בוקר טוב לשבת בבוקר

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לשבת בבוקר

אני עם הקפה, מול המחשב...

מישהו שם לב למודעה בצד שמאל של יוגרוט דנונה?
הסלט כל כך מגרה.... ותום נותן מתכונים נפלאים עם יוגורט...

הדסהש1

New member
בוקר טוב מאוחר מהרגיך.לא התפעלתי מתכניתו של

שילון.נחמד היה לחזור מעט לעבר.לחדש לא היה לו מה.
אולי בתכניות הבאות ישתפר.חבל היה לי לראות את נחום היימן
במצבו היום.יש אנשים שלא ידעו לחשוב על עתידם.
הוא או דאגו עורכי דינם של נשותיו לכספם.אבל מעשיו לשימור הנמוסיקה
להעברתם לדיסקים יכלה המדינה לעזור לו כפרוייקט.זה עולה הרבה כסף.

בת אל7

New member
וארץ נהדרת ומצב האומה

האם הם כל כך מלהיבים,,די
אכלנו אותם חוזר על עצמו

סיבה למסיבה שהיה לנו עם רבקה מכאלי בימי שישי אין לנו,

יוליקה

Member
מנהל
נא להגיב כאן

השרשור של היום יורד למטה אם אתם מגיבים
בשרשורים מיום קודם....

בת אל7

New member
לא ריחמתי עליו לא מאמינה לו יש

טיפוסים בכיניים,,למה לא דאג לעצמו??
יש לו בת שתעזור לו,

גם על שושנה דמארי אמרו מסכנה אין לה כסף לחלקת קבר
בסוף הסתבר שהשאירה שש ה מליון

אני בטוחה שאת הכסף שלו העביר לבת שלו
ועכשיו רוצה לגרד מהמדינה

יוליקה, ראיתי אבל לא טרחתי -

בפעם הבאה שזה יופיע אצוד את זה ואנסה. ודאי מתאים מאוד לקיץ.

עמיקם10

New member
עד עכשו הבנתי שנחצ'ה-מבקש תמיכה לפרויקט

את המבצע הזה המדינה צריכה לבצע -העברת חמר ישן לדיסקים-כשלפעמים החמר נמצא רק בסרטים של רשות השידור.
יש דיסקים בדיסקים מתכנית גל"צ 'ארבע אחרי הצהריים' לי באוטו 100 דיסקים אבל בנסיעות שלנו של היום-אני שומע דיסק אחד הלוך וחזור..
בעיקר את השיר של יורם טהר לב- ויאיר רוזנבלום- 'האם בעמק עוד נוצץ הטל'. ..שרים דורית ראובני ודודו זכאי

בת אל7

New member
לא נראה לי שהוא מבקש רק בשביל זה,

אינני יודעת מה אמרו לו אולי הוא ביקש יותר מידי ואמרו לו לא ותמיד יהיה מי שיעשה זאת
זאת גם האהבה שלו וההתעסקות שלו הוא מקבל גם לעצמו,

כאשר אומרים השאיר נכסי צאן לאומה,,יש בזה משהוא
אבל העשיה של האומנים והסופרים ראשית עושים בשביל עצמם נהנים מזה לא יכולים לחיות בלי זה,
כשהם יוצרים הם לא חושבים ניצור בשביל האומה,הם יוצרים בשביל עצמם
התוצאה שזה נשאר לדורות,

אם כך כולם צריכים לקבל מהמדינה לא רק הוא,כל היוצרים ויש הרבה,
זה שהגיע למצב הזה זה אשמתו,

תרשו לי לחלוק עליכם [דן שילון]

היתה תוכנית נהדרת.
גם הקהל וגם הצופים קיבלו כבוד רב ע"י נוכחות של תזמורת מעולה,השקעה בתפאורה ואורחים נחמדים [חוץ מהדוברמן ליברמן שהיה מיותר שם]
כשאני משווה לתוכנית הרדודה של שי מהערוץ השני [מנחה,כורסאות זולות ו"אבי הזמר"] אני פשוט לא מבין למה אתם מצפים.
לפעמים יש לי הרגשה שכולכם מיישרים קו עם המנהלת מפחד שאולי תמחקו או תחסמו.
היחיד שאני מאמין לו שהשתעמם הוא מר שפירא שעסוק בעשיה מבורכת.

אפילי

New member
שאלתי חברה אם היא רואה האח הגדול

ענתה לי בזלזול - מי רואה תוכניות כאלה -
שאלתי אותה מה היא רואה וחייכתי לעצמי - מי רואה תוכניות בהן היא בוחרת.

אני חושבת שדסקוס אודות האם לראות תוכניות כלשהן או לא - אין צורך להביע
כלל דעה - הרי כל אחד מחזיק את השלט בידו והולך לערוצים בהם הוא נהנה.

