כיוון שאולי לא היה ברור למישהו
הבהרתי במפורש שמדובר בעוטף עוטף עזה, הבהרתי שאני מדבר על הערים שמסביב - אשקלון, אשדוד, באר שבע, אופקים, נתיבות, שדרות.
הצביעו שם סביב 45% לליכוד, ו-85% למפלגות הימין בסך הכל.
בעוטף עזה הצביעו 38%-54% כחול לבן.
אז יש מי שחוטף וממשיך לתמוך בשלטון המושחת, ויש מי שחוטף ומחפש שינוי.
בשורה התחתונה, ממשלות ישראל לדורותיהן, לא היו מוצלחות בהגנה על המדינה מפני הטרור וזה בלשון המעטה.....
אני מסתובב בעולם וכשאני שומע תרעומת על ישראל, אני תמיד שואל מה הם עושים אם מדינה שכנה היתה מפציצה אותם משך 14 שנה, התשובה תמיד "היינו מוחקים אותם".
בכרתים אוהבים את ישראל, אבל יש ששואלים למה אנחנו גוזלים מהערבים אדמות (כי זה מה שמספרים להם) ומכיוון שכולם שם אורטודוקסים, אני שואל אם מאמינים באלוהים ובברית הישנה, התשובה תמיד כן.
ואז אני מצטט מהתנ"ך- "
יד וַיהוָה אָמַר אֶל-אַבְרָם, אַחֲרֵי הִפָּרֶד-לוֹט מֵעִמּוֹ, שָׂא נָא עֵינֶיךָ וּרְאֵה, מִן-הַמָּקוֹם אֲשֶׁר-אַתָּה שָׁם--צָפֹנָה וָנֶגְבָּה, וָקֵדְמָה וָיָמָּה. טו כִּי אֶת-כָּל-הָאָרֶץ אֲשֶׁר-אַתָּה רֹאֶה, לְךָ אֶתְּנֶנָּה, וּלְזַרְעֲךָ, עַד-עוֹלָם.
בראשית יג יד
ז וַהֲקִמֹתִי אֶת-בְּרִיתִי בֵּינִי וּבֵינֶךָ, וּבֵין זַרְעֲךָ אַחֲרֶיךָ לְדֹרֹתָם--לִבְרִית עוֹלָם: לִהְיוֹת לְךָ לֵאלֹהִים, וּלְזַרְעֲךָ אַחֲרֶיךָ. ח וְנָתַתִּי לְךָ וּלְזַרְעֲךָ אַחֲרֶיךָ אֵת אֶרֶץ מְגֻרֶיךָ, אֵת כָּל-אֶרֶץ כְּנַעַן, לַאֲחֻזַּת, עוֹלָם
בראשית יז ז-ח
ואז אני שואל אותם: אם הארץ הובטחה לאברהם (בערך 1948 לפנ"הס), אין גנבנו אותה מהערבים שהגיעו לארץ רק 2570 שנה מאוחר יותר, ב-622 לספירה ???
כמובן שלאיש אין תגובה, אבל הנושא ברור.
הבעיה שאין באמת הסברה ישראלית בחו"ל, הדיפלומטים עסוקים מידי במסיבות קוקטייל ובהתחנחנות...