בוקר טוב לפורום יוגה

Noa L

New member
בוקר טוב לפורום יוגה ../images/Emo42.gif

שאלתי להבוקר: אני חיה בחו"ל ומתעתדת לחזור לישראל ... מתישהו. עד אז אני רוצה לקחת קורס למורי יוגה כדי שאוכל לעבוד ולהדריך בישראל. 1. האם יש בישראל כיום צורך ב"תעודה מוכרת" על מנת ללמד יוגה? 2. אם כן, מהי הדרך היעילה ביותר לברר אם התעודה שאקבל מוכרת או לא? האם יש "התאחדות מורים ליוגה" או משהו מהסוג הזה? תודה ויום נעים! נועה

לא ממש....

בוקר טוב. נועה. תעודה תמיד יכולה לעזור אבל לא בהכרח נחוצה. חלק מהמקומות רוצים לראות תעודה, אבל אני מכיר לא מעט מורים שמלמדים במקומות "רשמיים" ללא תעודה. והדרך לדעת היא: לדעת איפה את רוצה לעבוד. לכל מקום קריטריונים משלו... וכן, יש את "ארגון מורי היוגה", הכתובת נמצאת בקישורים, או שבקלות דרך "גוגל". בהצלחה. אבי.

תעודת הוראת יוגה

הי נועה לשמחתנו, יש את אירגון מורי היוגה שמנסה להסדיר את הנושא, ולסווג את המורים למוכרים על ידיו, וגם מדרג את המורה לפי שעות הקורס שנלמד. באופן גורף- בארה"ב ובאירופה יש התאחדויות יוגה רציניות. כל בית ספר שמכבד את עצמו נותן תואר שמוכר על ידן. אירגון מורי היוגה מכיר בדרך כלל בחברות באחת ההתאגדויות האלו. את יכולה ליצור קשר עם הני באירגון מורי היוגה, דרך האתר שלהם, ולברר איתה לעומק. שיהיה לך בהצלחה אורית

gaiegos1

New member
שיבננדה יוגה בעולם כולו

שלום נעה אם את מעוניינת להדריך יוגה בשיטת שיבננדה יש כמה אשרמים מפוזרים בעולם המכשירים מורים והתעודה היא בין לאומית ומוכרת בארץ ובעולם. זהו קורס אינטנסיבי אשר נמשך כ חדש ימים בשיטת gugu kulu system מה שאומר שנשארים באשרם למשך כל התקופה ובו לומדים כל מה שנחוץ כדי להתחיל ללמד. הלינק הבא יוביל אותך לאתר העולמי בו את יכולה לקרא בפירוט על שיבננדה על השיטה ועל ההכשרה למורים. כמו כן יש רשימה של כל האשרמים ולוח זמנים ומחירים של הקורס של השנה הקרובה. חפשי את הלינש teachers training כדי ללמוד על קורס ההכשרה עצמו. מומלץ בחם.

למעלה