למשל היום ראיתי טלנובלה דרום קוריאנית - כשנגמרה - נכנסתי לערוץ ההיסטוריה
וראיתי תוכנית אודות רובוטים מתקדמים שבונים עכשיו לפי ציוריו של ליאונרדו דה-וינצ'י
שכידוע לנו מלבד הציור היה רב כישורים - התעניין מאוד בגוף האדם ושריריו והשאיר
רישומים המתארים כמעט בדיוק את פנים הגוף.

יגידו שאני פרימיטיבית
שרואה טלנובלות ויגידו אינטליגנטית שרואה ערוץ
ההיסטוריה

מאיר, למרות דבריך, גם אנחנו

צברנו הרבה חוויות ! כי ירדנו בנמל חניה, בנמל פלרמו בסיציליה, בנפולי, קטניה, מלטה,וסנטוריני ! בכל החופים לקחנו סיור של 4 שעות באוטובוסים ובקרנו בהרבה מקומות הכי יפים ומיוחדים, ירדנו בהרבה מקומות , לו היינו עושים זאת רגלי
זה היה לוקח כמה שבועות!
מאיר! איזה תפקיד יש לדרכון כשיוצאים לטייל??? אנחנו לא הרגשנו שהוא חסר לנו, אלא היינו מרוצים שהם שמרו לנו עליו !
היו עוד 2 טיולים של 8 שעות שלא הצטרפנו, וזה ברומא שהייתי שם הרבה פעמים, ובקטניה ששם לקחנו מוניות עם עוד זוג, שסייר איתנו בכל הסביבה , כי אין הרבה דברים מיוחדים שם !
מאיר , האם כבר עשית שייט של שבוע או שבועיים באניה??? , אני בטוחה שלא !!! כי אז הביקורת שלך היית אחרת, אנחנו מהנוסעים המתמידים של מנו, אני כבר שטתי עם החברה הזו כ-9 עד 10 פעמים! אנחנו מאוד אוהבים את סגנון הבילויים האלה !!!

ערנונה, אי אפשר להשבית שמחה אחרי שכל כך נהנינו !

עדגיל, הסיפור שסיפרת על הכלות והחתנים, זה לא היה בטיול שלנו ! הטיול שלנו היה מיוחד ,כי ירדנו בהרבה קומות
והשבועיים האלה עבורו לנו כמו חלום, אני צריכה עוד לעשות סדר במוח , כי ראינו כל כך הרבה דברים יפים !

למה למרות ? אמרתי שלדעתי בטח נהניתם.

התפקיד של הדרכון הוא הזיהוי. זו לא חוכמה כשלא קורה שום דבר, אבל אם שוטר היה דורש מכם להזדהות, ואין לכם דרכון שהוא אמצעי הזיהוי היחידי החוקי, הייתם בצרות, ובחו"ל זה לא ישראל, שם קודם כל עוצרים ואחר כך שואלים. הכרטיס שקיבלתם באוניה הוא ממש חסר ערך.

וזה מה שאמרתי, אני בחיים לא הייתי יוצא לשייט כזה, אני צריך מרחבים ותנועה ולא להיות כלוא במקום אחד, על אף המגבלות שלי היום, התחליף לרגליים הוא מכונית או טרקטורון. ובגלל המגבלה לא אוותר על ההתניידות שלי.
אחרי יום שאני יוצא לשטח (גם בארץ) אני חוזר מאושר. ממש כך.

אני מוחה נגד הסטיגמה של משבית שמחות.
אני לא נגד אנשים אלא בעד, ואני תמיד שמח כשלמישהו טוב והוא נהנה. ואני תמיד שמח לעזור ככל יכולתי לאנשים .
אל תשכחו - חיים רק פעם אחת וצריך לנצל כל רגע.

יוליקה

Member
מנהל
לאה, לא הייתי כאן כל היום - ברוכה השבה!!!

התגובות שהכנסתי במהלך היום היו מהטבלט שלי.

שוב ברוכה הבאה וברוכה השבה.

יוליקה

Member
מנהל
אפי יקירה, כל אחד רואה מה שבא לו

אני לא רואה את האח הגדול - ואפילו כשיש פרומו אני מעבירה
כי אינני רוצה כלל להכיר את המשתתפים.

את המרוץ למיליון אני רואה לסרוגין לא ברציפות - בגלל המקומות היפים
שמצלמים שם.

לפני שנים גם אני הייתי צופה בטלנובלות - לא ספרדיות, אבל אמריקאיות...
אההה כן, ראיתי פעם לפני כ-20 שנה את הטלנובלה "טופז"....

