בוקר טוב לשבוע חדש

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לשבוע חדש

מאחלת לכולם שבוע מוצלח!!
זה לא מפחיד אתכם מה שקורה במשפחת המלוכה??
בן כספית צריך להתחיל לחשוש??
כי הנהג שהקליט את הבן הולך להיחקר במשטרה

משרד רה"מ הגיש תלונה נגד הנהג שנטען כי הקליט את יאיר נתניהו
אגף הביטחון במשרד התלונן במשטרה נגד הנהג שבו חושדים כי הקליט בסתר את בנו של רה"מ: "החזיק בחומרים מסווגים שלא כדין". גורמים במשרד מקווים שבעקבות זאת המשטרה תערוך חיפוש בביתו של הנהג ובמחשבו האישי

מינהר

New member
השאלה בכלל אם יאיר נתניהו לנצח נצחים יקבל

נהג ומאבטח 24 שעות ביממה על חשבון הציבור?
ברור שרדיפת הנהג היא משום שבייש את יאיר ומשפחתו.

בת חן191

New member
הכל טוב ויפה השאלה האם הדרך שנעשתה היא חוקית???

נהג ומאבטח על חשבון הציבור אין דרכים אחרות לנטרל אותם??

נתניהו בעל פיצול אישיות וזה ברור.

ראשית, הוא לוקח על עצמו משרדים שונים כדי שידו תהיה בכל והוא ישלוט במדינה באופן מוחלט כמו פריץ, אין דמוקרטיה, הוא ראש הממשלה ו-"שר-על" .

למשל שר החוץ, תפקיד מורכב אבל הוא לקח לעצמו את כל הטיולים בעולם מידי שבוע במקום שר החוץ ומשאיר את העבודה השיגרתית בידי מלחכת הפינכה הסגנית.

כעת הוא גם שר הבריאות, והסיפור של שדה בריר: הוא כראש ממשלה מקדם את מתן שדה בריר ליד ים המלח לחברת כי"ל לכריית פוספטים, וכשר הבריאות הוא מתנגד לכך כיוון שהבדואים מתלוננים שזה יפגע בבריאותם...... (ידיעות 4.2.2018)

הסיפור החוזר של מיסטר ג'קיל ומר הייד, אלא שכאן זה רק מר הייד ומר הייד ומר הייד ומר הייד..... (בעברית: הטוב והרע המכוער...)

ככה יעשה למי שהוא חפץ ביקרו ולאט לאט משתלט על המדינה יחד עם חבר מרעיו: המתנחלים שבכלל לא גרים בארץ והחרדים שונאי המדינה.....
מה איכפת לו ? הוא הפריץ והעם הם עבדיו, וכן, יש לו לפחות 985.000 מעריצים....

מינהר

New member
בתחן, אני מרוצה מבזק. וגם האינטרנט דרך בזק.

לפני כן היה לי אינטרנט בכבלים- הרבה בעיות. עם בזק אין בעיות.

נובלה של רוברט לואיס סטיבנסון 1886

עלילת הספר מתרחשת בלונדון. במרכזה אדם עם אישיות כפולה: דוקטור ג'קיל, ג'נטלמן מכובד העוסק במחקר רפואי שיוצא מהנחה שבכל אדם יש צד טוב וצד רע ומחפש תרופות שיעזרו להבין את הרוע במטרה למגר אותו בדרכים רפואיות. ג'קיל מגלה תרופה שמאפשרת לו להדחיק זמנית את הצד הטוב באישיותו של אדם והוא מנסה את התרופה על עצמו.

ואז הוא הופך להיות מר הייד המרושע.

הדסהש1

New member
אני כבר לא יכולה לשמוע על המשפחה..היום גם ג"ודי

אמרה שגם עליה התפרתה שרה ולצערה היא לא הקליטה אותה..האשה
שמושלת בביבי ובמדינה היא לדעתי חייבת טיפול.

הי לכולם, היום היה עוד אחד מהימים הקשים.

הבוקר בשמונה צילצל הטלפון, מעבר לקו הבת של חברה טובה מודיעה לי שאחותה נפטרה והלוויה בשעה ...... בצהרים ב.....הנפטרת היא בת 50 בת של אחת מחברותי הטובות ביותר, הגענו בשעה היעודה למקום המיועד, כמות כזו של אנשים מזמן לא ראיתי, הבעל של הנפטרת הוא עו''ד פלילי, היו שם עו''ד נהרי עם שומר ראש וכך עוד כמה מעורכי הדין הפליליים שמכירים אותם מהאקרנים, החברה שלי היתה גמורה, סיפרה שהבת לא אמרה לה את מה שאמרה לרופאים, לרופאים היא אמרה תפסיקו לי את הטיפול ותתנו לי רק מורפיום, לא רוצה לחיות יותר עם הכאבים האלה, היה לה סרטן בשד שפרץ לפני 4 שנים ואתמול נגמר,
תהיי מנוחתה עדן.

צריך המון מזל בדבר הזה

לאשתי גילו בבדיקה שגרתית לפני שלושה שבועות שיש לה משהו בריאה, תוך שבוע קיבלה תשובה שיש לה סרטן ב-ריאה,
עברה מהר מהר את כל הבדיקות (איכילוב) מסתבר שבינתיים אין גרורות ומחרתיים היא הולכת לניתוח בו יוציאו לה שליש מהריאה עם שטח בטחון מסביב לסרטן שלא לפספס משהו, יש להניח שכבר ביום ראשון תהיה בבית להחלמה.....

היא הפסיקה לעשן ? מה פתאום, היא רק "מפחיתה".
אם לי היה דבר כזה הייתי משליך את הסיגריות כולן לפח.....

נימה3

New member
שפירא, בריאות לאשתך

אני מתפעלת מהתהליכים המהירים , בניגוד למה שמקובל לחשוב כי הכל הולך לאט לאט.

למעלה