בוקר טוב לשבת בבוקר

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לשבת בבוקר

מה אתם עושים בשבת בבוקר?
* ארוחת בוקר יותר מושקעת...
* זורקת מהמקרר כל מיני מוצרים שפג תוקפם וסתם יושבים על המדף...
גבינות למיניהם, חומוס טחינה... קטשופ ומיונז... אקטימל שקניתי לנכדים
וגם ירקות שנרקבו בארגז הירקות...
* בשבוע הבא יגיעו הילדים והנכדים לחגוג יום הולדת ל-2 הגדולים שלי
מזעזע לחשוב על הגילאים הגבוהים 46 ו-44 זה ילדים זה???

השבת ככל יום, ז"א, כל יום שבת בפנסיה.....

לזרוק מוצרים פגי תוקף זה עיסוק שלי.
אשתי קונה מוצרים בלי לבדוק מה יש במקרר ואם צריך, וכל מה שהיא קונה, טועמת, והיתר נשאר עד שמגיע התאריך ואני זורק.

אמרתי לה פעם שהיא טורחת מאוד, ללכת לקנות,לבחור,לשלם, לסחוב הביתה...
במקום זה, היא יכולה פשוט ללכת למרכול לתת להם כסף וללכת בלי המוצר, התוצאה הסופית היא אותו הדבר.....

ההבדל שבשבת הבן מגיע לפעמים עם אשתו לביקור קצר, הבת מגיעה רק כשהיא צריכה משהו (בטח מוכר...).

אז אני יוצא מהבית רק לקניות שצריך פעמיים בשבועיים, מה שמחייב משלוח, לסידורים, ומידי פעם לוקח את הרכב ונוסע לטייל, וכשהיא טוענת שאני משאיר אותה בלי רכב, התשובה שלי שכדי לנסוע לאחותה (גרה באותה שכונה) שתזמין מונית.....
הבית זה לא בית סוהר.....
כמובן שאני מידי פעם מקבל ספרות בנושאים שאני מעדכן (כרתים, רכבת-העמק) ואנ י שקוע בעידכונים.
וזה היתרון של הספרים שלי, שספר מודפס מתחיל להתיישן עם צאתו את בית הדפוס, ושלי מתעדכנים כל הזמן כי החיים זורמים ולא קופאים במקום.

הזמן שלי נטו ליהנות זה פעמיים בשנה כאשר אני טס לכרתים, כל פעם ל-10 ימים, לטייל, לחוות, לגלות עוד ועוד דברים, לפגוש חברים, ואם מתחשק לי, סתם להתפנן באיזה יום.....

המוזר הוא שאחרי שאני עושה קניה גדולה, היא חייבת לעשות עוד קניות, כשאני מסביר לה שבגילי אני לא יכול לאכול הרבה כי אז אני חש שלא בטוב, אז התשובה: תאכל כמה שאתה רוצה.....
לדעתי זה פשוט ביזבוז.

הדסהש1

New member
יוליקה שיהיה במזל טוב-בנותי הגדולות הם בנות 49-48-43

הצעירה 38..לא יאמן איך השנים חולפות...אבל הם תמיד ישארו הילדים שלנו..

יוליקה

Member
מנהל
בילוי במוזיאון תל אביב

נאלצתי להוריד את הפוסט הקודם... בגלל התמונות...
אבל המלצתי לבילוי עם הנכדים... במוזיאון.
יש אוזניות וטבלט קטן שמסביר הכל על התמונות
בשפה של ילדים...
חוויה מסוג אחר.

למעלה