בוקר טוב לפורום הנפלא

zs1957

New member
בוקר טוב לפורום הנפלא

נילי , עברת אתמול לילה צבאי מלא. להיות ללא חשמל ועם נירות מזכיר לי שירות צבאי בטירונות. לא נעים אבל לפחות ניצלת את זה לשינה והעיקר שיש טלפונים ניידים לשוחח עם חברים ובני משפחה. מזל שזה קרה בלילה ולא ביום כשבעלך צריך ללכת למרכז יום. אין לך תדיאור בבית? זה מכשיר נחוץ להפסקות חשמל. ד"ש חם לכולם מענתי. המחשב שלה טרם הבריא ומצפה לד"ר טכנאי שיטפל בו. שיהיה לכולכם יום נפלא ומהנה. זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב זהב יקירתי

תודה על תגובתך החמה, מה פתאום שאפגע? להיפך, אני שמחה על כל תגובה. נראה לי שהפורום נכנס קצת לתרדמת לאחרונה וצריך לנער אותו קצת. התדיאור שלנו כבר שבק חיים, ובכל מקרה אף תדיאור לא יכול להחזיק 5 שעות. אחרי חצי שעה הם נגמרים. התיאור הצבאי שלך נכון, היה חסר לנו רק אוהל סיירים בחוץ בגשם שוטף... ככה היו נראות הסדרות שלנו בימים שאני הייתי בצבא. ואת הטוסטים היינו עושים על גבי תנור חימום או עם מגהץ, אבל בשביל זה כבר צריך היה חשמל... ד"ש חם לענתי, אנחנו באמת חשים בחסרונה, הנה עוד אחת הסיבות שהפורום רדום, חסרונה של ענתי שתמיד מצליחה לרגש את כולנו ולהביע במילים את מה שכולנו חשים. מאחלת רפואה שלמה למחשב שלה שיחזיר לנו אותה במהרה... שיהיה יום נפלא לכל חברי הפורום האלצהיימרים. התעוררו חברה, כנסו לפורום, ספרו מה עובר עליכם ואיך אתם מתמודדים. העניינים כאן קצת יגעים לאחרונה.

zs1957

New member
היי נילי יקירתי

גם אני מרגישה שהפורם רדום קצת. אני בטוחה שזה יחלוף והחברים ימשיכו לכתוב.זה החורף שעושה אותם לכבדים יותר. אין מה לעשות מזג האוויר גם משפיע. גם אצלי הפורום קצת רדום. אני נותנת לו ויטמינים ,אינשור פלוס והוא קם לתחיה. אני מארחת רופאים בפורום ואז הוא קם לתחיה. שיהיה יום נפלא חמים ונעים. זהבה שחם

למעלה