את ערוץ ההסטוריה אני רואה כל הזמן כברירת מחדל - אין יום שאני לא מזפזפת לשם
מאד אוהבת סדרות הסטוריות על מלחמת העולם השניה ועל תולדות אמריקה,
גם על המלוכה הבריטית....

הבעיה עם החצי השני (לא של האגרה...)

אמנם השנה אשתי לא עשתה מינוי לאח הגדול, אבל את השידור פעמיים בשבוע היא לא מפספסת ואז אני הולך למשרדי (במרפסת) להמשיך לעבוד.
לגבי המירוץ למליון זה ממש מעליב שלא יכולים למצוא אנשים נורמלים אלא מוצאים לאירועים הללו רק אנשים נחותים (ודווקא שני הסווארים יצאו נחמדים מכולם) אבל היום לא זזתי מהכורסה בגלל קובה ובעיקר בגלל המכוניות.
איזו נוסטלגיה היתה שם.
ההיא שהרסה שלוש מכוניות יוצא לה עשן מהמנוע , ואני צועק עליה "תסגרי את הצ'וק" ואשתי מתגלגלת מצחוק.

היא אומרת שגם היא לא היתה יכולה לנהוג עם הילוכים ביד, נתתי לה הסבר 15 שניות איך זה עובד, והיא השתכנעה שהיתה נוהגת בלי בעיה.
היו כלי רכב שהמפתח לא מתניע אלא רק מעביר זרם, ולהתניע יש כפתור שלוחצים והוא מפעיל את הסטארטר.

נדהמתי לראות את חוסר האונים של הדור הצעיר מול כלי רכב לא אוטומטים (חוץ מהסווארים כמובן, שאפילו תקלה של חוסר חשמל [מגע לא טוב במצבר] הם תיקנו לבד תוך דקה)..
אבל על הכל כיסה ענן של נוסטלגיה עם כלי הרכב העתיקים, ואני מחכה כבר להמשך בשבוע הבא.

אני זוכר שהיתה פעם טלנובלה מדרום אמריקה אבל היא היתה כל כך טובה ורצינית בלי יותר מיני שטויות, שאפילו אני ראיתי את רובה.

יוליקה

Member
מנהל
מאיר, בחירת המתמודדים הוא חלק מהגימיק

של התוכנית....

זה גם קצת מלמד עלינו באיזה חברה אנחנו חיים...
האם היית מעלה על דעתך יחסים כאלה בין אם לבת???
השרלילה הזאת ממש לא סובלת את היותה אמא...והקשר שלה
עם בתה אינו נופל בכלום אם היתה זאת הבת של בעל המכלת שלה....

לגבי זוג החברים... האתיופי והבלונדי - היית מעלה על דעתך שבמדינת
ישראל יכולים לחיות אנשים כל כך בורים וחסרי ידע מינימלי??

גם אנחנו תומכים מאד בסווארים שעושים הכל נכון ותומכים אחד בשני ניפלא!!
גם האחיות די בסדר ...

לכן התוכניות נחותות

זה מתחיל באח הגדול שבוחר שיהיו תמיד דתיים, אנטי דתיים, הומו,לסבית,נכה, פריחה וכו וכו כדי שיהיו מריבות ויהיה מענין,
ונגמר בתכנית כמו המרדף אחרי המליון שמצולם בארצות שונות ויכולה היתה להיות תכנית מדהימה אם היו מכניסים אנשים קצת ברמה (לא כמו זוג הפלצנים) ומעלים את רמת התכנית.

אבל כמו שהם בוחרים וחושבים שזה ימשוך צופים (ולפעמים הם צודקים) התוכניות הללו תישארנה תמיד נחותות, כשהמצחיק הוא שקוראים להן "ריאליטי" כשאין שום מציאות בהן כיוון שהכל הצגה אחת גדולה.

מה שהכי מדהים אותי, שרוב אלו שהופיעו על המסך ולא משנה באיזו תוכנית ולא משנה אם זכו או הפסידו, הופכים להיות סלבריטי אם הם מספיק נדחפים.
זה רק מראה שהיום הסלבריטי נחותים .
ועוד יותר מדהים, שיש להם מעריצים, בין אם לפריחה מאמריקה או לקותי הזה או אפילו לאב והבן מיילי שהם פשוט שפלים מטבעם.
אפילו ההצבעה היא שקר וכזב, אם נותנים אפשרות לכל אחד לשלוח 10 מסרונים. אז מי שיש לו זמן שולח 10 מסרונים, וכך הטלויזיה מרוויחה פי 10 כסף.

אם היה קם השומר אברהם שפירא מקברו, לא היה אומר:"אתם נוער? אתם בררה", כי לנוכח מה שקורה המציאות השאירה את הדורות ההם מאות שנים אחורה.

למעלה