בוקר טוב לשבוע חדש!

הדסהש1

New member
שבוע טוב נכדי כבר הגיע בשלום לבסיס מחנה 80..

הוא סימס לי שהגיע בשלום..ואתמול דיבר עם המםפקדת שלו על כך ששכח לסמס לה שהגיע בשלום הביתה.הוא פחד שיעשו לו משהו.ס"כ יום בצבא...יוליקה את חושבת שיש חיל בצבא ללא פלאפון? זה לא נשמע הגיוני.ואם יש הוא הצטרך להשאיל ממשהוא כדי לסמס שהגיע הביתה בסדר..זה הוראה חדשה בצבא...

מינהר

New member
אתמול בערב היתה קבוצת רמיקוב אצלי,

ואחר כך הלכנו לסעוד באנטבה. שפע של סלטים נהדרים. הבן שלי מקוריאה הצטרף אלינו, וספר לחברות על קוריאה.

צהריים טובים

עוד שבוע התחיל, השבועות רצים מאד מהר וזה גורם לי להרגיש זקנה,
מינה, את 10, אולי אפילו .11

מינהר

New member
תודה, ציפי. תשמרי על עצמך. ביום ששי

בקרתי ידיד ותיק, שסובל מבעיות בריאות קשות. בן 80+. במקרה היה שם הנכד שלו, סטודנט להנדסה, שהסבא תומך בו מאלף ועד תו. הנכד אמר, שהוא ומשפחתו יעשו פעילויות שונות, והסבא ישגיח עליהם מלמעלה [מן השמים כלומר.]
אמרתי לידיד, שעוד יש זמן, ושהוא יתגבר על הבעיות הנוכחיות כמו שהתגבר בעבר. הוא רוצה לחיות.

יוליקה

Member
מנהל
מכירה היטב את אנטבה!!

המסעדה הקבועה של אחי, ואנחנו היינו איתו כמה פעמים!!
יש מסעדה כזאת בעפולה ניקראת "האחוזה".

shron17

New member
סופ"ש חלף אצלי מהר מאוד,ולא פלא שכך ,מכיוון ש,,

הנכדה שלנו המתוקה בת ה-10 הגיע אלינו לביקור של סופ"ש, (אבא שלה הקפיץ אותה ולאחר מכן נסע, ולמחרת בצהריים חזר לאסוף אותה.)
הנכדה התנהגה מאוד יפה ובנימוס ,היא ילדה חמודה מאוד ומוכשרת, לימדה אותי לבצע כול מיני טריקים במחשב,(אבא שלה עובד בתחום המחשבים), ויש לה המון הבנה בנושא.
לאחר מכן,היא ביקשה שאנחש מה היא קיבלה מתנה ליום הולדתה מההורים שלה,
היה קל לדעת ,איך לא? היה חסר לה רק דבר אחד: טלפון נייד עם מצלמה,ותוך כמה שעות -היא כבר הספיקה לצלם בו הרבה תמונות,וגם ללמוד באופן עצמאי את כול סוגי המשחקים שיש במכשיר.
שאלה אותי מה דעתי על הנייד החדש .
הכול טוב ויפה,רק שאותי מטריד נושא הקרינה של המכשירים האלה.
הנכדה אמרה לי לא לדאוג ,כי זה מכוון "על מצב -טיסה" - ולדבריה זה פחות קרינה.
&nbsp
בפעם בקודמת בחנוכה,הייתה אצלינו עם אחותה בת -השבע, כשהן באות אלינו בנפרד אז מתנהגות מאוד יפה ,אבל כשהן ביחד,,זו מלחמת עולם שלישית.
ההורים שלהם הבינו שקשה לי ,אז מביאים רק אחת מהן בכול פעם,וזה נוח מאוד.
אני הופתעתי כשלימדתי אותה לשחק ברידג' במחשב,והיא קלטה מאוד מהר את המשחק ונהנתה לשחק כמה משחקים נגד המחשב,ואפילו הצליחה 3 מתוך 5 משחקים-לנצח את המחשב, הישג יפה לגיל 10.
נשארה אצלינו משישי בצהריים עד שבת בצהריים,היה לנו סופ"ש הכי מהיר שהיה
שנגמר מבלי להרגיש:הזמן טס כשנהנים.
&nbsp
כעת שבוע חדש נפתח.
נקוה שיהיה לכולנו שבוע טוב ומוצלח.

מינהר

New member
שרון, יופי שנהנית מן הנכדה הפקחית.

ברור שהילדות בתחרות ורבות, כשהן יחד. אני זוכרת שכשילדי היו קטנים, הייתי מוסרת לסוף שבוע אחד מהם לסבתא ולסבא, ואז היה לי ילד שקט ולהם ילד שקט.

היא צודקת. מצב טיסה מנתק כל קשר אלחוטי

וזה לא משנה אם מדובר באינטרנט או תקשורת אחרת.
במצב טיסה ניתן לפעול אך ורק בתוך הטלפון בלי שום קשר החוצה ממנו, ומכאן שאין שום בעיה.

לי יש נטפליקס בטלפון (אתר להורדת סרטים חופשי) , כאשר אני בטיסה אני מעביר למצב טיסה כדי שלא להפריע לרשת התקשורת של המטוס, מרכיב אוזניות ורואה בכיף סרט שבחרתי והורדתי בעוד מועד והכנסתי לטלפון.

אגב, יש מטוסים שיש להם אנטנה מיוחדת שמאפשרת שימוש בטלפונים בלי להפריע למכשירי המטוס.

משתפרת

New member
ברוב המטוסים היום יש שקע USB ליד המסך האישי

כך שאתה יכול להתחבר עם הכבל של המטען ולראות את הסרט שלך על גבי המסך האישי, שהוא גדול יותר ונוח יותר לצפיה.

כנראה במטוסים ליעדים אחרים ממה שאני טס.

אני טס 30 שנה לכרתים ומעולם לא ראיתי מסך אישי.
וכאשר טסתי לאירופה גופא או לאר"הב זה היה לפני הרבה למעלה מ-30 שנה (החל מ-1966), וטסתי הרבה, ואז כל המטוסים נראו אותו דבר, והמושג "מסך אישי" לא היה קיים...

למעלה