והנה לשם שינוי סיפור יפה ....
----אנשים טובים באמצע הדרך-----
בתור אזרחית המדינה חשוב לי לשתף אתכם במקרה שקרה לי ביום חמישי ב26.12.
בשעה 19:00 אני בדרכי מאזור מלחה לכיוון ביתי.
לפתע הבחנתי במד הדלק שברכבי וראיתי שהוא על הקו האדום.
ולפתע בירידות של מלחה התלולות, התחלתי לאבד את הגז
והאוטו מתחיל להאט לי,לקרטע וההגה מתקשה והבלמים כבר לא מתחילים לעבוד.
במזל הייתי עם בת-דודתי ברכב שהתחילה להרגיע אותי ולאט לאט הצלחתי להשתלט על הרכב.
הגעתי למצב שסיימתי להתדרדר והגעתי למצב של עלייה
עצרתי את האוטו, והתחלנו לחפש מישהו לעזרה.
ניסנו לעצור אנשים, אפילו מוניות שנשלם להם כסף ,אך אף אדם לא טרח לעצור ולעזור לנו.
לפתע אנחנו מבחינות ברכב לבן. שפתח את החלון ואמר :"הכל בסדר? אתן צריכות עזרה? " מיד ענינו בחיוב כן תודה רבה לך.
עצר את רכבו וירד לבדוק מה קרה לאוטו, הבעיה העיקרית הייתה של דלק בלבד.
אותו אדם טוב כל כך דחף לנו את האוטו לשוליים, למקום בטוח שלא יפריע לשום אדם ויגרום לעוד מפגע.
ואפילו הודיע ואמר :"בואו אני אקח אתכן לתחנת הדלק שתביאו דלק ואמתין לכן עד שתסיימו למלא את הבקבוקים."
היינו בהלם!!!!!!!!...איזה בן אדם מקסים..!!!!!!.לא מובן מאליו בכלל שלוקח אותנו לתחנת הדלק ואפילו ממתין לנו ולוקח אותנו חזרה לאוטו?!!!!!
זה פשוט ראוי להערצה!!!!
אותו אדם טוב שעזר לנו, הוריד אותנו חזרה עד לאוטו, האיר לנו בפנס ועזר בכזאת נחישות עד שבדק וראה שהבעיה היא במד הדלק. במשך כל השתשלות האירועים לא היה לנו מושג מי האיש
שעומד מולנו. הוא היה כזה צנוע וענו, ומה שרק היה אכפת לו זה באמת לעזור. שאלתי אותו בסוף ואמרתי לו אדוני תודה רבה
אין לי מילים איך עזרת לנו...אפילו נהג מונית או סתם אזרח שראה אותנו לא טרח ולא עזר לנו. אני ממש מודה לך מכל הלב.ויש לי שאלה קטנה :
"אדוני, האוכל לדעת מי אתה? " הוא חייך וענה, "אני יוסי פרייאנטה" שאלתי "האם אתה מירושלים"? ענה "אני עובד כאן, אבל גר בדרום".
בקיצור חברים יקרים, מדובר מפקד מחוז ירושלים של משטרת ישראל, בכבודו ובעצמו !!
לא להאמין כיצד נהג כאזרח מן השורה, חף מעליונות או כל דבר אחר"....
וכן אני כאן כדי לומר לכולם: שגם דברים טובים צריכים להאמר
ולא רק תלונות!!!