היי לכולן ,
הבוקר התקשרתי לאינסטלטור , בא בשעה 14 , [בתאום איתנו], מצא את התקלה בציק , בניאגרה . יבוא מחר בשעה 10 לתקן , ויחליף גם שקע שמקצר . אקיצקץ , מחר אספר לכם מה מחיר השבר בצלעות של בעלי . חיבת לציין שהרופא בסורוקה אמר לו שתוך שבוע ירגיש הרבה יותר טוב וצדק . אמנם ממשיך לקטר שכואב לו אך יכול להתכופף , לקשור את שרוכי הנעלים ,לגרף עלים בגינה והרים את הפלטה של שבת , למקומה על המקרר .
אני גרה בבית שהוא דו משפחתי . שכנתי , שהיא אלמנה מכרה את הבית ועברה לגור עם המשפחה של הבת שלה .במקומם יכנסו לבית זוג צעיר עם 3 ילדים . כעת הם משפצים , הרסו את המטבח והשרותים בקומת הקרקע ויכניסו חדש . נכון לעכשיו יש רעשים ודפיקות כל היום , אבל ככה זה כשמשפצים . גם אצלינו היה רעש כשבנינו את הממ"ד .
לנכד שלי יש מחר יומולדת בגן , קניתי לו מכנסי ג"ינס וחולצה לבנה עם כפתורים ועוד שתי חולצות טריקו יפות, הוא מאוד רוצה להיות חתיכי ביומולדת .
בשבת יש לנו ארוע משפחתי במרכז , בר מצווה . נשלח נציגים , אבל לא נגיע לעליה לתורה שתהיה מוקדם , נבוא ישר לאולם בסביבת 11 . בדרך חזרה נכנס לבת בבת ים לכוס קפה ופינוק עם הנכדון הקטן . מחר אכנס לרמי לוי לקניות שבועיות , נקווה שהמחירים יהיו טובים . אתמול פתחתי את מכון היופי הפרטי שלי כאן בבית . צבעתי את השיער , סידרתי צפורנים והורדתי עור יבש מכפות הרגלים . בצהרים ירדתי לספרית רק להסתפר ולעשות גבות , כולל צבע . ברבות השנים למדתי , שימי שני , הם הימים הכי פחות לחוצים אצלה במספרה .
הדסה , אני יודעת שמאד קל ליעץ למישהו אחר ובפרט עם הוא רחוק , אבל , זה שאת נמצאת רוב היום בבית/במטה ואינך יוצאת , מאוד לא בריא . הנה היום יצאת למועדון והיה לך מענין , זה מוכיח שאת יכולה . לדעתי את חייבת לקחת עצמך בידים ולהתחיל ללכת . תתחילי כל יום מרחק קטן ותוסיפי לפי יכולתך . אם מאוד קשה לך תגשי ל סניף "יד שרה" הקרוב למקום מגוריך וקחי הליכון , זה לא עולה גרוש , הכל בחינם , ורק מי שרוצה תורם כפי יכולתו ורצונו , ממש , אבל ממש , לא חובה . אחרי הנתוח להחלפת ברך , התחלתי את ההליכות עם הליכון , עזר לי המון ונתן לי בטחון . תנסי , אין לך מה להפסיד .
יעלי , תחזרי לחנות המרצפות ותקני 3 מרצפות אחת מכל דגם שיכול להתאים . תבדקי בבית איזה הכי דומה ותחליפי את שתי האחרות בזה שמתאים . דברי איתם קודם שיסכימו לקבל . אני בטוחה שיקבלו חזרה אין להם מה להפסיד .
לילה טוב לכולן והרבה בריאות .