בוקר טוב לצליל

צופית5

New member
בוקר טוב לצליל../images/Emo13.gif

ב"ה היי צליל חברה מאוד טובה שלי המליצה על האתר הזה...ברכות ואיחולים..כל הכבוד. נכנסתי דרך השם שלה אני מקווה שזה לא בעייתי. אני בת 23 עוד מעט ופגשתי בחור מאוד נחמד. הבעייה היא שהקשר מתנהל מאוד מאוד לאט למרות שלפי דעתי יש פוטנציאל לקשר טוב. אני רוצה לדעת אם יש לקשר הזה פונטציאל להצליח לקשר רציני. הבחור נשמע לכאורה מאוד מעוניין אבל בפועל אנחנו מדברים בערך פעם בשבוע (שיחות שהוא יוזם) כי אני רוצה לבדוק אם הוא באמת מעוניין. אני רוצה גם לציין שאנחנו גרים רחוק אחד מהשני מבחינה גאוגרפית מה שמקשה על המפגשים..אבל אני לא רואה בנושא המרחק איום. מה שחשוב לי לדעת אם הבחור מעוניין בקשר כמו שהוא מצהיר ואם יש פוטנציאל להצלחה? מה עליי לשאול...המליצו לי על פריסת שאלה תודה ו

צ ל י ל 8

New member
היי לך ../images/Emo185.gif

את יכולה לעשות פריסה קלטית ולשאול: מה פוטנציאל היחסים שלי עם X בשלושת החודשים הבאים.

צופית5

New member
פרסתי מה הפרוש ../images/Emo92.gif../images/Emo13.gif

ב"ה שאלתי מה הפוטנציאל שלי עם איקס בשלושה חודשים הבאים? 1. 8 מטות 2. מלך המטות 3. 5 חרבות 4. 5 מטבעות 5. צדק 6. העולם 7. גלגל המזל 8. 8 גביעים 9. יום הדין 10. 2 חרבות מה הפירוש יש סיכוי להצלחה ???

גב

New member
../images/Emo24.gifשלום צופית

מה הפוטנציאל שלי עם איקס בשלושה חודשים הבאים? 1. 8 מטות 2. מלך המטות 3. 5 חרבות 4. 5 מטבעות 5. צדק 6. העולם 7. גלגל המזל 8. 8 גביעים 9. יום הדין 10. 2 חרבות לדעתי, את רוצה לראות בקשר הזה קשר של ייעוד, שהבחור יהיה "זה", ואת פוחדת לפקוח את העיניים ולראות את הדברים לאשורם. נראה שהבחור נסוג במקצת או פשוט מתכנס בעצמו ולא מוכן כרגע להשקיע ממש, ולכן, בשלשת החודשים הבאים נראה שהמצב ימשיך באופן רוטיני, או ישלים מעגל וימוג... הקלפים קוראים לך לזרז הליכים על מנת להבין מה קורה ולא לסמוך על היוזמה שלו. ברגע שתתמודדי עם העניין ברמת התקשורת איתו, ולא תחכי, או תיעלמי על מנת שהוא ייצור את הקשר, זה יקל עלייך את ההתמודדות עם החוסר הפיסי שלו בשטח. נראה שבסה"כ בשלושת החודשים הקרובים לא יקרה משהו משמעותי בקשר. מצטערת. כך אני קוראת את זה. בכל אופן, זוהי רק דעתי החובבנית, ואולי יש דעות נוספות....

צופית5

New member
אני אשמח לקבל חוות דעת גם מצליל :-

ב"ה היי גב...יש אמת בפירוש שלך...תודה על ההענות כל הכבוד. אני מאוד אשמח לקבל פירוש גם מצליל כדי לסגור עוד כמה שאלות שלא מגובשות אצלי. אני רוצה לדעת אם יש פוטנציאל קשר הזה או שלא (אני מאוד פוחדת להתאכזב) תודה לך

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo66.gif איך אני רואה זאת..

