בוקר טוב לשבת קרה

בוקר אור

קר, נעים שמש בחוץ.....ואני נוטשת את המחשב לטובת הסוודר, מי שעוקב אחר עלילותיו אז אני עכשיו בצווארון....מי היה מאמין......

../images/Emo140.gifגוגי,כמו שכתבתי לך לבלוג

את לא "מחדשת" שום דבר, הכל 10 כמו תעודה "משעממת", נראה פעם שתקבלי "רק" 9 ????!!!!! בשביל החברה.

iris3111

New member
גאה בך מאוד "ההריון " הזה מאוד קשה

מאחלת לידה מאוד קלה אולי כבר השבת????? אני מה זה מבינה אותך... התחלתי כמה צעיפים ומשום מה מתכננת לסיים וזה לא.... זה לא .... זה זה .... על יד.... אבל בנתיים עובדת על עוד דברים ובצעיפים משום מה אחרי שורה שתיים או שנימאס לי או שמפריעים לי..... מקווה שהזמן שלהם יבוא ליפני תום לחורף חחחחח

88hentai88

New member
עלילות הסוודר מאת טעים מאוד...

וואוו הפעם זה הלך דיי מהר לא???

שרוני, את לא יודעת עד כמה .....

הסוודר הגיע לפני כחודשיים לאמא שלי לתפירה. גזר הדין היה לפרום ולסרוג מחדש בגזרה פחות מגושמת. מי מוכן לריב עם אמא במיוחד שהיא מבינה וסרגה מליון סוודרים בחייה וכולם מושלמים ואת רק בת 50 וסרגת כמה עשרות. הסוודר נפרם ועכשיו הוא בשבלי סיום. אבל אני מחברת לבד את החלקים, לא נותנת לה לסיים אותו, הלב שלי לא יעמוד בסיבוב נוסף על אותו סוודר. הצמוד מחכה עם מצלמה כדי לצלם את הסוודר כשיגמר וכמובן ללבוש אותו. ובאמת, הפעם די קצר יחסית, חודשיים.

leah1010

New member
בוקר טוב גם לך ולכל המשכימות

בשבת בבוקר. אצלנו
זורחת ואני מניה ש
עדיין בחוץ. ושימשיך כך גם כל השבת

בוקר טוב ובכלל לא קר בחוץ

כבר הייתי שם וממש יפה וחמים. שוקלת עוד שעה לצאת עם הילדים שיוציאו מרץ בחוץ. אז הנה הם יורדים כבר בלעדי לגן השעשועים אצלנו.

למעלה