בוקר טוב לשבוע חדש

בוקר טוב לשבוע חדש

לאחר תנומת סוף השבוע בפורום אני מחכה בכליון עיניים לעבודה מתישה. נפגש בערב.

SuperGirl 25

New member
שבוע טוב ../images/Emo39.gif

ההודעה שלך יכולה להשתמע לשתי פנים-העבודה בפורום ו/או העבודה עם הפונים
ובכל זאת-מקווה שהיה יום מהנה וטוב ושימשיך כך

עוסג

New member
אז מה?

מעבודה לעבודה... ממלחמה למלחמה.... ואני חשבתי שאנחנו נחים כאן (בדרך כלל)

לכאן אנחנו

מגיעים כדי לגלות שיש עוד לוחמים איתנו. נשמע מיופיף אבל נראה לי שזה נכון.

shooGS1

New member
קצת ונטילציה ../images/Emo23.gif

יכולה להפוך להיות חלק מנוהל סופ"ש... גם סוג של מנוחה.

shooGS1

New member
../images/Emo8.gif נוהל סופ"ש...

א. יום שישי בבוקר, סיבוב חנויות בשביל הכיף. ב. שישי בצהרים - נקיון הבית ג. שישי אחה"צ - התרווחות בבית נקי וריחני... ד. שישי בערב - חברים וכן הלאה וכן הלאה... החוק העליון בסופ"ש: שום פעולה שהיא הקשורה לעבודה, שום עשיה בנושא עבודה, שום שיחה הקשורה לעבודה. אבל ונטילציה היא יוצאת מן הכלל, אם זה עוזר לי להירגע, להשתחרר, להוציא קיטור, אני בהחלט אשקול להכניס את זה לנוהל הסופ"ש שלי... שהוא (בניגוד להרבה דברים אחרים) שלי, שלי, ורק שלי. ואני עומדת על כך בתוקף רב!!!

עוסג

New member
איזה חלום מתוק...(למה לעזאזל אין פה

סימן של גלידה???
אצלי הכוננויות בזמן האחרון עולות על הכל כך שגם כשאני כבר לא - אני בהיכון.

SuperGirl 25

New member
מוכר

ככה היתי ביום החופשי שלי (שהוסב כרגע לעבודה נוספת במקום אחר)-היתי ממש קנאית ומכורה ליום החופשי-מרגישה כמו מתבגרת, קמה מאוחר, מתחרדנת, מעבירה את היום בדברים טובים לנפש וממלאה מצברים. אח, איזה כיף!! וכ"כ חשוב. הציעו לי לעבוד ביום החופשי באופן קבוע (עד כה היתי מחליפה של מישהי) ואני לא יודעת האם יהיה נכון לוותר על היום החופשי...זה פשוט מזור לנפש. נראה לי שזה לא אפקטיבי לעבוד כל יום... מה אתם אומרים? שישי-שבת אצלי מוקדש לבית, לחבר, למשפחה וגם לי כמובן, אבל היום החופשי זה רק שלי, שלי ושלי (כפי שהגדרת
)

עוסג

New member
אני עובדת 5 ימים, משרה מלאה

אבל בזמן האחרון עושה המון המון כונניות (במקום סתם "המון" בד"כ - וגם כשלא בכוננות, אני צמודה לנייד 24 שעות. כשסוף סוף החלטתי לאחרונה להתנתק... לסגור את הטלפון... פתחתי את הטלוויזיה וראיתי שיש פיגוע

SuperGirl 25

New member
חוקי מרפי ../images/Emo4.gif

את יכולה לנתק את הנייד? כלומר, האם זו החלטה שלך להשאיר אותו דלוק או לא?

עוסג

New member
כן. אני חייבת להיות צמודה לנייד

כשאני בכוננות בתשלום. אבל מעבר לכך, מצפים מאיתנו להיות זמינים - אבל אי אפשר לחייב אותנו.

עוסג

New member
בינתיים אני רק מקישה בעץ... ../images/Emo8.gif

אבל אני בטוחה שכל עבודה שיש בה יצירה או צמיחה תורמת לנפש.

למעלה