בוקר טוב - לפעמים יש חדשות טובות

יוליקה

Member
מנהל
בכל פעם שהייתי צופה בו

היה נדמה לי שהאיש הזוי... כשחשב שהמצלמה לא עליו, היה עושה כאלה עוויות...

הדסהש1

New member
אחר צהריים טובים..מצטערת שבזמן האחרון

אני פחות כותבת כי אני עסוקה בבריאותו של בעלי.. אתמול עבר בדיקה של ברוכונסקופיה כדי לקחת ביופסיה מהריאות. זאת בדיקה בהרדמה מלאה.ביתי היתה איתו כי היא הנהגת שלנו היה לו לילה מאוד קשה כי שההרדמה עוברת הכאבים חזקים.. מקווה שהתשובה תהייה טובה..זאת גם תוצאהשל מעל 60 שנה של עישון.. אני לא מעשנת כלל.ועדיין לא התרגלתי לריח .כבר איבדתי את חוש הריח מזמן.. רק שהנכדים מגיעים הוא יוצא לעשן בחוץ...מאחלת לכולם בריאות טובה..זה הכי חשוב בימינו..ולצערי לא כולם שומרים על לבישת המסיכות בחוץ..ומאמש כבר לא נותנים דוחות על אי חבישת המסיכות...

הניה 8

New member
להדסה אני מקוה לשמוע ממך בשורות טובות

אל תעשו חשבון שהשני לא לובש מסיכה תלבשו אתם זה יכול גם להועיל לכל אחד נניח שהשני פתאום מתעטש ואלפי חידקים מטעופפים באויר בכל זאת אם הפה והאף שלכם סגורים יש מצב שפחות או בכלל לא חידקים יכנסו אליכם, לא רק נגד קורונה גם לצינון פשוט, היתי בסופר מדדו לי חום בכניסה, לא נותנים להכנס בלי מסיכה שומרים גם על העובדים שלהם, אשה אחת ליד הקופה, אמרה לי אין קורונה אין שום דבר,, הכל שטויות, אמרתי לה את שומעת מה שאת אומרת?? ככה היה כתוב באינט אמרה לי,ומה אם כל המתים גם בארצות חוץ?? הורגים אותם ,היא אמרה לי ככה היה כתוב,נו לך תבין את כל האנשים,

למעלה