בוקר טוב לפורום הנפלא

zs1957

New member
בוקר טוב לפורום הנפלא

מה שלומכם הבוקר ? אני את הבוקר שלי התחלתי בשעה 4:45 הייתי צריכה לעבור בדיקת דם בשעה 8:00 בבוקר ולהיות ערנית שלש שעות לפני כן. הכל עבר בשלום נקווה שהתשובות תהיינה בסדר. ראיתי את אמא שלי אחרי שבועיים שלא ראיתי אותה והיא פורחת. הייתי בשיעור של הפיזיותרפיסטית ראיתי את אמא מתעמלת כל כך יפה שלא האמנתי. היד שלה התיישרה מהשבר במרפק והיא יכולה לסגור ולפתוח ללא כל בעיה. חברה יש ניסים בעולם. זוכרים שספרתי לכם שרצו לנתח את המרפק בגלל השבר לא הסכמנו ולבסוף הפרופסור אמר להוריד את הגבס מיד ולעשות רק פיזיותרפיה. מזל שיש לאמא פיזיותרפיסטית מעולה. היא מלמדת את המטפלת כיצד לעבוד ויש תוצאות. עכשיו עלי לעשות קניות לאמא שלי כי אחותי כבר מאושפזת 5 ימים בב"יח ואני ממלאת את תפקידה. כמו כן, עלי לקנות אינשור בבית מרקחת וכמובן לבקר את אמי המתוקה שכל פעם מפתיעה אותנו מחדש. יום טוב לכולכם, זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif זהבה יקירתי

אלה ממש בשורות טובות. קודם כל את הבראת מההצטננות שלך שהשביתה אותך לשבועיים ולא יכולת לראות את אמך היקרה, והנה הופתעת לטובה מההתקדמות שלה ומהעבודה שלה עם הפיזיותרפיסטית. אז אכן, יש נסים בעולם. כמו שאנחנו כבר יודעים במחלה הזו, כל הזמן יש ירידות ולפעמים גם עליות. אז מחזיקה לך אצבעות, שיהיו לכם עכשיו רק עליות, שאחותך תבריא במהרה ושהתוצאות של הבדיקה שלך יהיו טובות. כמה טוב לשמוע סיפורים כאלה. יום טוב לכולם. נילי

כל הכבוד לך על הכוח שלך

זה מדהים שלמרות הבדיקות שלך את מצליחה לדאוג לכולם. איזה יופי שאתם מסתדרים עם הפיזיותרפיה אני מקווה שהבדיקות שלך יעברו בשלום. הרבה הצלחה נטע

zs1957

New member
תודה נטע

אני מקווה שגם אצלכם הכל יסתדר. אנחנו פה כדי לסייע בכל עת. שבת שלום, זהבה שחם

זהבה חברתי

מה שלום אחותך והאם היא תצא בקרוב מבית החולים. שולחת לה החלמה מלאה ומהירה. דיברתי עם שולה לגבי קבוצת תמיכה בתל אביב והיום היא התקשרה אלי ואמרה שיש גם קבוצת תמיכה אחרת , לא של העמותה שלנו , של ילדים של חולים. אני מקווה שבשבוע הבא אדבר עם האחראית ואוכל לשלב את ילדיי בקבוצה. אני שמחה לשמוע שהשבר של אימך התאחה והיא מפתיעה אתכן כל הזמן לטובה. הלואי שימשיך כך. שיהיה לכולכם סוף שבוע נעים , טובה

zs1957

New member
טובה חברתי

אחותי יצאה היום מבית החולים לביתה . עליה לנוח שבוע ימים ולשוב לביקורת בעוד שבוע במרפאת חוץ. בינתיים סדרתי לה רופא מומחה שהוא מכיר אותנו ואני מניחה שהוא יטפל בבעיה שלה לשביעות רצונה. זה מצויין שילדייך ישתלבו בקבוצת תמיכה אני חושבת שגם עלייך ללכת לפגישות הללו. אתמול הייתי אצל אמי ,קניתי להם מזון לכל השבוע. אמא מרגישה טוב והכל בסדר. טוב שיש שבת ואפשר לנוח. אני מאד עייפה מהשבוע הקשה שהיה לי. סוף שבוע נעים זהבה שחם

למעלה