בוקר טוב לשבת בבוקר - תודה לכל המאחלים

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לשבת בבוקר - תודה לכל המאחלים

בריאות לאמי

הייתי שם עד אחרי 8 בערב כמעט 12 שעות ברציפות...
ראיתי שיפור קל... מקווים לטוב יותר כי בגיל 91, ממש טוב לא יוכל כבר להיות...

הבנין בו היא מאושפזת ניקרא שיקום למתבגר - והוא נבנה בסיוע ארגון התביעות והביטוח הלאומי.
(השם היותר רשמי של המחלקה הוא פנימית ט') אבל בבנין יש אגפים נוספים הקשורים ל"מתבגרים"
שם יפה לתשושים, קשישים, סיעודיים ועוד...

הרוב המוחלט של האנשים שונא בית-חולים

אבל אנחנו יודעים שבית החולים צריך את ההשקעה הטובה ביותר, את מיטב הציוד ומיטב המיכשור ומיטב כח האדם, כיוון שביום שנצטרך אותו, זה בהחלט ענין של חיים ומוות.
וכשחבר אומר שהוא נגד תרופות ולא יקח תרופות בחיים (גיבור גדול, הוא בן 55 ואין לו שום בעיה רפואית), אני מזכיר לו שאלמלא התרופות, כבר ב-2004 הייתי מת !!!

זה גם בדיוק מה שאמרתי לאשתי ששאלה למה אני יושב כל יום ועובד עד השעות הקטנות, ולמה אני נוסע כמה פעמים בשנה לכרתים -
אני מנצל כל רגע בחיים לעשות מה שאני אוהב , כי לנוח , כמו שאומרת הפולניה, יהיה לי זמן בקבר.....
והמצחיק הוא, שככל שאני עובד יותר , אני רואה שעוד יש לי הרבה מה לעשות, ויש לי איזו תחושה של דחיפות.
אני רוצה להשאיר אחרי איזו מורשת, כי כל אחד מאיתנו הוא נקודה בהיסטוריה של מדינת ישראל.
תכתבו בגוגל "מאיר שפירא" או "מאיר שפירא כרתים" או "מאיר שפירא רכבת העמק" או "מאיר שפירא פורום כרתים" - ויש כתבות ותמונות, אני כבר קיים בפנתיאון של גוגל.

ואני בהחלט מתרשם מהמשתתפים בפורום שיודעים לנצל כל יום בדברים קטנים וגדולים, כי זה הזמן לעשות מה שאוהבים ולא מה שחייבים.
אם זה במפגשים משפחתיים, פעילות באמנות, פעילות חברתית, טיולים, כתיבה וכל דבר אחר - כל אחד מה שמענין אותו.

יוליקה

Member
מנהל
האם מישהו ראה את הכתבה והראיון אמש

בערוץ הראשון על פרשת גבי אשכנזי ובועז הרפז???
כביכול סקופ של איילה חסון...

רק לשם הבהרה לענין מדובר כביכול בכך שבועז הרפז "נשכב על הגדר" בשביל גבי אשכנזי
וכעת הוא מגלה את הכל....

אבל למה יש "דום שתיקה" בכל ערוצי התקשורת האחרים YNET, ערוץ 2 ערוץ 10...
האם זה בגלל הקינאה בסקופ של איילה חסון - או שדבריה הם בערבון מוגבל ובועז הרפז
הוא בחזקת שקרן???

י מ י ת 2

New member
יש גם כתבה בידיעות אחרונות

ואני מניחה שהוא העדיף להתראיין אצל אילה חסון ולא בערוצים האחרים. הרי גם בתקשורת זה הכל רייטינג וסקופים ואילה ידועה בסקופים שלה. יש לה כנראה מקורות טובים.
לא ראיתי את הכתבה, במקום זה ביליתי עם בתי ונכדתי במסעדה נחמדה אבל קראתי את הידיעה בידיעות וראיתי פרומו של אילה בערוץ הראשון. לא הייתי מזדרזת להדביק לאנשים כל מיני כינויים ולתת לדברים לצאת לאט לאט בקצב שלהם.
והעיקר הבריאות
שבת שלום

עמיקם10

New member
משערים ב'הארץ' שהרפז יהיה עד מדינה

ומנסה להתחמק מהדברים. קשרו את זה לעתידו של גבי אשכנזי בפוליטיקה. הפוליטיקאים כבר חושבים על הדור שאחרי. יאיר לפיד,גבי אשכנזי ואחרים. גם שלי בפלונטר. לביבי בינתיים אין יורש. אז הנערים משחקים לפנינו.

emmy5

New member
שפירא,אתה צעיר,תחשוב כמו צעיר,שבוע טוב לכולם

למעלה