בוקר טוב לפעמיים כי טוב...נקוה שכך יהיה

הדסהש1

New member
בוקר טוב לפעמיים כי טוב...נקוה שכך יהיה

ירד אתמול גשם בדרום שכבר גרם לנזקים...
מקווה שאלה יהיו הנזקים היחידים של העונה...

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב , הגשם פסח עלינו

אז הלכתי לרסס את העשבייה בחצר... צריך 10 שעות לפני ההשקייה...

ח"כ סטרוק - הזוייה לחלוטין... האם מינוי צריך להיות לפי אג'נדה פוליטית??

ח"כ סטרוק: ממשלה שתצביע בעד שי ניצן היא ממשלה נכה

לדבריה, ממשלה שתצביע בעד ניצן היא ממשלה נכה. "ממשלה שממנה פרקליט מדינה שעמדתו העוינת כלפי ההתיישבות ביהודה ושומרון ידועה לכול - לא תוכל לקבול אחר כך שהדרג המשפטי 'אונס' אותה למדיניות המנוגדת לרצונה. על הממשלה להתעשת ומיד".

יוליקה, וכשעד היום "אונסים" אותנו

באוצר ובמקומות אחרים ומעניקים מיליוני שקלים להתנחלויות - זה בסדר?

אין הבישן למד ואין הקפדן מלמד, ועל כן אשאל

מה זה "קאברים" ? אני חושבת שזה שיר ששייך לזמר ומזוהה עם זמר למשל
שלמה ארצי שר את נוף ילדות, ואם ישיר אותו הראל סקאת אז זה נקרה שהוא עשה
קאבר, האם אני צודקת?

קאבר

גרסת כיסוי - "קאבר" , היא חידוש של שיר של אמן אחד על ידי אמן אחר. לעתים קרובות גרסת הכיסוי דומה למקור, אך עשויה להתבצע בצורה או סגנון מוזיקלי שונה, ולכן תוגדר כגרסת כיסוי.
או
ישנם מקרים בהם אמן מבצע גרסה שונה לשיר שלו עצמו, גרסה זו תחשב גרסת כיסוי למרות שאותו האמן מבצע את השיר. לעתים האמנים המבצעים את גרסת הכיסוי נוטים להעניק לשיר נופך אישי, מה שעשוי להפוך את משמעותו מקצה לקצה.

השיר "Yesterday" של להקת הביטלס נחשב על פי ספר השיאים של גינס לשיר הפופ שזכה למספר הרב ביותר של גרסאות כיסוי מאז הוקלט לראשונה.
הבא אחריו במספר גרסאות הכיסוי הוא השיר "הנערה מאיפנמה".

י מ י ת 2

New member
ערנונה, את צודקת קאבר זה שיר ששר אותו לראשונה

זמר אחד וזמר שני שר אותו אחר כך. בכל אופן קאבר זה לא שיר מקורי. שמושר לראשונה. בתחרויות הזמר למיניהן מעדיפים קאברים כי השירים כבר מוכרים והשופטים והקהל אולי יותר קל לו לקבל ולשפוט.

חייבת לספר לכם משהו שקרה לי

לפני כחודשיים.

הייתי בקניון והחנתי את הרכב שלי, לפני היה רכב של בחורה שעמדה בחוץ, אחרי שהחנתי ויצאתי היא אמרה לי שפגעתי ברכב שלה.
מה שלא נכון לחלוטין, צילמתי את הצד של הרכב שאמרה שנפגע, חברת הבטוח שלי
שלחה לי טופס בו אני אמורה לחתום שאני מעוניינת שישלמו לה עבור הפגיעה 6.600
ש'ח, זאת לאחר שבחורה פנתה לחברת הבטוח השלה , כמו כן נכתב במכתב ששלחה חברת הבטוח שלה שלא רק
פגעתי בה אלא שגם נסיתי לדרוס אותה, כמו כן שיש מצלמות של בנק והכל צולם.

אני לא מוכנה לשלם לה אפילו אגורה ולא מוכנה שחברת הבטוח שלי תשלם כי היא משקרת בכל הסיפור
מכיוון שלא פגעתי ברכב שלה ולא ניסיתי לדרוס אותה ומצידי
שיראו צילומים של מצלמות הבנק כי זה יהייה רק לטובתי.

זה מזכיר לי שבאינטרנט רצה הודעה שמישהו עומד ליד הרכב שלך וכשאתה מתניע אותו הוא אומר
שפגעתה בו, ואז מבקש את הפרטים לצורך תביעה.
יכול להיות שנפלתי על אחת כזו, מה דעתכם?

מכיוון שאני אשה מבוגרת בת 66 והיא בחורה צעירה בת 25 אני לא יודעת מה עוד
היא יכולה להמציא באם נזדמן לבית משפט.

האם נתקלתם במקרה כזה של המצאות שוא?

יוליקה

Member
מנהל
שומעים על מקרים כאלה מפעם לפעם

בייחוד במגרשי חניה גדולים...

האם המקרה הגיע כבר לבית המשפט??

חבל שאת שואלת רק כעת

היית צריכה לנקוט בפעולה מיד.
ז"א, אם היא רק טענה במקום שהרכב שלך פגע ברכב שלה, אני אוטומטית מצלם את הצד ברכב שלה וברכב שלי להוכיח שאין שום סימן (כבר קרה לי כזאת בחניון של חצי חינם, אצלה הטמבון היה קרוע ואצלי שלם וגם הטמבונים לא באותו גובה, ולכן היא יכולה להתלונן עד מחר). שלחתי פירוט האירוע והצילומים לביטוח מיד.

