בוקר טוב לשבת היפה. עוד מעט אצא להליכה.

מינהר

New member
בוקר טוב לשבת היפה. עוד מעט אצא להליכה.

ואחר כך לשבתרבות. מצב העין סביר. שמתי לבשל אורז מלא על בסיס גזר שטוגן קלות [במקום בצל]. נראה מה יגידו ה"לקוחות", 2 מן הבנים שלי.

הדסהש1

New member
בוקר אור בקשר לתמונות של הנכדים אני יותר לא העלה

אותם..חשבתי בתום לב שהיא עדיין קטנה ואין לה סיכוח שיטפלו בה פדופילים..
לשמחתי יש לה אמא שדואגת לחסימה של האתרים שהיא גולשת בהם.אני לא יודעת איך לעשות זאת..לי יש רק את הפייסבוק ו את הגמלאים וחורזים כותבים ששם אני ממעטת להכנס.כאן אני מרגישה כמו משפחה..ולנו במשפחה יש ווטסטאפ משפחתי.לא מורידה אאפליקציות..לא מסתדרת עם כל הקידמה..וגם לא בעלי..לו יש רק את משחק הסוליטר שהוא משחק לא נכנס לפייס .השאר לא מעניין אותו...היום אני מצפה אולי שהבנות יבואו.?אתמול דקל ושקד באו לחצי שעה..משתדלת לנוח כי אני לא במיטבי..הולכת לתלות כביסה שמחר למטפלת יהיה מקוום לתלות את המצעים שהיא תחליף...

מינהר

New member
הדסה, כל הכבוד, כל זמן שזה פורום פתוח כדאי

להיזהר בעניין הילדים הקטנים, אני חושבת.

צהריים טובים

תודה לחברה שהתקשרה והעירה אותי בשעה 11.30, אחרת הייתי ממשיכה לישון
וזה לא בסדר, כי אני צריכה להפעיל מכונת כביסה, לתלות ולייבש, אז עכשיו
המכונה מסיימת את עבודתה, סיימתי את ארוחת הבוקר ואתחיל את השבת,
מינה, אני שמחה שאת מרגישה בסדר וממשיכה בפעילויות שלך,החברה שהעירה
אותי זאת חברתנו שרהל'ה, היא דרשה בשלומך ואמרה שהיא הולכת להתקשר אליך, היא בטח ניסתה ולא הצליחה להשיג אותך, כי את עסוקה, אם היא הצליחה,
אני שמחה ואם לא, אז סיפרתי לך ותעשי עם זה מה שאת מבינה,
הדסה, אני מקווה שאכן יבואו לבקר ותהנו,
אני הולכת למטבח לשטוף כמה כלים, אמנם אני נהנית מהפעלת המדיח,
אבל לא צריכים להגזים, יש לי כמה כלים מטפרוואר, שהתרוקנו וצריכים
לשטוף אותם, לייבש ולמלא מחדש,
שבת טובה

SABA ARIE 01

New member
הדסה קבלי ברכה

הדסה כל הכבוד החלטה נבונה , תמיד להתיעץ עם בני משפחה הבוגרים
SHABAT SHALOM
ARIE

הדסהש1

New member
לילה טוב אני תמיד שאלתי את הבנות

עובדה שאת הנכדות שלי מהבת עינת לא העלתי כי האמא לא מעלה בכלל תמונות שלהן.ולאחר כל העליהום שעשו לי החלטתי לא להעלות יותר ע"פ שהבת שלי מעלה לפייס...עדי והילדים היו היום עינת לא יכלה להגיע.התפלאתי מאוד שעלמה עדיין לא בגן חובה אלה טרום חובה בת 5 יודעת כבר לכתוב.ממש כמו ילדה בכתה א'
מסתבר שהיא מחקה את יונתן .יודעת את ה א"ב לבוריו.שתגיע לבית הספר יהייה לה כבר משעמם.וגם ראיתי שהיא כותבת ביד שמאל היחידה במשפחה.היא תהייה לדעתי תלמידה טובה.נחייה ונראה..שדקל היה בכיתה א"אובחן כילד על סף גאונות.נסעתי איתו כל שבוע לאוניברסיטה בתל אביב לחוג מיוחד של ילדים מעל הנורמה
עד שבסוף השנה אמר שקשה לו והוא פרש.בסופו של דבר היה ילד רגיל ותלמיד טוב לא מעבר לזה.

הדסהש1

New member
החוג היה של אריקה לנדאו

שכבר נפטרה.היה מאוד קשה להתקבל לזה.הוא בדיעבד לא הצטער.כי הדנה הראדונה כמעט לא היה לו זמן לחברים והוא ילד מאוד חברותי...

למעלה