מה הפוטנציאל שלי עם איקס בשלושה חודשים הבאים? 1. 8 מטות 2. מלך המטות 3. 5 חרבות 4. 5 מטבעות 5. צדק 6. העולם 7. גלגל המזל 8. 8 גביעים 9. יום הדין 10. 2 חרבות נראה כי דווקא עוברים עלייך הרבה שינויים לאחרונה, רק שיש מישהו מבוגר (אולי אבא, אולי הגבר שאותו הכרת. האם הוא יחסית מבוגר ממך?) שעוצר את ההתקדמות שלהם. הקשר בינכם התחיל לא ממש טוב, והיום הקשר נמצא הרבה במחסור רגשי ובכלל מחסור גם פיזי. לדעתי הקשר בינכם לא יחזיק הרבה מעמד ואת צריכה לעשות החלטה לגבי האם את ממשיכה את הקשר או לא. אם תגיעי להחלטה הנכונה, שלדעתי זה להפסיק את הקשר, צםוייות לך הפתעות נוספות. את נמצאת כרגע בתקופה שהגורל מחכה לך בפינה. שוב, אני חושבת שעוברים עלייך כמה שינויים, לפעמים טובים ולפעמים רעים. את צריכה להביט בקשר הזה בעיינים פקוחות. קלף הסיכום מדגיש שוב את הצורך בהחלטה מעשית. יש לך עתיד טוב, רק אני חושבת שהגבר הנוחכי הזה שאת נמצאת איתו - חוסם לך את הדרך.

צופית5

New member
היי צליל המקסימה../images/Emo68.gif

ב"ה אני אגיד לך את האמת...זה משהו שגם אני מרגישה...כאילו מצפה לי משהו הרבה יותר טוב מעבר לפינה...הבחור שאני יוצאת איתו לא מבוגר 26...לא עולה לי בראש כרגע מישהו מבוגר ....בכל אופן את ממליצה לי להתנתק מהקשר הזה? כי אני מאוד מתלבטת..באיזה שהיא נקודה אני מפחדת לעשות את הצעד כי לא נתתי צ'אנס להתפתחות העניינים...אבל מצד אחר אני גם מרגישה כי מחכה לי משהו אחר ואני מפחדת לעכב את המזל שלי - הבחור הראוי לי...אז להגיד שלום יפה ולהמשיך הלאה או לתת צ'אנס ?

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo15.gif לקום ולעזוב ../images/Emo70.gif

מחכה לך משהו הרבה יותר טוב. זה כאילו הגורל שלך ממתין לתת לך משהו, אבל כרגע את "לא פנויה".

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo4.gif בעצם אני חושבת שזה לא בסדר

שהחלטתי בשבילך. את צריכה לעשות מה שאת חושב כי בסופו של דבר הבחירה היא שלך. פתאום שמתי לב שהייתי יותר מדיי נחרצת

צופית5

New member
תודה לך צליל ../images/Emo24.gif ../images/Emo51.gif

ב"ה צליל היקרה !!!! אני מאחלת לך רק טוב...אין לך (ואולי יש לך) מושג כמה עזרת לי. תודה תודה תודה... אני אשמח לעדכן אותך בתפתחויות אם תהיה מעוניינת !

צופית5

New member
לא החלטת בשבילי ../images/Emo8.gif

ב"ה אני יודעת שההחלטה בסופו של דבר היא שלי...אני פשוט מרגישה ממש מה שתיארת...כאילו מגיע לי משהו הרבה יותר טוב בפינה...פשוט זו תחושת הבטן שלי...ולאט לאט אני מתחילה לשמוע לתחושות הבטן כי הן לא מטעות !!! תודה בכל אופן...אין לך מה להתנצל...את קצת עוסקת בתיקשור שאת מפרשת את הפריסות? כי יש לי הרגשה שממש "עלית עליי"...אני החלטתי לקחת כמה ימים ואחר כך להחליט למרות שכל התשובות מפנות אותי למסקנה שזה לא זה כנראה...

צ ל י ל 8

New member
תמיד לכי עם תחושות הבטן

הן בדרך כלל לא מטעות.... לא, אני לא מתעסקת עם תקשור... עדין.... אני עוד צריכה ללמוד. יש לפעמים שהפריסה מאוד ברורה וניתן להוציא ממנה המון מידע, כמו במקרה שלך.

למעלה