בוקר טוב לשבת בבוקר

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לשבת בבוקר

הגשמים פסקו... החצר רטובה וספוגת גשם... צמחיית בר מכסה אותה... ירוקה וגבוהה... אחכה כמה ימים שיתייבש ואז ארסס... עידן רייכל שר כבר שעה בערוץ הראשון משודר מרשת ג' ברדיו...מוסיקאי אמיתי!! בוקר טוב לכולם!!!

מינהר

New member
יוליקה, טוב שאמרת. אני אוהבת את עידן רייכל

וגם את רשת גימל. לפני יומיים שמעתי שם את "אהבת חיי" ועד עכשיו הוא מתנגן לי בפה ובראש.

הדסהש1

New member
חזרנו מביקור אצל בעלי בשיקום תל השומר

לאט לאט אך בתקווה שהוא יחזור לעצמו מהר ..עדיין לא הולך רק בכסא גלגלים
מחר יתחילו לתרגל עם הליכון ונראה איך הוא התקדם...

יוליקה

Member
מנהל
איחולי החלמה מהירה ושלמה

צהריים טובים

שאצלי זה עוד בוקר,
יוליקה במה את מרססת את צמחיית הבר? מה זה עושה והאם זה לא פוגע
בצמחיה המועדפת, עצי פרי, שיחי פרחים וכו'?

יוליקה

Member
מנהל
יש חומר מיוחד לריסוס עשבייה

ניתן לרכוש בכל חנות לחומרי גינה... ראונד-אפ נדמה לי...
ולא הוא לא פוגע בצמחי הגינה אם מרססים בזהירות רק את העשבייה
בעצים זה לא פוגע. אני משתדלת לא לרסס באיזור שיש צמחי גינה
כמו למשל הרקפות שצומחות לי בגינה....

איזה כף לשמוע את עידן רייכל, היינו בהופעה שלו

בצוותא תל אביב, הוא מושלם, צנוע, מוכשר, והרפרטואר שלו כל כך כלבבי, כך שאני בטוחה שאת ומינה נהניתם ממנו.

אחת מבנותי הזמינה אותנו היום לחמין, הזמינה גם את

הבת השניה, אז בבוקר קמנו והתלבשנו לאחר שבועיים שלא יצאנו מפתח הבית אלא לקו"ח ולקניות דחופון, הייתי חייבת להתאורר, אז נסענו לנמל יפו היו שם מאות אנשים הים היה סוער ברמות על והתנפץ וגלש מהמז והיו מראות של טבע פראי לתפארת, והיו התקבצויות של קבוצות מטיילים מחו"ל עם מדריכים שהסבירו על יפו ועתיקותיה, אחר כך נסענו לבת , החמין היה מוצלח ביותר, נהנינו מהנכדודס שכל הזמן חיבקו והפגינו אהבה כלפינו, היה ממש יופי.

עכשיו הזמנתי כרטיסים, שוב לצוותא , למופע שנקרא

"ערב שיקופיות" זה מופע שמעלה יפתח קליין השחקן בעלה של שירי ארצי וחתנו של שלמה ארצי.

יפתח קליין עובר את משבר גיל הארבעים ובעקבות דכאונות חוזרים ונשנים עזב את הבית של המשפחה, וכתב על זה מחזה, הכל אמיתי, הוא טוען שעשה לשירי חיים מאוד קשים עם הדכאונות שלו והשתיקות שלו בעקבות זה.

נלך לראות איך החיים אצל אחרים, אני צריכה להבין איך זה שהיום כל הזוגות הצעירים לא יודעים להתמודד עם הבעיות הכי קטנות וישר רצים להתגרש, מכיוון שגם אנחנו פגועים מזה חשוב לי להבין מה לא עובד היום, אני לקחתי את זה מאוד מאוד קשה עד כדי כך שהגוף קרס וכל מה שקורה לי זה גוף ונפש כמו שאומרים , זה הולך ביחד כאשר הנפש נפגעת גם הגוף מגיב לזה.

מינהר

New member
ניצת, חבל שאת אוכלת את הלב בגלל הצעירים.

השחקנים- לא דוגמא. להרבה יש עליות וירידות קיצוניות.

יוליקה

Member
מנהל
אני מאד אוהבת את יפתח קליין

הוא משחק גם בסרט "נודל".
למעשה עד שנפטרה אחותו של שלמה ארצי לא ידעתי שהוא נשוי לבתו של שלמה.

למעלה