בוקר טוב לרביעי יש פה קקי מחייך!
S shmickey New member 14/10/15 #2 הולכת בצהריים להתנדב במסגרת יום התנדבות שיש לנו בעבודה, אני הולכת לשפץ דירות, אז התלבשתי בהתאם
B bell1100101 New member 14/10/15 #3 את תהי המשפצת הכי יפה נורא אוהבת את זה שהבגדים כהים ואז הנעליים כאלו צבעוניות!    
R Rosie52 New member 14/10/15 #6 איזה צבעונית ויפה את - מתה על לוק השיפוצניקית שלך תהני ועכשיו אני אדע לי שיש לך נסיון בשיפוצים אז כשאגיע לזה אצלי יודעת כבר למי אני קוראת רוזי
איזה צבעונית ויפה את - מתה על לוק השיפוצניקית שלך תהני ועכשיו אני אדע לי שיש לך נסיון בשיפוצים אז כשאגיע לזה אצלי יודעת כבר למי אני קוראת רוזי
R Rosie52 New member 14/10/15 #7 נועל'ה, בואי לראות איך ההריון שלך נראה מעל דפי הפורום אי אפשר היה לשלב את כל התמונות שהעלית (תפוז מגבילים את גודל הקליפ, רציתי שיהיה באיכות HD ובנוסף השיר קצר מדי ליותר תמונות ) אז בחרתי ממש אקראית. לקחתי תשעה חודשים (פחות או יותר) אחורה מתאריך הלידה שלך ומשם מתחיל הקליפ ועד שיצאת לחופשת לידה. באהבה גדולה, רוזי
נועל'ה, בואי לראות איך ההריון שלך נראה מעל דפי הפורום אי אפשר היה לשלב את כל התמונות שהעלית (תפוז מגבילים את גודל הקליפ, רציתי שיהיה באיכות HD ובנוסף השיר קצר מדי ליותר תמונות ) אז בחרתי ממש אקראית. לקחתי תשעה חודשים (פחות או יותר) אחורה מתאריך הלידה שלך ומשם מתחיל הקליפ ועד שיצאת לחופשת לידה. באהבה גדולה, רוזי
ק קייזר סוזי New member 14/10/15 #8 מבלי להכיר את נועה רק מלעקוב מרחוק... זה פשוט אחד הדברים היפים והמרגשים שראיתי היום ולאחרונה בכלל, אז לא התאפקתי. הייתי חייבת להגיב. תותחית רוזי. ומזל טוב. Be like the Phoenix, burning into her own flames, and arising from her own ashes. -------------------------------------------- [URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2294[/URL] ציפורי לילה You should come
מבלי להכיר את נועה רק מלעקוב מרחוק... זה פשוט אחד הדברים היפים והמרגשים שראיתי היום ולאחרונה בכלל, אז לא התאפקתי. הייתי חייבת להגיב. תותחית רוזי. ומזל טוב. Be like the Phoenix, burning into her own flames, and arising from her own ashes. -------------------------------------------- [URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2294[/URL] ציפורי לילה You should come
ל לי וולף New member 14/10/15 #10 איזה יופי! שיחקת אותה רוזי, סחטיין על ההשקעה (ועל בחירת השיר המוצלחת) ממש כיף לראות את ההתפתחות של ההריון עם כל כך הרבה חיוכים, צבע ושיק. מזל טוב ענק לנועה'לה
איזה יופי! שיחקת אותה רוזי, סחטיין על ההשקעה (ועל בחירת השיר המוצלחת) ממש כיף לראות את ההתפתחות של ההריון עם כל כך הרבה חיוכים, צבע ושיק. מזל טוב ענק לנועה'לה
B bell1100101 New member 14/10/15 #12 איזה מטריף! גם לרוזי והקליפ המהמם והמושקע וגם לנועה שנראתה מדהיםםםם כל ההריון
S shmickey New member 14/10/15 #13 וואו!!!!!! כמה התרגשתי! מדהים!! רוזי את מופלאה, ונועלה׳- אין לי מילים אפילו להתחיל לתאר עד כמה את מהממת. אני אישית עדה לכך שהתוצר מהמם לא פחות
וואו!!!!!! כמה התרגשתי! מדהים!! רוזי את מופלאה, ונועלה׳- אין לי מילים אפילו להתחיל לתאר עד כמה את מהממת. אני אישית עדה לכך שהתוצר מהמם לא פחות
פ פלפל צילי New member 15/10/15 #14 וואוו רוזי, יצא מקסים! והאפי, אני מקווה שאת נהנית מהמתנה החדשה לשנה החדשה (את נראית פשוט נהדר לא משנה מה! #גםאנירוצה)
וואוו רוזי, יצא מקסים! והאפי, אני מקווה שאת נהנית מהמתנה החדשה לשנה החדשה (את נראית פשוט נהדר לא משנה מה! #גםאנירוצה)