בוקר טוב.לצרפתים קרה אסון נורא

הדסהש1

New member
בוקר טוב.לצרפתים קרה אסון נורא

הסמל של פריז עלה באש
מצטערת שלא נסעתי עדיין לאירופה .תמיד קורה משהו שזה נדחה.מקוים שיצליחו לשקם את הקתדרה.
ואצלינו החל מסע הסחטנות של המפלגות.רואים את המירוץ לכיסא..מגעיל עד בחילה.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב השתלטו על האש בנוטרדאם...

מלחמות של 700 שנה לא יכלו לה...רק גיצים של שיפוצניק...
הכנסיה העתיקה מסמליה של פריז עלתה בלהבות...

קניתי אתמול טלפון סמסונג חדש... להחליף זכוכית עלה 460 ש"ח
טלפון חדש עלה 700.... נכון זה לא דגם חדש... אבל בלאו הכי
אני לא משתמשת ביותר מידי אפלקציות, אז טלפון בן שנה מספק אותי...

מי שמתכוון לעולל לפורום שלנו את מה שקרה לקומונה של יהודית...
כלומר להיכנס כל פעם בכינוי חדש כדי לקלל... יגלה שזה קשה יותר
בפורום ... גם אם אני נוסעת לחו"ל, אני עדיין שולטת בכלי הניהולי...

נימה3

New member
אני רכשתי מכשיר טלפון סנדויץ ב44 ש"ח

הגיע סגור אורגינל בקופסא. הזמנתי את טכנאי הטלפונים שלנו שירכיב לי אותו לקיר והנה מה הוא גילה, כי החוט המחבר את הטלפון לקיר לא תקין ואמר לי שזה כבר הטלפון החמישי של החברה הזו שהוא צריך להחליף למרות שהגיע מקורי בקופסא והוא לא שמיש.
אני לא ידועת מה קורה בחברות האלה אילו אביזרים הם מכניסים לקופסא. אבל אין לחשוד בחבר שלי שאמר. אמירה של סתם.

יוליקה

Member
מנהל
נייח אני מבינה...

הדסהש1

New member
אנחנו שנינו לא שומעים טוב

יש לנו טלפון אחד אלחוטי שקנינו בחברה של מכשירים לאנשים כבדי שמיעה.ואוזניות לטלויזיה.טלפון אחד לא שמענו בו בכלל גם את הפעמון בדלת.בעלי נסע שוב לחברה קנה טלפון נייח לסלון עם ספרות גדולות.צליל חזק.ופעמון נוסף לדלת .עם מכתב מרופא א.א.ג.קיבלנו החזר של כמעט אלף שקל.כך שכל הקניה הסתכמה ב250 שקל.ההחזר מהמושלם.ועכשיו אנו ממש שומעים טוב.שינה לנו את החיים.

אצלנו תמיד שומעים עם רמקול

גם בטלפון הנייד וגם בביתי, זה גם יותר בריא, פרט למקומות ציבוריים שזה עלול להפריע.
אין מה לעשות זה הגיל, ולשם כך מדענים המציאו את הטכנולוגיה שעוזרת לאנשים במצבים לא שיגרתיים. המדע , כן ?.....

היום בבוקר הלכתי לאופטומטריסט כיוון שהתחלתי לראות מעין ערפל שמפריע לי בראיה וקריאה, לדבריו לא חל כל שינוי בראיה ואולי אני צריך ניקוי בלייזר.
קבעתי תור בצהרים לרופאה והיא אמנם אישרה ונתנה לי הפניה לבית חולים, לקחתי טופס 17 וצריך רק לקבוע תור.
ככה זה, המכונה הישנה זקוקה כל הזמן לתחזוקה.....

אפרת10511

New member
השריפה בכנסיית נוטרדאם

מהווה סמל חזק למצבה של אירופה
ראשית , לא אתפלא אם יתברר שמוסלמים קיצוניים עשו זאת. אך גם אם לא - השריפה הזאת מסמלת את הכחדות התרבות הנוצרית,
ועליית האיסלם באירופה.

מינהר

New member
אפרת, זה קרה במהלך שיפוצים במקום.

את חושבת שהמשפצים היו מוסלמים- דאעש?

אפרת10511

New member
ימים יגידו....

ברחוב שבו אני גרה עלה בניין באש....
הקומות הראשונות נשרפו כליל
במקום עבדו פועלים מבני דודנו - פרוייקט הרחבת המרפסות.
הסברה לשריפה - אחד הפועלים זרק כנראה בדל סיגריה....
בצורה כזו שגרמה לשריפת ענק.....
אפרופו השריפה בצרפת

tamarsharoni

New member
השנה , לראשונה מזה כ 35 שנה

איננו חוגגים את ליל הסדר בבית אלא יוצאים לביתו של הבן .
היום היינו אצל ידידי הלא יקר , רמי לוי ,יחסית , לרמי לוי ,היה לא זול. אבל בעקרון יהיו דברים רבים שישארו למשך השנה .
חילקנו בינינו את העבודה , ותפקידנו בכח יהיה להכין מגעילטה פיש , לביבות תפוחי אדמה וחזרת , שאותם בעלי מכין , וצלי בקר חרוסת וקנוח שאני מכינה .לקנוח אביא מגש פירות , עם פרוסות תפוחי עץ, טבעות של בננות פלחי תפוזים וקלמנטינות רצועות אננס, תמרים , אגוזים וגולת הכותרת שסק מהגינה שלי . השנה יש לנו המון שסקים והם מאוד מתוקים וטעימים .
ואיפה אתם בערב החג ?
שיהיה לכולנו חג כשר ושמח , והרבה בריאות .

אצלנו שיגרה

אשתי לא יוצאת מהבית (אף פעם לא ששה לצאת) ובוודאי לא לארח, אז יהיה ערב שיגרתי,
אני אלך אולי לבת לארוחה (הבטיחו לי שיהיה בלי תפילות וכל יתר הפרקמטיה), מה ששווה שיהיו בני משפחת בעלה (טורקים/יוונים) שיודעים לעשות שמח, אוכל וצחוק זה העיקר ונחמד לי במחיצתם, מה גם שאני גם לא יכול לאכזב אותם כיוון שבמדורת השבט אני נחשב לזקן השבט.

למעלה