בוקר טוב לקראת סופ"ש
היום עדין הנכד אצלי... מחר חילופי משמרות הוא יסע
ובני יגיע עם שלושת ילדיו ורעייתו...
מתחילת השבוע שהוא הודיע לי שהם באים אני שוברת
את הראש מה להכין...
שנים שלא הכנתי מוסקה ולזניה... אני חורשת את האינטרנט
בלחפש וריאציות...ואכן יש כל כך הרבה... טבעוני, צמחוני, בשרי...
עם בשר ועם בשמל, ועם מוצרלה וכמובן כשרים...
עם הכנת הבצק לבד ועם קניית דפי לזניה, עם טיגון החצילים מראש
ועם אפייה בתנור ובלי בכלל....
אז לוקחים טיפים מפה ומשם... בסוף יצא משהו טעים!!
קניתי גם ארטישוק ירושלמי (בטטה קאסביה) גם כאן יש וריאציות רבות...
נו.. טוב.. נארגן משהו...
היום עדין הנכד אצלי... מחר חילופי משמרות הוא יסע
ובני יגיע עם שלושת ילדיו ורעייתו...
מתחילת השבוע שהוא הודיע לי שהם באים אני שוברת
את הראש מה להכין...
שנים שלא הכנתי מוסקה ולזניה... אני חורשת את האינטרנט
בלחפש וריאציות...ואכן יש כל כך הרבה... טבעוני, צמחוני, בשרי...
עם בשר ועם בשמל, ועם מוצרלה וכמובן כשרים...
עם הכנת הבצק לבד ועם קניית דפי לזניה, עם טיגון החצילים מראש
ועם אפייה בתנור ובלי בכלל....
אז לוקחים טיפים מפה ומשם... בסוף יצא משהו טעים!!
קניתי גם ארטישוק ירושלמי (בטטה קאסביה) גם כאן יש וריאציות רבות...
נו.. טוב.. נארגן משהו...