בוקר טוב לפורומיסטים

גיורא26

New member
בוקר טוב לפורומיסטים

היום נכנסתי לפורום מוקדם מתמיד. אתמול בערב כעסתי על עובדת שופרסל. חיפשתי ג'לטין, לא מצאתי. זו קופסה קטנה 10X15 בערך, בתוך ים החנות. פניתי לעובדת ושאלתי והיא הצביעה על כיוון ואמרה "שמה" עשיתי סיבוב שמה, וחזרתי. היא עמדה באותו מקום ושוב שאלתי. הפעם היא השיבה לי: |אמרתי לך שמה" אוי זה השפיע רע על השינה שלי אחר כך.
לך תתלונן, כבר גיליתי בעבר שאם מתלוננים בעל פה האחראים שוכחים אחרי יומיים. אפשר להתלונן על הזקנה ואפשר לשמוח על השנים שקיבלנו. אני בוחר לשמוח.

tamarsharoni

New member
בוקר , מכל מלמדי השכלתי , ומתלמידי יותר מכולן .

גיורא , כשלי קורה מקרה דומה , כשמחפשת משהו ולא מוצאת , אני שואלת את אחד העובדים . גם אני הולכת "שמה" . ואם אינני מוצאת ב "שמה" אני חוזרת לאותו עובד ומבקשת ממנו שיבוא לעזור לי. לא היה מקרה שסרבו . ובאשר לתלונות . הקש ששבר את גב הגמל . "באחד האמשים" ,[אפרים קישון הגדול] ,כשהגעתי לקופה "ברמי לוי " במתחם ביג , עבדה קופאית מאד חצופה . כשסיימתי את הקניות , עם עגלה עמוסה וארנק מרוקן, ניגשתי לקופה הראשית וביקשתי לדבר עם המנהל . הוא כמובן מייד התיצב ושמע את תלונתי ,אבל עוד לפני שסיימתי לדבר עצר אותי ואמר שאינני הראשונה להתלונן על הקופאית הנ"ל , והיא כבר זמן מה על הכוונת , והוסיף שהתלונה שלי הורידה את כף המאזנים , וגמור עמו להפסיק את עבודתה בסוף החודש . אחרי כן לא ראיתי אותה יותר . לא שאני שמחה שתלונה שלי גורמת לפטורים של מישהו/י ,אני בטוחה שדברו הסבירו לה את תפקידה ואיך להתיחס ללקוחות . לא כל אחד יכל למלא כל תפקיד , גם שרות לקוחות ויחס לבני אדם צריך לדעת .

yaely222

New member
שלום לכולם,

גיורא, גם אני נתקלת בתופעה של אנשים הבאים לעבודה אבל לא לעבוד כמו במקרה שלך .
איך אני אוהבת את הפתגם "מכול מלמדיי השכלתי... אולי משום שהייתי מורה.
פתגם פשוט המדבר על כך שבשעה שאתה תלמיד אתה יכול להגיע ולדעת אפילו יותר מהמורה/ים שלך. אבל תלמיד השואל אותך כמורה מכריח אותך ללמוד לעומקיי הדברים ממש, אינך יכול לחפף

טובי1952

New member
ערב טוב לחברים

גיורא מאד התרגשתי ממה שקרה לך בשופרסל חוסר האונים הוא לא נעים בפרט לגיל שלנו. מישהו משתמש בזום? ניסיתי ובכיתי. הייתי רשומה להרצאה מעניינת ולא הצלחתי להתחבר. 50 אנשים נרשמו ונכנסו ורק אני לא הצלחתי. זה קרה לי שלוש פעמים הרגשתי תסכול ואכזבה, ממש בכיתי. כמובן שייחסתי את זה לגיל שלי. בקיצור גיורא הרגשה קשה ומשותפת במקרה שלי ובמקרה שלך. יעלי,זה ממש נכון מה שכתבת, כשהתייחסת לתמר. מתי אנחנו לומדים הכי טוב כשאנו צריכים להסביר ולענות על שאלות

למעלה