בוקר טוב לקרייתים באשר הם..

אורניהו

New member
בוקר טוב לקרייתים באשר הם..

פעם שמענו תל אביב..וזה היה רחוק.והיום כשכמעט כל יוצא צבא מהקריות אם הוא לא בטיול במזרח הוא בודאי נמצא וחי בעיר הזאת תל אביב.אז לגור שם בחור קטן ומעופש בשכר דירה שמשולם על ידנו ההורים זה בסדר,ואם האדון הצעיר או הגברת המכובדה החליטה ללמוד שם באוניברסיטה ההיא..זה עוד יותר טוב.ובכלל העצמאות של בני הנוער ולמשוחררי צבא בכלל להיות ולחיות רחוקים מהבית הפכו כבר לעניין של מה בכך!תל אביב הכרך הגדול הזה מאכלס כיום המוני צעירים והאוכלוסיה הההיא הקשישה שהיו כאן בימיה הראשונים כבר איננה וכיום גודשים את הרחובות המוני צעירים מכל רחבי הארץ..כאן בעיר הגדולה והרוחשת הזאת.הפרנסה באה מעבודות מזדמנות שונות ומשונות,עבודות לילה בשמירה ובבתי מאפה,מלצרות,ועוד כל מיני ג'ובים..זהו..הילדים ברחו מהקן המשפחתי! וכעת פיגוע שכזה,ומתחילים הטלפונים האלה המבוהלים...ואין קשר ואין קו ואין עונה..ועד שאנחנו שומעים איזה מענה רגוע..אנחנו יודעים שהבת בסדר והיא בכלל יושנת ומה אנחנו רוצים ממנה בשעת בוקר שכזה. אבל ככה אנחנו.. ואני כבר לא יודע אם דאגנו יותר כשהיתה בהודו? צר על משפחות הנפגעים ומשתתף באבלם! יום טוב

בוקר טוב עד כמה שאפשר חבר יקר

אחרי -- פיגוע שכזה לא משנה היכן וכמה הרוגים או אם בכלל זה תמיד מצער. יום נעים .

ציפי א.

New member
גם אני זיהיתי את הגשר אילן אבל.....

הקדמת אותי
ציפי

ווואוו מה זה איפה זה? מקום נהדר

במיוחד לנוף לצלם שם לעשות רייקי וכל מני כאלו. איזה יופי איפה זה אורניהו?? בבקשה תספר לי כי בקריות אף פעם לא ראיתי את זה. אם זה כאן בכלל. ובכלל. 6 שנים אני גרה כאן ולא מכירה מקומות יפים כאלו. בקושי מכירה את הקריות. הכי קטע שאני גרה קרוב בקריה אחרי שלוש שנים לא ידעתי איך חוזרים ממשה גושן הביתה. זה היה הדבר הכי מוזר שקרה לי הכל זר היה עד היום קצת למען האמת..

למעלה