בוקר טוב לשבוע חדש !

בוקר טוב לשבוע חדש ! ../images/Emo98.gif

שיהיה לכולנו אחלה שבוע , עם אוויר הרים צלול כיין והרבה מזל וחיוכים !!!

ZiV GiLbOa

New member
שבוע נהדר לכולם!!

שנזכה לשבוע חמים ונעים מלא בהצלחות ובבשורות טובות!! בקשר למשבר בחינוך- היום ההכרעה מגיעה לבית הדין הישראלי. משרד החינוך מבקש להוציא צווי מניעה לארגון המורים ומנגד מעל 1000 מורים חתמו על מכתבי פיטורים אם וכאשר יוציאו נגדם את הצווים. עדכונים בהמשך!!

ולעדכון האישי שלי מהדקות האחרונות....

הייתי צריכה לנסוע לירושלים , ירדתי ל
ו - הופ! הוא לא נדלק....
עכשיו אני מחכה לגרר... אני אגיע בסוף לירושלים אבל למוסך... פויה להתחיל ככה בוקר יום ראשון בשבוע , לא יפה ...

ZiV GiLbOa

New member
כל עקבה לטובה!!

לא סתם האוטו נתקע לך.. אולי היה צריך לקרות משהו לא טוב וזה עצר אותך? לא צריך להתבאס מדבר כזה, תאמיני שזה עזר לך והכל יהיה לטובה!!

שוצאן

New member
לא הבנתי למי את פונהXDDD../images/Emo220.gif../images/Emo215.gif

טוב שחכתי לשים את
בכותרת והוא נעלב;~;

Dark Neko

New member
את פונה לבתאל?../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אני לא מבינה את השרשור בפורום.

ZiV GiLbOa

New member
ממש מזל טוב

סליחה על הבוטות אבל חבל שהוא לא נפל לה!! (מלשון הפלה ולא מלשון ליפול)

שוצאן

New member
כן אה? ../images/Emo220.gif../images/Emo215.gif

מעניין שלאף רוצח אחר (ערבי) לא אומרים דבר כזה...הם מביאים ילדים שאחרי זה הם שולחים עם רוביםילדים או שאחרי זה הם שולחים אותם להיתאבד בקניונים ישראלים! משחררים אותם בתור מתנה לרמדן...משחררים אותם! והוא...הוא יהודי! יהודי מישלנו!! למה לו אסור ולרוצחים של מישפחות שלמות מותר? למה על זה אף אחד לא מדבר? עוד ליפני שהוא נולד עשו לו צרות! לילדים של רוצחים שרצחו מישפחות שלמות לא עושים כזה בלגן! מגיע לו כמו שמגיע לרוצחים אחרים! סלחו לי על דעותיי אבל מזל טוב ליגאל אמיר! ושנה הבאה שיביא עוד אחד, בעזרת השם!

ZiV GiLbOa

New member
זכותך להביע את דעותייך

אבל אני בכל אופן חושב שאף רוצח לא יהודי ולא ערבי צריכים לקבל את הלגיטימציה להביא ילדים לעולם, הם הרסו חיים של אנשים אחרים אז לא מגיע להם האפשרות להקים משפחה!!

שוצאן

New member
מיצטערת! כל עוד להם מותר../images/Emo220.gif../images/Emo215.gif

אז מזל טוב ליגאל אמיר ושיביא עוד, עוד יהודים שילחמו על הארץ (השלמה!) מהילדים של הרוצחים שאולמרט משחרר מהכלא!

Dark Neko

New member
|הנהון נמרץ|../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

בתאל, אני נאלצת להסכים איתך.

Dark Neko

New member
מזל טוב. D:../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

ואתם יודעים שהברית של הבן שלו זה ממש ביום שהוא רצח את רבין? ואני אומרת - הכל משמיים. בתאל, שניפגש ונשיר? ניצחק? נחגוג? D:

למעלה