בוקר טוב לפעמיים כי טוב ..הלואי ויהיה כך...

החרדים מרמים את החילוניים, ואלו מבסוטים...

ישנה תוכנית תחרות זמרים "השיר הבא", ובין המתחרים גם שני מוזרים לגמרי, שני חרדים עם כל התפאורה ששרים בעברית ובאנגלית.
אתמול בערב עולה המנחה אסי עזר ומספר שהם לא יכולים להתמודד מול אשה כי אחר כך לא יוכלו לשמוע אותה.
מה?
תכנית טלויזיה עם הדרת נשים ? ומה יקרה אם הם מול אשה ישארו אחרונים? הם יעזבו את התחרות ? רשת הטלויזיה השתגעה !!!
ואז מצאו פתרון זמני בדמות בחור דתי שהוא יתחרה מולם.
כבר כתבתי שזה שקר שאסור לשמוע שירת נשים, זה לא מהתורה, זה איזה אמוראי מהמאה השלישית שהמציא את השטות הזו, וחברו המציא את האימרה שאסור לראות שיער של אשה.

היום בתוכנית הבוקר מופיע גם ישי לפידות שהוא חבר בלהקת הזמר החסידית "אוף שימחעס", ולדבריו (הרי כל פלוץ רשאי לפרש) הם לא רצו להתעמת מול אשה כיוון שכתוב בתורה:
"כבוד בת מלך פנימה" ולכן לא מתעמתים עם אשה יהודיה בפומבי.
עוד שקר !!!
כל הזמן מוכרים שקרים לחילוניים שלא מבינים בזה דבר. המשפט הזה שמרמים כל הזמן את כולם, מתייחס בכלל לבת מלך צור שנתפסה שבויה במלחמה, ולא מדובר בכבודה (חולם) אלא בכבודה (שורוק) שזה ההבדל בין כבוד לרכוש.

עכשיו שתבינו למה שני החרדים הללו בכלל מופיעים בתכנית חילונית כזו, התרגיל של החרדים לתפוס כל מקום שאפשר כדי להשחיל פנימה את מנהגיהם הנלוזים.
מהרגע הראשון ההשתתפות שלהם נראתה לי חשודה.

הדסהש1

New member
לא רואה את התכניות.רק מהפרומו ראיתי

והתפלאתי שחרדים מופאים בתחרות חילונית שיש בה הרב נשים

מאיר, מסכימה לכל מילה. בירושלים

יש ספרייה עירונית (!) שאסור לנשים להיכנס לתוכה. למה? ככה..... וכל השטויות האלה - הן המצאה של גברים שחוששים שנשים יקחו מהם את השלטון. החרדים חודרים לאט לאט לכל מקום עד שנגלה יום אחד שהכול אבוד. וזה כולל את הצבא!!! מחלקות בהן אסור לחיילות לשרת, חדרי אוכל לגברים בלבד, ועוד ועוד. שחורי נשמה ולבוש.

סיפרתי על הדרת חיילות

הנכדה שלי היתה בטירונות במחנה 80 שהוא מחנה נשים לכל דבר וענין. יום אחד הביאו לשם מחלקה של חרדים, ומאותו רגע 2/3 מהמחנה היה אסור לחיילות להיכנס כדי שהחרדים לא יראו אותן חס וחלילה.

נקודה למחשבה:
כל דתי מחוייב ב-רא מצוות (210) כמובן כי אי אפשר לקיים את כל התרי"ג (613) כי שני שליש מהן עוסק בבית המקדש.
90 מתוך 210 עוסקים במין.

זה מזכיר את הסיפור שרב ותלמידו נעו בפולניה בדרך לעיר הגדולה. בלילה עצרו בפונדק וקבלו חדר.
באמצע הלילה התלמיד מתעורר ורואה שרבו איננו במיטה. מתחיל לחפש אותו ומוצאו במיטתה של הפונדקאית.
משך חודש שלם, חוכך התלמיד בדעתו מה לעשות, ובסוף החליט, ניגש לרב וסיפר לו שראה אותו , רחמנא ליצלן, במיטתה של הפונדקאית.
ענה לו הרב:" אני זיינתי ושכחתי. אתה לעומת זאת דן בינך לבינך חודש ימים באותו ענין. צא ולמד מי משנינו חוטא גדול יותר"......

חדשות הבוקר בערד: החרדים הולכים ומשתלטים

יש היום בערד 6.500 חרדים (ראיתי אותם, יש להם שכונות גדולות משלהם), ברור שהם לא עובדים, אלא מכספי המיסים שלי, כיוון שהם לא יוצאים כמעט מהשכונה שלהם.
היום מסופר שמתחילה הדרת נשים, יריקות על חילוניות ויתר הפעילויות השליליות שלהם.
התושבים מפגינים מידי פעם נגד התחרדות העיר כאשר החרדים אומרים במפורש שהם הולכים להשתלט על ערד, והחילוניים מוזמנים להסתלק משם.

למעלה