מצאתי!
הקרדיט - אין לי מושג למי, אבל זה פורסם בפורום מתכונים. אם את לא רוצה מתוק, אפשר לוותר על הסוכר ולהוסיף קצת מלח, והכי בטוח זה לטעום תוך כדי בישול. אפשר לדעתי גם להחליף את החזה עוף בהודו טחון, אבל לא ניסיתי, אז לא יודעת איך זה יצא. מתכון: כדורי עוף ברוטב עגבניות מתוק (של סופי) רכיבים: לכדורי העוף: 1 ק"ג חזה עוף 1 תפוח אדמה בינוני 1 בצל בינוני 1 כפית גדושה אבקת מרק בצל 1 כפית אבקת מרק עוף 6 כפות קמח מצות (או יותר) 1 ביצה פלפל שחור גרוס מלח לרוטב: 1 בצל קצוץ דק 1/2 1 כפות אבקת מרק עוף קופסה קטנה - רסק עגבניות 2 כפות פפריקה אדומה כפית שטוחה כמון מעט מלח סוכר (על סיר גדול… כמה כפות… לא להיבהל… ניתן להוסיף מעט ולתקן תיבול בסיום הבישול) פלפל שחור גרוס מים 2-3 כפות קמח … או יותר (להסמכת הרוטב) אופן הכנה: לכדורי העוף: לטחון את החזה עוף, להוסיף תפוח אדמה ובצל מגורדים (גס) על הפומפיה. להוסיף תבלינים + קמח מצות + ביצה. לרוטב: לחמם מים בסיר, להוסיף את כל רכיבי הרוטב (פרט לקמח). כשהרוטב רותח להוסיף את כדורי העוף (לא קטנים מידי ולא גדולים מידי). לבשל כ 30 דקות, להוסיף את הקמח (מעורבב במעט מים קרים) ולהסמיך את הרוטב. לבשל עוד כ 10 דקות, לתקן טעמים…. צריך להיות רוטב מתקתק וכדורי העוף אמורים להיות לבנבנים בפנים. הערות: הכי טעים עם חלה… לטבול ברוטב ולאכול.