תודה הדסה , טרם הרמתי ידיים.
אבל לא מתכוונת להפוך את העולם בשביל 350 ש"ח ,
מצד שני , מאד כעסתי בגלל 240 ש"ח . לפני כחודש החלפתי קידומת , ולכבוד הארוע חגגנו עם ארוחה ומתנות וכו . בין היתר קיבלתי סט מצעים של ורדינון . מכיוון שממש אינני צריכה מצעים , וכמו שכבר אינני קונה בננות ירוקות , כך אינני מתכוונת להחזיק סטוק של מצעים בבית . החזרתי אותם לחנות ודינון בעיר וקיבלתי זיכוי שהוא טוב לשנתיים , מכובד לכול הדעות . שכחתי מהעניין . היום , פחות מחודש אחרי , פתאום מצאתי את הזיכוי . בעצם מצאתי פיסת נייר שרוב הכתוב בה דהוי . לקח לי כ10 דקות לנסות לקרוא ולהבין שזה הזיכוי של ורדינון, פשוט אי אפשר היה לקרוא . חזרתי לחנות ובקשתי זכוי חדש כדי שאוכל לצלמו ולשמור שיראה , אם וכאשר .זיכוי חדש הם לא נותנים . בכתב יד עברה על הכתב הכמעט מחוק של המחיר וקוד המוצר . אמרתי לה שזה ממש לא בסדר שזיכוי לשנתיים נמחק אחרי חודש . מחר אשתדל לצלצל למשרדים הראשיים של ורדינון , ולהסב תשומת ליבם לבעיה . כי אם הייתי ממתינה עוד חודש הייתי מאבדת 240 ש"ח כי הכתב שלהם שווה לכתיבה על קרח .
ביום רביעי אראה את כלתי ואתן לה הזיכוי , היא עדין צעירה , יכולה לקנות בננות ירוקות ולעשות סטוקים של מצעים, אולי אפילו לנדוניה של אחד הילדים .
ואפרופו מצעים לנדוניה . לפני 40 שנה היתה לי שכנה שהיתה גם חברה היא הראתה לי את ארון המצעים שלה , ובו תא מיוחד של מצעים , "נדוניה לבת" [15] . השנים חלפו אנו עברנו דירה , גם הם עברו דירה . אינני יודעת מה עלה בגורלם של המצעים . אבל אני כן יודעת שהבת , שהיא כבר מזמן לא בת 15 , עדיין רווקה .
מוסר השכל: מצעים מיועדים למטה , נדוניה , בכסף מזומן .