בוקר טוב, לפסטיבל כדורים פורחים בגלבוע זה מה שתפסתי מהמרפסת שלי
יוליקה Member מנהל 16/8/19 #4 נכון זה קורה כל שנה הצגה מול המרפסת שלי.... חוץ מכדורים פורחים יש המון גלשני רוח...
T tamarsharoni New member 16/8/19 #5 בוקר טוב לכולן . האם מישהי יכולה להסביר לי מה פרוש הכוכב האדום ליד שם המשתמש , ומהיא השמש האדומה . תודה ושבת שלום , תמר .
בוקר טוב לכולן . האם מישהי יכולה להסביר לי מה פרוש הכוכב האדום ליד שם המשתמש , ומהיא השמש האדומה . תודה ושבת שלום , תמר .
יוליקה Member מנהל 16/8/19 #6 את שואלת אצלנו על תופעות מפורום אחר אצלנו אין כוכב אדום... ואין תופעה של כניסה אינקוגניטו....
T tamarsharoni New member 16/8/19 #8 יוליקה , כרגע קיבלתי שמש , עשיתי קופי והדבקתי . השמש קפצה לסוף השם , ונוסף המספר 16 שאינני יודעת מאיפה בא . בינתיים השמש נמחקה מהמקור , מזל זהספקתי למרות זאת , אולי יש מישהי שיודעת במה מדובר ? tamarsharoni☼16
יוליקה , כרגע קיבלתי שמש , עשיתי קופי והדבקתי . השמש קפצה לסוף השם , ונוסף המספר 16 שאינני יודעת מאיפה בא . בינתיים השמש נמחקה מהמקור , מזל זהספקתי למרות זאת , אולי יש מישהי שיודעת במה מדובר ? tamarsharoni☼16
יוליקה Member מנהל 16/8/19 #9 איפה זה קורה?? באיזה פורום?? מצאתי!! השמש מופיעה כשזו הודעה חדשה, ברגע שמגיבים עליה או פותחים אותה - השמש נעלמת.
איפה זה קורה?? באיזה פורום?? מצאתי!! השמש מופיעה כשזו הודעה חדשה, ברגע שמגיבים עליה או פותחים אותה - השמש נעלמת.