בוקר טוב לשבת נפלאה

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לשבת נפלאה

קמתי כשכול אבריי פועלים זה כבר נפלא.

אתמול רציתי להעלות סוגיה ולא יצא לי, אבל הנושא עדיין מלבט אותי.

חיים טופול אמר באחת ההזדמנויות שכשאחד החברים שלו סרח הוא אינו חוזר להיות חבר שלו. חיים אמר "יש מיליארדים של אנשים בעולם, למה להידבק לאחד שלא הוכיח את עצמו.
לגבי משפחה זה סיפור אחר. מה אתם אומרים?

אדזה

יום נישואין שמח, 58 שנים, זה לא הולך ברגל.

אדזה 900

New member
ציפי חמודתי

קודם כל תודה על הברכה,אכן זה לא הולך ברגל זה בהחלט מתיישב על הגב,סוחבים וממשיכים הלאה ומקווים כל יום מחדש להמשך נאה.מאחלת לך חג שמח וכמובן הרבה כח להמשך.

אדזה 900

New member
ליעלי ועדי

תודה על הברכות,ותודה רבה רבה ליעלי על הטלפון,אהבתי לשמוע דברים חכמים כמו תמיד.חג שמח לכולם וישיבה ברוכה בסוכות.

אדזה 900

New member
יעלי

לגבי אמירתו של טופול,לא כל כך יורדת לסוף דעתו,מה פירוש סרח,האם סרח כלפיו,האם סרח כלפי חבריו,האם סרח כלפי החברה,האם זה משהו שאפשר לעבור על זה על סדר היום,בקיצור אפשר להוסיף עוד הרבה שאלות ולדעתי אין תשובה כוללנית לנושא.ומה אם האדם מבקש סליחה האם לנטוש אותו,האם להושיט לו יד כדי לתמוך בו?לפי מה שטופול אומר מתגנב רעיון קטן של אנוכיות,אני ובלתי עוד,הוא לא מעניין אותי יותר,אני טוב ממנו אני אחפש מישהו אחר שמתאים לי,ואני שואלת ,הוא סרח והוא לא מושלם אבל האם אתה חושב שאתה הכי מושלם?

שי1951

Member
אדזה

ל- 58 שנות נישואין לך ולאהרון.
הרבה בריאות שמחה ואושר לשניכם ושנה טובה
.

ציפי מה שלומך ושלום אורי?
מאחל לכם הרבה בריאות, שנה טובה וחג שמח.

אדזה 900

New member
שי

תודה רבה,מפיך לאוזני אלוהים אם הוא ימצא לנכון להקשיב לי ולכולם.

שי1951

Member
אדזה וציפי

אדזה - תמיד יש לנו את התקווה לצפות ולקוות לטוב.

ציפי מה שלומך ושלום אורי?
מאחל לכם הרבה בריאות, שנה טובה וחג שמח.

חג שמח

גם לך שייקה, תודה על התעניינות, בעניין טופול, אני הכרתו אותו אישית והוא ממש
לא "אורים ותומים" בענייני נימוסים והליכות.

yaely2

New member
מנהל
הראיון עם חיים טופול

את הראיון עם חיים שמעתי לפני 3 שנים. לא זוכרת אם זה היה ברדיו או בטלוויזיה. אם כי אינני יכולה לצטט אותו מילה במילה. אני זוכרת בבירור ובהבנה את דבריו ואת המסר שהיה בהם.
אמר טופול בקשר ליחסים של שני בני אדם שאינם בני משפחה (הדימוי שלי), כאילו צלחת פורצלן יקרה שנשברה. מנסים להדביק אותה שוב. אין שום אפשרות שהיא תחזור להיות מושלמת. הסדקים רק יזכירו את העבר.
יש מסביב מיליונים של אנשים ללא פגם, מדוע לחזור למערכת יחסים שאינה מושלמת.
אינני זורק אדם שהיה בעבר ומעוניין להמשיך בקשר איתי אבל גם לא חוזר למערכת היחסים שהייתה.

יעלי

tamarsharoni

New member
אדזה , מאחלת לך הרבה שנות אושר .הקדמת אותי ב 5 שנים .

אנחנו התחתנו יומים אחרי יום כפור יב תשרי , 26 ספטמבר 1966. השנה יב בתשרי יצא ביום שישי האחרון , כאמור , יומים אחרי יום כיפור .

yaely2

New member
מנהל
,תמר ליום הנישואין

שנה יותר שנה פחות, העיקר שעדיין ביחד ועדיין איכפת לאחד מהשני.

המון מזל טוב לכם והמון המון בריאות לכם ולמשפחתכם

יעלי

למעלה