בוקר טוב לשבוע חדש

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לשבוע חדש

עוד שבועיים בדיוק לחול המועד...
אני בכוננות ספיגה לבוא הנכדים...
בשבוע הבא כבר חופש מבתי הספר - תבואנה אלי 2 נכדות...
אני מארגנת להן "קייטנת" רכיבה על סוסים בחווה הסוסים הקרובה אלינו...
בכל המועד יגיעו השאר...

שתהיה לכם תמונה נכונה על מה אתם משלמים כסף

עיתון יריעות אחרונות 16.3.2018

סה"כ עמודים 530
1/3 כתבות 193
2/3 פרסומות 337

ועל מה הכתבות ?
אולמרט 10, הלכןת בגידה 5, חרדים באנגליה 4, זוטות 20, רכילות 5, עובדי זבל 3, עומר אדם 3, סלאח 3, עשירים 4, ספורט 5, 12 כתבות של ידוענים על עצמם, הדוגמנית גכנזי 3, - וכו

כל מקום מוצף בפרסומות

טלויזיה 1/2 מזמן השידור פרסומות, עיתונות 2/3 מהעיתון, אינטרנט כרבע עד שליש פרסומות וחלק מהן בכלל מסתירות מידי פעם חלק זה או אחר.
להודעה הקודמת רציתי להוסיף משהו ואי אפשר כיוון שפרסומת יושבת על אפשרות העריכה.....

התקשרתי לשירות לקוחות כיוון שהעיתון לא הגיע (פעם רביעית החודש) ונאמר לי שהעיכוב עד 0930......
מכאן, שאדם הולך לעבודה ורק בערב יראה את העיתון.
אני אומר לאשתי לבטל את העיתון, כי בלאו הכי כל היום היא בחדשות ואפשר לראות את העיתון בטלפון, היא לא רוצה, אם אין נייר ביד זה לא שווה.....

מינהר

New member
גם אני מנויה על ידיעות. הרגל שקשה להיפרד ממנו.

כשהעיתון לא מגיע, אני מבקשת לזכות אותי על אותו יום, כי משלוח מאוחר אף פעם לא מגיע.
הפרסומות באמת מעייפות, אבל זה חלק ממימון העיתון, בלעדיהן היינו משלמים הרבה יותר למנוי. חוץ מזה לפעמים יש פרסומות, שהן רלבנטיות לנו.

יוליקה

Member
מנהל
אני רוכשת עיתון אולי פעם בחודש

או כשיש פרומו לכתבה שמעניינת במיוחד.

oritta17

New member
עדיף להתמכר לעיתון- ולהיות עסוקים, במקום הסיגריות והאלכוהול.

שפירא, אם המנוי לא פוגע לכם

בתקציב המשפחתי תן לה להנות, כמה הנאות יש לנו כבר בזקנתנו, לאכול אסור, ממתקים אסור, לעשן אסור, יחסי מין כבר יש כאלה שזה לא עושה להם את זה ויש כאלה שכבר לא יכולים, אז אם יש משהו שמהנה אותה למה לגזול את זה ממנה, נכון שיש הרבה פרסומות, אבל יש גם הרבה כתבות מעניינות אולי לא אותך, אני מאוד אוהבת לקרא רכילות, מעניין אותי מה חשב אולמרט כשנכנס לכלא, מעניין איך חיים גורי חי עם אשתו במשך 70 שנה, מענינות אותי השיחות עם נשות גואל רצון, כל הכתבות האלה ועוד היו בעיתון של שבת.

יוליקה

Member
מנהל
רכשתי טלפון נייד חדש

סמסונג J7 פרו....
מסך גדול, עם אפליקציות שצריך להתרגל אליהם.
נאלצתי להחליף כי ה-GPS לא עבד ולא היה לי ווייז...
רכשתי אותו דרך האינטרנט קיבלתי בדואר לאחר שבוע
במחיר מוזל דרך ZAP...

מינהר

New member
תתחדשי יוליקה. אני מקבלת לאחרונה פרסומות לסלולר.

דבר חדש. מישהי יודעת אם אפשר להיפטר מזה או שהם משגעים כך את כולם?

תתחדשי יוליקה, זה בדיוק הטלפון שיש לי בחודשיים

האחרונים, מאוד מרוצה ממנו.

שלום חברים, חזרנו לפני שעה מסופ''ש

בקפריסין היוונית, היה מוי כף, היינו 6 זוגות 3 רכבים ששכרנו שם והאתר הכי מרתק היה הקבר של הארכיבישוף מכריוס, הוא היה הנשיא הראשון של קפריסין, זוכרים אותו?

יוליקה

Member
מנהל
יאיר לפיד הערב בקרית אונו

אבי גבאי מופיע בכל ערוצי הטלויזיה ומצהיר כי הוא הולך.להרכיב את הממשלה הבאה.... אבל לא מצליח לגייס קהל מעבר לפאב בפריפריה.... בעוד בקרית אונו האולם מפוצץ עד אפס מקום. אז איזה הסבר יש לזה?

יוליקה

Member
מנהל
מקריוס והקפריסאים הם חלק מילדותינו

המלחמה באי השכן בין הטורקים ליוונים ליוו את ילדותינו...
לקח המון שנים שהאי הפך לאתר תיירותי
היתה לי חברה שלאביה היה מפעל לעורות... הוא היה נוסע
לקפריסין לשווק עורות והביא את הפיסטוק אז טעמנו אותו לראשונה...

שאלות1

New member
הנחת גימלאים בהוט ?

שלום

להורים שלי יש הוט, ולמרות שהם גמלאים ובהוט יש מחיר נמוך יותר לגמלאים הם שילמו מחיר מלא כבר תקופה ארוכה.
האם המחיר המוזל אמור להיות אוטומטי או שהם היו אמורים לפנות להוט ולבקש אותו ?
אני מתכנן לפנות להוט, השאלה היא האם אני יכול לבקש מהם החזר על התקופה שבה הם שילמו מחיר מלא או שזה תמים מצידי ?

יוליקה

Member
מנהל
בפייסבוק יש שירות לקוחות

בהוט כל אחד הוא אינדיבידואלי יש להם שימור לקוחות שבמו"מ הם באים לקראת הלקוחות... אין כלל ברור לכולם... לגבי החזר?? אין מצב!!

למעלה