האם אז היא התלוננה שניסית לדרוס אותה? כי עם דבר כזה מזעיקים מיד משטרה למקום. במידה ולא, לוקחים את המכתב של הביטוח שלך והמכתב של הביטוח שלה שטוען שניסית לדרוס אותה, ומגישים מיד תלונה במשטרה בגין "ניסיון להוצאת כספים בטענות שוא".

ותקווי שהיא לא הגישה כבר תלונה, ותספרי שאיך שנודע לך התלונה הזו, את מגישה תלונה כיוון שמדובר בנסיון לסחיטת כסף .
העובדה שהיא מנסה לסחוט כסף בטענות שוא היא שאם יש תלונה על נסיון דריסה לא הולכים לביטוח אלא למשטרה, כך גם הצד השני. אם היא הגישה כבר תלונה נגדך במשטרה, מצבך לא טוב. כי במשטרה המתלונן הראשון הוא "המתלונן" והשני הוא "חשוד" ולהפוך את המצב, קשה מאוד.

אל תשכחי לציין את מצלמות הבנק

שהם טוענים שהמצלמות צילמו את כל האירוע, והזמן לא לטובתך כיוון שיש מוסדות שמשחזקים את סרטי הצילום מידי תקופה (במשטרה למשל משחזרים את סרטי ההקלטה של המוקד כל שלושה חדשים).
אולי שווה אפילו לקחת עורך דין שיכתוב את התלונה שלך למשטרה (את צריכה גם להתייצב אישית עם עותק המכתב ולהגיש תלונה) כמו כן שעורך הדין יוציא צו מבית משפט לתפוס את קלטת המצלמה של הבנק של הזמן הרלוונטי, אלא אם יאמרו לך במשטרה שהם יעשו זאת.

יוליקה

Member
מנהל
אתה מזכיר לי את יצחק שמעוני ז"ל מרשות השידור

שמתוך חיסכון היה מקליט תכניות אחד על השני, וכך ירדו לטימיון
מאות סרטים והקלטות של רשות השידור.... ארכיון קול ישראל!

זה ענין של תקציב

אם יש רק 100 סלילים, אז זה מספיק לשלושה חדשים בלבד (יש תמיד כאלו שמונחים בצד לצורך ראיות לבית המשפט).

שפירא, זה הכל טרי , רק עכשיו קיבלתי

מחברת הבטוח שלה את המכתב, בו היא גם כותבת אבקש מאוד מאוד מאוד
לזרז את הטיפול על מנת לא להגיע לבית משפט ולבזבז את הזמן של כולם, אנא
עדכנו אותי מה אתם צריכים בשביל לזרז את התביעה.

ואני כתבתי לחברת הבטוח שלי כך, אין לשלם, אני מתנגדת שתשלמו ללמציאנית, לא היתה אפילו
נגיעה ברכב שלה.

אתה חושב שכדאי ללכת עם המכתב למשטרה ולהגיש תלונת סחיטה?

אני לא עו"ד, אבל זה מה שהייתי עושה

ברגע שהיא התלונה בפני הביטוח שלה שגם ניסית לדרוס אותה, הרי זו עבירה פלילית לדרוס מישהו.
פעמים רבות חברות הביטוח משלמות, כי התנהלות משפט עולה להם יותר. השיקול של ההגנה על הלקוח איננו גובר על השיקול של החסכון הכספי.
לכן גם כתבתי שכדאי להתייעץ עם עורך דין, לברר מה הם ההשלכות של תשלום הביטוח לאותה אשה.
האם הפרמיה שלך נפגעת ? האם בהמשך את תשלמי תשלומים גבוהים יותר, או האם רמת הפיצוי תרד כתוצאה מכך?

יש כאן יותר מידי פרמטרים להביא אותם לשיקול.
כמו למשל: צילמת את הרכב שלה, גם את שלך? יש בכלל סימנים למכה? האם אפשר היה להוציא את התמונות מהבנק גם בלי להוציא צו? אולי לראות אותן או את הסרט ואם זה עוזר לך, לפעול לקבלו?
יש לך גם את המסמך המדבר על נסיון דריסה? כי אם לא, הם תמיד יוכלו לחזור בהם. מה אומר הביטוח שלך בקשר להליכה לבית משפט נגד הסחטנית?

קחי בחשבון שהיא אמנם לא מעוניינת ללכת לבית משפט כי היא משקרת, אבל כמו שלהרצאה של רבע שעה מתכוננים חצי יום, כך גם כדי לאמר:"את שקרנית, אין לך שום דבר", צריך לעשות שעורי בית.

השאלה האחרונה היא אם את ערוכה להתרחשות כזו, כי יש אנשים שלא, אומרים לביטוח לשלם ולא רוצים בלבול מח גם אם בעתיד זה יפגע בתנאי הביטוח שלהם.

מכיוון שהכל שקר אין לי חשש ממצלמות הבנק

ולא הולכת בכלל להתעסק עם זה, שהיא תשלם עבור צילום שאין לאף אחד, כי פשוט המקרה לא קרה!!

אם אוזמן לבית משפט אז יש לי תמונות של הרכב שלה
ומכיוון שלא פגעתי בו אין ממצאים של פגיעה.

מכיוון שלא נסיתי לדרוס אותה לא יהיו לה שום הוכחות בשום צילומים אלא אם תיקח כפילה חה חה חה.

אם היא רוצה להתעסק עם זה זו בעיה שלה.

לי יש זמן ולא בוער לי כלום.

אדווח לכם באם תהייה לזה המשכיות.

תודה ויום טוב לכולם.

למעלה