בוקר טוב לשבת סתוית...

מינהר

New member
בוקר טוב, אני קוראת שחמאס מקים גדודים עממיים לשחרור הר הבית,

הם בשלהם. להתסיס את המקום.
אני מצרפת תמונה מכפר הסרטים ההסטוריים בקוריאה. קצת להרגע מן המתחים פה. גם שם יש שכן עוין, אבל אין בכלל טרור יום-יומי.

עמיקם10

New member
100 שנה של גדודים עממיים.הפסקה בעזה. חזית בירושלים.

תנועת שחרור לא מפסיקה עד להשגת המטרה. חקרתי את התנועה הקומוניסטית ברוסיה מ-1850 עד 1917 והמהפכה הרוסית- 67 שנה לא דרכה במקום. היה לה ארגון טרור שרצח שרים וצאר אחד.
כשהשוויתי את זה לפתח- הרציתי על זה לשני קורסים כסטודנט כשלמדתי בא.ב.ג. ...
עם הפלשתינים לא יהיה שקט. אף פעם ולו רק כיון שהם רוצים שאנחנו לא נהיה כאן. תשמעו איך הם אומרים שזו הארץ שלהם שלקחנו להם. והם צודקים וזו אמת שלקחנו - אבל היא שלנו ולא שלהם כמו שהם חושבים ואומרים.
ולכן אין פרטנר-ואין עם מי לדבר. ונמאס מכל ה'יש אינתיפאדה אין אינתיפאדה'. אנחנו באינתיפאדה כבר 100 שנה עם הפסקות. מחנכים אותם להיות שאהידים. כמו שאצלנו מחנכים להתגייס ולשאת בנטל.
בגלל ההתנחלויות אי אפשר להיפרד מהם וגם כדי שהחמאס לא ישתלט שם. [זה רק שאלה של זמן]
מאיר אמר שזו מלחמת דתות..הוא צדק. אבל לא רק זה כי זו גם מלחמה על טריטוריה.

מינהר

New member
עמיקם, בטיסה ארצה דרך טשקנט, עלתה על המטוס קבוצה של עולים

מהודו. הם טוענים שהם צאצאי שבט מנשה. ושמרו על הדת היהודית 2600 שנים. חיים בצפון הודו. קהילה די גדולה. עמותה מביאה אותם ארצה ומסיעת להם להיקלט. זו התקווה שלנו לרוב יהודי בגדה המערבית כולה. שירבו צאצאי יהודים שיחזרו אלינו. הסכסוך, כדבריך, נמשך, אבל אם יהיו כאן 12-15 מליון יהודים, מי יספור את המיעוט הערבי.

עמיקם10

New member
לא יודע אם לענות לך כי..

גם את יודעת שסביבנו יש קצת מוסלמים שמחכים ומחכים שאולי אולי אולי במלחמה הבאה הם ימחצונו. והתנ"ך מלא בנבואות זעם- בדיוק בנוסח הזה. ומה שהיה היה. אז מה זה משנה רוב או מיעוט בארץ ישראל. היינו מליון ושני מליון ושלשה מליון וכעת 8 מליון יהודים- ומה שהיה לפני 100 שנה זה מה יש. אבל אשרייך המאמינה. כאמור לא יודע אם לשלוח את המידע הלא-חדש הזה.

מינהר

New member
עמיקם, אתה צודק שסביבנו יש יותר מקצת מוסלמים, שמחכים

למחוץ אותנו אולי בסיבוב הבא.
אני מניחה, שאנו משקיעים הרבה בלמנוע זאת.

למעלה