בוקר טוב, לפצפוצי אורז במנז'טים

y י ר י ת

New member
בוקר טוב, לפצפוצי אורז במנז'טים

האם מתאים לערבב אותם עם גנאש ואז לצקת למנז'טים?

בכל המתכונים שראיתי בנט מערבבימותם עם שוקולד וחמאה
ולי נראה שעם גנאש זה יהיה שווה יותר

מה דעתכם?
 

bali

New member
מנהל
גנאש לא יתקשה מספיק

ותקבלי פצפוי אורז בקרם שוקולד רך יחסית שמאד ילכלך את הידיים של הסועדים.

שוקולד מומס עם קצת חמאה מתמצק הרבה יותר ומתאים יותר לממתק כזה, שאוכלים בידיים ולא עם כפית.
 

y י ר י ת

New member
תודה רבה על ההסבר


 
למעלה