בוקר טוב לשבוע חדש

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לשבוע חדש

אנחנו כבר לא צעירות, ולכן אנחנו יותרא ביקורתיות
אגם רוטברג היפייפיה נישאה סוף סוף...OK אז לא כולם יודעים מי זאת.
חוץ מהיותה שחקנית טובה ודוגמנית, היא בת הגלבוע... אני פוגשת את אימה
כל שבוע בסופר...
בקיצור עברתי על הכתבה הנ"ל... משגע אותי כל הסלב'ס שמגיעות לחתונה
ביום ששי בצהריים... ויודעים שמבקרים אותם על לבושם... מה שמשגע אותי
זה דווקא האופנה החדשה של הגברים... מה זה נעליים סגורות בלי גרביים???
ראיתי גם חתנים מתחתנים כך, לא מגולחים ובלי גרביים... אז מה זה אומר
שאני זקנה??
שבוע טוב לכולם!!

נוגהה1

New member
בקר טוב,,אני חושבת שזה ענין של אופי, לא של גיל ויש

גרביונים שגורבים בכף הרגל ונראה כאילו בלי גרבים
גם לי יש כאלו

נוגהה1

New member
לגרבים קצרות שנכנסות רק לכף הרגל קוראים גם גרביונים

לא התכונתי לגרביונים הארוכות
יש גרביונים ארוכים וקצרים רק לכף הרגל,
ולפי הבנתי הבנתי שכתבת שהם ללא גרבים,,אז הסברתי שיש קצרות שלא רואים אותם ,לי יש כאלו רק לכף הרגל , ונדמה כאילו לא גורבים שום דבר
אז יתכן שהם באמת הם לא גורבים גרבים,,או את הקצרות לכף רגל שלא רואים
ונדמה כאילו הם לא גורבים

שתי האופציות יכולות להיות נכונים
חשבתי שאת לא מכירה שיש גם גרביונים לכף הרגל,

זה רק מראה במה מתעסקים כל הידוענים הללו- קישקושים

ומי שמנחה אותם אלו כמה הומואים (עניינית, בלי להעליב) שממציאים חדשות לבקרים כל מיני תלבושות הזויות שאפילו הדוגמניות הנועזות ביותר לא ילבשו בשום מקום.

הבולט שמחזיק מעמד הוא המכנסיים הקרועים בדרגות שונות, שעולים יותר כסף ממכנסיים שלמים, מה שמראה על הלובש אותם.
כאשר רואים מישהו לובש בלואים אומרים שהוא עני ומסכן, אבל כשזה רק מכנסיים, אז זה "באופנה"...

כנ"ל גם נעליים בלי גרביים מה שהפף לאופנה הזויה. המקרה היחידי שאני לא גורב זה כאשר אני בסדלים.....

כל הדברים הללו מצביעים על נסיון ללעוג לנורמה ולזלזל בה, בדיוק כמו האופנה אצל רוכבי דו גלגלי רבים שנוהגים כשרגל אחת באויר ולא על הכלי, בזמנו נהגתי לערוך דוחות תנועה נגד כאלו בגין נהיגה בקלות ראש (שתי הרגליים על הכלי עוזרות באיזון בעיקר בסיבובים,)
מי שרצה לערער והלך למשפט, הורשע.

נוגהה1

New member
הלואי ונתעסק בזה ולא נשמע כל בקר כשפותחים את הרדיו על עוד

תאונה או חלילה על עוד רצח,

judithedna

New member
ראיתי את כל הפרסומים על החתונה

של אגם רודברג - כאילו לפחות מצאה תרופה לסרטן... בסך הכול מתחתנת ולפי הסטטיסטיקה תתגרש בקרוב... בחורה יפה, ראיתי אותה בסדרה אחת והחלטתי שעדיף שתעסוק במשהו אחר... לא הסתכלתי בלבוש של האורחים אבל אני מניחה שכדי להתבלט הם יעשו הרבה....
יוליקה את לא זקנה. את פשוט נורמלית.

מינהר

New member
בגובה חסר לרודברג כמה סנטימטרים,

כל הכבוד שהיא מצליחה למרות זאת. שיהיה לה במזל. ואם יש תלבושות מענינות שהיו בחתונה שלה, אשמח אם תתנו קישור.

