הרופא הטוב והרופא הרע , ויש גם כאלא מסתבר .
אתמול הדסה ספרה לנו על הרופא הטוב שהקדים לנכד האהוב את התור . הספור שלי בא בדיוק מהצד השני .
הכל התחיל לפני שבועיים , כאשר בוקר בהיר אחד גיליתי שיש לי דלקת בעפעף התחתון , אחרי בקורים אצל רופא המשפחה ובקופ"ח המרכזית , ללא הטבה הגעתי פעמים למיון ,[ ליל שישי וראשון בלילה .חייבת לציין שהטיפול במיון היה מעולה למרות שהגעתי ב 23.00 בלילה , ווהשתחררתי ב07.00 פחות או יותר . בשתי הפעמים נשלחתי לרופא עיניים תורן שנמצא במחלקה . בביקור השני , כשנכנסתי בשעה 05.00 לרופא תורן , דבר ראשון שאל אותי למה באתי בשעה כזו , כשאין רופאים מומחים , ומיד בלי להמתין לתשובה ובלי להגיד מילה נוספת , תפס את ראשי בשתי ידיו , אחז בכל הכח שיש לבחור בן 30 , לפת את ראשי ב4 אצבעות בכל יד, שלא אוכל להשתחרר , ובשתי האצבעות הנותרות לחץ בכל כוחו על האבצס . אחרי מאבק קצר הצלחתי לחמוק מידיו . הכאב היה נוראי , בלתי נסבל. אני לא חושבת שאי פעם ב80 שנותי הרגשתי כאב כזה. צירי לידה זה משחק ילדים ליד כאב כזה . והפגיעה הנפשית ..............שעתים אחר כך לא הפסקתי לבכות .

הביתה חזרתי ב07.00 ישנתי קצת ולקחתי מונת למרפאת עיניים במרפאות חוץ . שם אנשים טובים פתחו לי את האבצס באיזמל מנתחים . גם זה כמובן מאד כאב , אבל הייתי מאד גיבורה ולא זזתי , כי ידעתי מה הולך לקרות , הכינו אותי ,הסבירו לי עדכנו אותי והרגשתי את העדינות בידי הרופא .
אני לא מתכוונת לעבור על כך לסדר היום, כבר התקשרתי לתלונות הצבור של סורוקה , וביום חמישי אגיש תלונה רשמית , מסודרת .אני רוצה שתהיה לו , לרופא , הערה בתיקו האישי , אם ידע שיש הערה בתיק , לא יעשה זאת שנית . כי זו הייתה תקיפה אלימה לכל דבר ועניין .
מאחלת לעצמי ולכם הרבה בריאות והתנסויות מוצלחות יותר בחיים .