בוקר טוב לפעמיים כי טוב..אני

הדסהש1

New member
בוקר טוב לפעמיים כי טוב..אני

היום נוסעת למועדון להרגע מכל הבעיות
בבית.חוסר קוי הטלפון והמחשב.
מחר בצהריים יבואו מבזק מקווה שיתקנו את התקלה וגם את האינטרנט.כרגע אני בפלאפון.אשתדל להכנס בצהריים

הדסהש1

New member
בקשר לתקלה דקל היה עם המוקדנית

שעה ארוכה..וכנראה זה תקלה בבית.נמתין עד מחר אני לא רוצה
לגעת בכלום.ניסיתי וזה לא פעל.
&nbsp
&nbsp

ערב טוב

אני מותשת, כל הזמן אימיילים, S.MSים, טלפונים והכל סביב הבלגן של
הנזילות, בעקבות הצעת המחיר של האינסטלטור, חברת הביטוח שולחת
שמאי, אז טלפונים וטלפונים ותחנונים לשמאי שיבוא כמה שיותר מהר,
כלום לא עוזר, הוא יבוא מחר לפנות ערב, מאד מעצבן הפתח ברצפה
בכניסה לאמבטיה וגם קצת מסוכן, לא מזיז לאף אחד,בקיצור, עזבתי הכל
והלכתי לפדיקוריסטית לעשות טיפול וגם גבות ושפם, אפילו עוד לא הסתכלתי
בראי לראות איך זה יצא, אה, כן וגם הייתי ביום שלישי יום שוק במחסני
השוק, המבצעים השבועיים ממש לא מתאימים לי ומהירקות והפירות,גם
לא קניתי הרבה, בזמן האחרון אני לא מרוצה מהם,
עכשיו אני בתוך הפיג'מה, אחרי מקלחת וחפיפה, ממתינה מולכם שהשיער
יתייבש ואלך למיטה,
הדסה, בהצלחה עם המוקדנים והתקלות, יש לי הרגשה שאני ואת עושות
תחרות למי קורים יותר נעכסים.
מינה, יופי של תמונות, אני לא אוהבת אקליפטוסים, השורשים שלהם
צומחים לתוך צנרת הביוב ועושים סתימות, זה היה לנו בבית הקודם.
לילה טוב

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב

ערב טוב כולם והרבה בריאות

אני מותשת מכמה סיבות.
החלפתי את המקלדת למקלדת חדשה. המקלדת הישנה הייתה כול כך מיודדת איתי שהיא החליטה לבד מה לכתוב, התעצבנתי והחלפתי אותה במקלדת חדשה שהייתה לי בבית.

גם לי יש בעיה דומה לשל ציפי הנזילה הייתה מתחת למרצפות בשירותים, אלא שאני לרוע מזלי שכחתי שהביטוח כולל את צנרת המים, לקחתי אינסטלטור פרטי שגם לקח הון 3,200 ש"ח וגם זרק, (כך הוא אומר) את כול הפסולת בלי לשאול אותי, אני לא יכולה לקנות מרצפות דומות כי אין לי דגם.
אמר שאצלם ועם התצלום אלך למפעל מרצפות. במפעל צחקו עליי, לפחות 3 דגמים מתאימים לתמונה כ הרי התמונה לא כול כך חדה. בזבזתי אתמול חצי יום ממש בחיפוש מרצפות וחזרתי עם כלום.
הוא אמר שיבוא ויוציא עוד אריח כדי שתהיה לי דוגמה. בא? איפה ואיפה. אולי מחר? נקווה.
אבל החלטתי החלטה חשובה לא להתרגז אז אני לא מתרגזת וזהו, כך למדתי בגריישיט.
ערב טוב לכולם

יעלי

היי לכולן ,

הבוקר התקשרתי לאינסטלטור , בא בשעה 14 , [בתאום איתנו], מצא את התקלה בציק , בניאגרה . יבוא מחר בשעה 10 לתקן , ויחליף גם שקע שמקצר . אקיצקץ , מחר אספר לכם מה מחיר השבר בצלעות של בעלי . חיבת לציין שהרופא בסורוקה אמר לו שתוך שבוע ירגיש הרבה יותר טוב וצדק . אמנם ממשיך לקטר שכואב לו אך יכול להתכופף , לקשור את שרוכי הנעלים ,לגרף עלים בגינה והרים את הפלטה של שבת , למקומה על המקרר .
אני גרה בבית שהוא דו משפחתי . שכנתי , שהיא אלמנה מכרה את הבית ועברה לגור עם המשפחה של הבת שלה .במקומם יכנסו לבית זוג צעיר עם 3 ילדים . כעת הם משפצים , הרסו את המטבח והשרותים בקומת הקרקע ויכניסו חדש . נכון לעכשיו יש רעשים ודפיקות כל היום , אבל ככה זה כשמשפצים . גם אצלינו היה רעש כשבנינו את הממ"ד .
לנכד שלי יש מחר יומולדת בגן , קניתי לו מכנסי ג"ינס וחולצה לבנה עם כפתורים ועוד שתי חולצות טריקו יפות, הוא מאוד רוצה להיות חתיכי ביומולדת .
בשבת יש לנו ארוע משפחתי במרכז , בר מצווה . נשלח נציגים , אבל לא נגיע לעליה לתורה שתהיה מוקדם , נבוא ישר לאולם בסביבת 11 . בדרך חזרה נכנס לבת בבת ים לכוס קפה ופינוק עם הנכדון הקטן . מחר אכנס לרמי לוי לקניות שבועיות , נקווה שהמחירים יהיו טובים . אתמול פתחתי את מכון היופי הפרטי שלי כאן בבית . צבעתי את השיער , סידרתי צפורנים והורדתי עור יבש מכפות הרגלים . בצהרים ירדתי לספרית רק להסתפר ולעשות גבות , כולל צבע . ברבות השנים למדתי , שימי שני , הם הימים הכי פחות לחוצים אצלה במספרה .
הדסה , אני יודעת שמאד קל ליעץ למישהו אחר ובפרט עם הוא רחוק , אבל , זה שאת נמצאת רוב היום בבית/במטה ואינך יוצאת , מאוד לא בריא . הנה היום יצאת למועדון והיה לך מענין , זה מוכיח שאת יכולה . לדעתי את חייבת לקחת עצמך בידים ולהתחיל ללכת . תתחילי כל יום מרחק קטן ותוסיפי לפי יכולתך . אם מאוד קשה לך תגשי ל סניף "יד שרה" הקרוב למקום מגוריך וקחי הליכון , זה לא עולה גרוש , הכל בחינם , ורק מי שרוצה תורם כפי יכולתו ורצונו , ממש , אבל ממש , לא חובה . אחרי הנתוח להחלפת ברך , התחלתי את ההליכות עם הליכון , עזר לי המון ונתן לי בטחון . תנסי , אין לך מה להפסיד .
יעלי , תחזרי לחנות המרצפות ותקני 3 מרצפות אחת מכל דגם שיכול להתאים . תבדקי בבית איזה הכי דומה ותחליפי את שתי האחרות בזה שמתאים . דברי איתם קודם שיסכימו לקבל . אני בטוחה שיקבלו חזרה אין להם מה להפסיד .
לילה טוב לכולן והרבה בריאות .
&nbsp
&nbsp

yaely2

New member
מנהל
המרצפות

מינה , המפעל נמצא באזור התעשיה "סגולה"

יעלי

למעלה