

zs1957

New member
בוקר טוב לפורום הנפלא

מה שלומכם הבוקר? קר בחוץ ויורד גשם. כל הזמן אנחנו רוטנים על הבירוקרטיה בקופת חולים ואכן היא קיימת.אנחנו משלמים ביטוחים משלימים וכלל איננו יודעים מהן הזכויות שלנו. מתי מבינים רק כאשר ישנה בדיקה חריגה וצריך אישור מהרופא המחוזי האם יאשר או לא יאשר את הבדיקה המיוחלת? לפני שנה ורבע עשיית בדיקת ויטמין B1 וויטמין B6 נאלצתי לבצע את הבדיקה במרכז הרפואי שיבא. קופ"ח מכבי סרבה להחזיר לי את הכסף הרופא המחוזי כתב לי שזה לא בסל של מכבי. בכללית קבלו חינם את הבדיקה עם טופס 17 . היום עלי לעשות הבדיקות הללו שוב אבל שוב צריך אישור רפואי , לשלוח בפקס לחכות עד בוא המשיח. אמרתי לעצמי הפעם אני לא אשלם יש לי מכבי זהב ואני אדרוש את זכיותי נכנסתי למעבדה בקשתי שיבדקו אם זה בסל אמרו לי כן תבואי אמרתי להם שבשנה שעברה שלמתי 600 ש"ח בגין הבדיקה וסרבו להשיב לי את התשלום הפעם אני לא מוותרת. הייתי אסרטיבית וקבלתי את זכיותי אני אעשה את הבדיקות בסניף שלנו מחר בבוקר. הסיפור הזה מסופר כדי שתדעו שיש להלחם על התרופות המגיעות ליקירנו מתוקף החוק ועל טיפול בית המגיע להם כחוק. קופות החולים לא יציעו לכם אם לא תבקשו ותעמדו על שלכם. שיהיה לכולנו יום טוב, זהבה שחם

למעלה