בוקר טוב לפעמיים כי טוב!!

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לפעמיים כי טוב!!

לא מתעסקת יותר בבחירות...
המדינה איבדה את השפיות...
הנה תראו... פרס על מפעל חיים לא צריך לתת למי שיש לגביו מחלוקת...
לפחות שיהיה לגביו קונצנזוס... אבל אלה שייכים לז'אנר מאד מצומצם...
אולי יתנו פרס ישראל לעיתונאי גדעון לוי??

מינהר

New member
גדעון לוי פרסם כתבה על בדיקת השורשים שלו.

דרך די אנ איי או בדומה.
שום קשר בעבר לארץ ישראל. אז או שהוא מעולם לא השתייך לשבט לוי, או שהבדיקות האלה שוות לסל האשפה.

יוליקה

Member
מנהל
ועוד משהו...

יודעים מי זה גולן יוכפז??
היה כתב/קריין בגלי צה"ל... נדמה לי שיש לו קרבה כלשהי לרפי גינת...
כשרפי גינת היה מנהל בערוצי קשת/רשת הוא מינה אותה למנכ"ל החדשות...
הוא גם היה כתב בכלבודק של רפי גינת... כבר אז לא בדיוק סבלתי אותו...
אז כעת פיטרו אותו... כי 90% מהעובדים חושבים שהיה מנהל גרוע,
אבל היו כאלה שחשבו שהוא גאון טלויזיה...

tamarsharoni

New member
הרופא הטוב והרופא הרע , ויש גם כאלא מסתבר .

אתמול הדסה ספרה לנו על הרופא הטוב שהקדים לנכד האהוב את התור . הספור שלי בא בדיוק מהצד השני .
הכל התחיל לפני שבועיים , כאשר בוקר בהיר אחד גיליתי שיש לי דלקת בעפעף התחתון , אחרי בקורים אצל רופא המשפחה ובקופ"ח המרכזית , ללא הטבה הגעתי פעמים למיון ,[ ליל שישי וראשון בלילה .חייבת לציין שהטיפול במיון היה מעולה למרות שהגעתי ב 23.00 בלילה , ווהשתחררתי ב07.00 פחות או יותר . בשתי הפעמים נשלחתי לרופא עיניים תורן שנמצא במחלקה . בביקור השני , כשנכנסתי בשעה 05.00 לרופא תורן , דבר ראשון שאל אותי למה באתי בשעה כזו , כשאין רופאים מומחים , ומיד בלי להמתין לתשובה ובלי להגיד מילה נוספת , תפס את ראשי בשתי ידיו , אחז בכל הכח שיש לבחור בן 30 , לפת את ראשי ב4 אצבעות בכל יד, שלא אוכל להשתחרר , ובשתי האצבעות הנותרות לחץ בכל כוחו על האבצס . אחרי מאבק קצר הצלחתי לחמוק מידיו . הכאב היה נוראי , בלתי נסבל. אני לא חושבת שאי פעם ב80 שנותי הרגשתי כאב כזה. צירי לידה זה משחק ילדים ליד כאב כזה . והפגיעה הנפשית ..............שעתים אחר כך לא הפסקתי לבכות .
&nbsp
הביתה חזרתי ב07.00 ישנתי קצת ולקחתי מונת למרפאת עיניים במרפאות חוץ . שם אנשים טובים פתחו לי את האבצס באיזמל מנתחים . גם זה כמובן מאד כאב , אבל הייתי מאד גיבורה ולא זזתי , כי ידעתי מה הולך לקרות , הכינו אותי ,הסבירו לי עדכנו אותי והרגשתי את העדינות בידי הרופא .
אני לא מתכוונת לעבור על כך לסדר היום, כבר התקשרתי לתלונות הצבור של סורוקה , וביום חמישי אגיש תלונה רשמית , מסודרת .אני רוצה שתהיה לו , לרופא , הערה בתיקו האישי , אם ידע שיש הערה בתיק , לא יעשה זאת שנית . כי זו הייתה תקיפה אלימה לכל דבר ועניין .
מאחלת לעצמי ולכם הרבה בריאות והתנסויות מוצלחות יותר בחיים .

judithedna

New member
60 חברי כנסת תומכים בנהנתיהו

והוא ממשיך בשלו. איך אמר פעם מלך ידוע? המדינה זה אני...

למעלה