בוקר טוב לשבוע חדש

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לשבוע חדש

בריאות, בריאות, בריאות!!!

אני מעלה שוב את נושא המפגש. אמש תכננתי ללכת לקבוצה, הכוונה לקבוצת גריישיט. טלפון
"יעלי, ספונטני אנו נפגשים, כי אחת מאיתנו עברה קורס "יוגה צחוק" ורוצה לעשות עלינו סטאז" החלפתי את כוון WASE במכונית ויצאתי לדרך. אין כמו מפגש. אומנם הטירונית ב"יוגה צחק" רק דגדגה ולא הצליחה, אבל עצם הפגישה הסיפורים שלפני, עליי לציין שכול אחד הקשיב לשני, כלומר לא היה יותר ממוקד שיחה אחד וזה היה נפלא. בואו להיפגש במיזוג של איזשהו מקום, כולנו נהנה.

חיוכון:
ילד: "אבא, איך הגעתי לעולם?"
אבא: "ובכן, החסידה באה ביום..."
נקטע באמצע דבריו על ידי הבן:
"טוב, בלי קשקושים, דבר איתי
בשפה נורמאלית!"
האב: "טוב. אז יום אחד פגשתי את
אמא בצ'אט, וקבענו להפגש בשירותים
של קפה אינטרנט. אמא שלך ביקשה לקבל
ממני קובץ גדול, אז העליתי לה את
הקובץ. עד שגילינו שאין לנו פיירוול
היה מאוחר מדי כבר לבטל. וכך, תשעה
חודשים אחרי, הופיע הוירוס המעצבן."

יעלי

הדסהש1

New member
שבוע טוב ומבורך..הלואי ויהיה כך..

גל האסונות שיש לנו זה כבר קשה להכיל..מי שהולך לים ללכת רק לחוף מסודר..
אני לא מאמינה בזה שבין המיצרים אסור להתרחץ בים ובבריכה..אבל בגלל כל האביעות שהיו אולי יש בזה משהו..אני נוסעת עם רמי למגדל ה 100 באבן גבירול לנפרולוג..מקווה לשמוע בשורות טובות....

הדסהש1

New member
חזרתי מהנפרולוגית..קיבלתי לעשות בדיקות

מקיפות-הולטר ללב ולחץ דם ודופלר לורידים ולחזור לאחר שיפענחו את הבדיקות...

מינהר

New member
יעלי, יופי של בדיחה. ומפגש הוא רעיון טוב.

אתמול בערב הייתי בשירה בציבור ביהוד. היה נחמד מאוד. זמר מנחה בשם לב, 3 אקורדיוניסטים , תופים, עוד זמר מנחה פופולרי מן השרון, ולבסוף הזמרת הדקיקה, אביבה אבידן, ששרה את הלהיטים של זוהר ארגוב. מה לעשות, הקול שלה לא מגיע לעצמת הקול של ארגוב.

מינהר

New member
תמר, נדמה לי שהיה בעיתון שהילד מבאר שבע

ידע לשחות. גם שמעתי את אבא שלו אומר כך ברדיו.
והעיקר- איך ההליכה שלך?

מינהר , האבא אמר שהילד ידע לשחות .

העיתונאים אמרו שלא ידע , במקרה זה , ורק במקרה זה , אני מאמינה לעיתונאים .
ההליכה שלי משתפרת מיום ליום , האורטופד , הפיזיוטרפיט שבא אלי הביתה והפיזיוטרפיסטית במכון של קופ"ח היו מאוד מרוצים , אומרים שאני מתפקדת יוצא מן הכלל . וזה כמובן מאוד מעודד אותי להמשיך . אני עושה הרבה פיזיוטרפיה ושחיה , והיום חזרתי להשתמש בנעלי אפוסטרפיה שלי .
אנו מתכננים לנסוע באוגוסט ליוהנסבורג . לבקר את הבת ומשפחתה . אבל יש לנו בעיה עם הבטוח , חברת "כלל " לא מוכנה לבטח את הרגל שלי , אני לא יודעת מה יהיה אם במקרה אפול או אחליק על שלולית/מהמורה , אני אגיד שזה בגלל מהמורה בכביש או בגלל הגשם , [עכשיו חורף בדרו"א ] , ו"כלל" יגידו שהחלקתי בגלל הרגל .דילמה !
שושה , אם כתבת מה שכתבת כתשובה לדברי , אז לא כל כך הבנתי את הקישור . אשמח לתרגום, תמר .

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב

המון בריאות לכולם,

אף על פי שאני בחופוש, רןב הקורסים שאני משתתפת בהם נסגרו, בכול זאת אני מוצאת מה לעשות. קצת מגיעה לפינות זנוחות בבית, קצת הולכת לבריכה, קצת
מבלה עם חברים וגם ליד המחשב.

לא שמעתי תגובות, מלבד זו של מינה, בקשה למפגש, אל תגידו שאתם לא רוצים להיפגש.

יעלי

ערב טוב

היום הייתי עם נאוה בבי"ח מאיר בבדיקת גאסטרוסקופיה חוזרת,עבר עלי
סוף שבוע מעייף והיום היה עוד יותר מעייף,
אשתף מחר בעזרת השם וגם אגיב בעניין המפגש
לילה טוב

מינהר

New member
ציפי תנוחי. אני מבינה שהבדיקה גאסטרו בוצעה, ולא

אמרו לכם שהוושט אצל נאוה צר מידי.

מינהר

New member
תמר, יופי שההחלמה מתקדמת יפה. לדעתי

לנסוע באוגוסט זה מוקדם מידי. אי אפשר לדחות בכמה חודשים? לא בגלל הביטוח אלא כשאת תרגישי שאת 100%, אחרת זה סיכון. ויופי שחברת הביטוח מסרבת ושומרת עליך.

למעלה