בוקר טוב לפורום עם שיר

בוקר טוב לפורום עם שיר ../images/Emo79.gif

לו היית לידי כאשר מכין/ה ארוחה כי אז הייתי פורס/ת מפה על השולחן ומניח/ה נרות, לו היית לידי כששומע/ת שירים כי אז הייתי שר/ה לך שיר אהבה. לו היית לידי כאשר צופה בסרט רומנטי כי אז היינו השחקנים הראשיים. לו היית לידי כאשר חולם/ת עלייך בלילה כי אז הייתי מחבק/ת את גופך,נצמד/ת אלייך. לו היית רואה שלמרות שמוקף/ת אנשים אני חש/ה בדד היית יודע/ת שרוצה אותך אותך לידי,לעד. לו היית יודע/ת הרבה דברים אז אולי הדברים היו אולי,אחרת. לו. (שיר שיוויוני,לא)?

אש אש

New member
לו רק היית יודע...../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

שלא רק אתה אדם ריגשי ואני כן שרתי לך את השיר, ולא שמעת קולי... וכשהדלקתי את הנרות והקטורת, אחרי הארוחה,אתה כבר נירדמת ולא הרגשת כשניצמדתי אלייך בלילה, כן גם אני לבד שאתה איתי. אולי אנחנו צריכים לשבת לדבר להתאמן על הצעדים שהריקוד שלנו יהיה אחר ונעים.

איזה כייף לקום עם שירים על הבוקר|שמ

מתוך השיר:כמה טוב שבאת הביתה "כמה טוב שבאת הביתה כמה טוב לראות אותך שוב ספר מה נשמע ספר איך היה.. אך כמה שטוב אתה כאן כמה שטוב אתה כבר כאן כמה שזה טוב,טוב. כמה טוב שבאת הביתה בית זה אומר כבר הכל היה לך חם,היה לך קר אתה עכשו יותר מאושר כבר יותר מאושר. כמה טוב שבאת הביתה באמת,חשבת עלי כמה טוב שבאת שבאת הביתה כמה טוב שבאת אלי כן,שבאת אלי. מוקדש לאיש שאני אוהבת...

ועוד שיר ..של אהבה

"אחכה לך"/דודו ברק "אחכה לך כבה את אורות עירך ובוא אל הפינה שלנו בין סדינים צחורים ולבנים אחכה לך אסוף אותי אל תוכך הרחק בערפל שלנו בין עשן אדום ועננים אחכה לך אחכה לך בקצה הערב שטה שטה לקראתך,אוהב אחכה לך אחכה לך בסוף הדרך קח את הדימעה את הכאב אחכה לך חרוט עמוק בתוך ליבך את ספר הספרים שלנו שנכתב בסתר הסתרים אחכה לך לנשום עמוק את צווארך בתוך האהבה שלנו רק חדים חידות.. אחכה לך.."

אש אש

New member
השיר שאני חולמת שמישהו ישיר לי../images/Emo8.gif

יום רביעי, 25 באוגוסט, 2004 עמוד ראשי | שמור כדף הבית | שמור במועדפים | כתבו לנו מותר לחלום נכון? לחן: עמיר בניון מילים: עמיר בניון כשאת עצובה גם לי פתאום אין חשק להיות יותר שמח אם בליבך יש אבן שאת שלוותך חדרה. אל מול עיצבך אני מונח שרוע כואב ולא רגוע וליבי ניחומים לך שולח כשאת עצובה כשאת עצובה. בצבא הכי חזק שבעולם אלחם למענך את התקווה האמיתית שבחיי שואב אני ממך בבקשה, לעולם היי מחייכת כי כשאת נעצבת אני כמו לא קיים. אם רק תחייכי אפילו גם כשאין לך אני אדהר על דרך אני אהיה למלך אם רק תחייכי. כל צרותי יעלמו ברגע אושרי ישוב לפתע ולא אראה דמעותייך אם רק תחייכי אם רק תחייכי. בצבא הכי חזק שבעולם אלחם למענך את התקווה האמיתית שבחיי שואב אני ממך בבקשה, לעולם היי מחייכת כי כשאת נעצבת אני כמו לא קיים.

אז קדימה בואו נשיר במקהלה עליזה

"על ראש הברוש שבחצר שמחה והמולה..קדימה פעם הבנים ופעם הבנות ובסוף כולם ביחד.

אש אש

New member
די יחד,תמיד יש יחד

איכפת לך לעשות משהו בשבילי פעם אחת?

אש אש

New member
לא בת 16 ולא כל כך יפה,אבל ראבאק:)

חשבתי שאני יודעת משהו על העולם הזה. והנה תובנה אחת על החיים,זמן...
שם השיר: תחנה של זמן מבצע: ריטה לחן: רמי קלינשטיין מילים: אסתר שמיר והימים כמו מבוך לפני שמיים ויש שמחה ויש כאב הכל הכל זה רק עכשיו ורק בינתיים את מחפשת מה שרואים רק עם הלב. ובעצים ליד ביתך נושבת רוח את מחכה שהיא תקרא ממש בשמך כי את רוצה לעוף יותר מרוח אבל אני, אני דואגת בשבילך. כי העולם הוא רק תחנה של זמן את מחפשת סודותיו בכל פינה ומתפללת שתגלי אותם רק שיהיה מי שישמע רק שיהיה מי שישמע. את מסתכלת על האופק בעיניים ומרגישה שיש אי שם דבר אחר את מנסה לתפוס לך נצח בידיים אבל הזמן שלך חולף ועובר. כי העולם הוא רק תחנה של זמן את מחפשת סודותיו בכל פינה ומתפללת שתגלי אותם רק שיהיה מי שישמע רק שיהיה מי שישמע.
אש.

למעלה