מינהר

New member
ראיתי. בגדים לא מלהיבים. חושפני, קצר,

צמוד. אין חדש. גברים עם מכנסיים קצרים, כאילו הלכו לים.
צמד הגברים דווקא התלבש סולידי ונחמד.

יוליקה

Member
מנהל
תודה יהודית

נימה3

New member
תעשית האופנה היא תעשיה משגשגת שמעסיקה מאות אלפי בני אדם

ןמשפחות רבות חיות ממנה ברור שצריך מדי עונה להמציא משהו חדש כי אחרת איך תתחדש האופנה ואיך תהיה פרנסה?
גם אני תהיתי על אופנה של נעלים ללא גרבים בכל אופן ללא גרבים נראות לעין. ראיתי זאת בתכנית חתונה ממבט ראשון שאני חייבת להודות שאני עוקבת אחריה. יש שם כמה דברים מאד מענינים. מה שהפליא אותי בתכנית הזאת זה סוג הריבים שלהם שאני לא הבנתי אותם שאלתי את בתי שהיא כמובן יותר צעירה ממני אבל יותר מבוגרת מהזוגות וגם היא לא הבינה את מהות הריבים. כנראה שגם לריבים יש מודה ותקופה.

נוגהה1

New member
נימה מה את חושבת לירן ושירי ישארו יחד??

מענין אם זה ספונטני או שמדריכים אותם לפני כל תסריט איך להתנהג
אני חושבת שגם יש חלקים מבוימים

נימה3

New member
אני לא חושבת שזה מבוים

אולי מדריכים אותם לעמוד מול מצלמה כי זה בכלל לא פשוט מצלמה כל הזמן עוקבת אחריך וכמובן שזה ערוך הם לא משדרים עשרים וארבע שעות. אני גם תוהה לגבי הזוג הזה אבל נדמה לי שהיא יותר מדי קשה והוא מין פרווה כזה למרות שבחור נחמד לא מראה שום עמדה עצמאית מצפה לראות מה היא תעשה ואז מגיב בזהירות רבה. במתינות, לא מצאתי בהם שוב דבר מיוחד. היא עורכת דין מופיעה בבית המשפט איך היא מתנהגת בחוסר בטחון מינימלי. מוזרה ביותר. אני יודעת שיש כאה שמאד מתפעלים ממנה דוקא מחור הבטחון שלה מההסתיגויות שלה אולי נראית כך יותר טבעית בתגובות שלה.

מינהר

New member
כל כך לא מעניין ה"ריאליטי" של הטלויזיה.

אני מעדיפה ספר טוב. ובטלויזיה--את ארץ נהדרת, או גם ארוח של אנשים שיש להם מה לומר.

נוגהה1

New member
האמת אני סקרנית,,אולי זה היה התפקיד שלה להציג את עצמה

כעין מהפך בתחילה היא רצתה לברוח , מי יודע לבסוף הי א התלהבה ממנו
מינה יש זמן לכל, תאמיני לי גם בד בבד לקרוא ספר ולא את כל הראליטי אני רואה זה תפס לי את הסקרנות,למה אנשים מתבישים להגיד שהם רואים ריאלטי?? זה לא מוריד מהאינטליגנציה שלהם,,כל דבר בזמנו,אפילו שמעון פרס זל" ראה את
הריאלט,שכחתי את השם שלשה חדשים סגורים בחדר ,דוקא לזה לא היה לי סבלות

ולכתוב בפורומים זה לא לוקח זמן?? זה גם מין ריאליטי

tamarsharoni

New member
ואני חוזרת לעניין הגברים ללא גרבים .

ספרה לי חברת כתה כשהיינו בתיכון , שכשאמה עלתה לארץ , והצטרפה לקיבוץ , עבדה בגן הירק . יום אחד איחרה לעבודה , האחראי על העובדים שאל אותה למה אחרה , והיא , אמה של חברתי , שהעברית עדין לא היתה שגורה בפיה , ענתה : כשקמתי בבוקר לא מצאתי את הגרבים שלי . הפכתי את כל החדר , ולבסוף מצאתי גבר אחת על המטה וגבר שניה מתחת למיטה . שיהיה גם לכם לילה טוב .

למעלה