בוקר טוב לשחיינים.

keren1

New member
בוקר טוב לשחיינים.

איזה לילה. תודה לאלוהים על הסופה. היתה לנו אפסקת חשמל. דהיינו NO TV!! היה לי את בעלי 100% שלי. הספקנו להכין ארוחה וישבנו לאור נרות. איזה כייף. אני מתה על חורף.!!!! אצלנו אמנם לא היה שלג וחבל אך הברד נערם בשכבה דקה ולא נעלם עד שעות הערב המאוחרות. ככה שדניאל היתה מבסוטה. מה שלומכם הבוקר? מקווה שכולם הגיעו הביתה אתמול בשלום. קרנושה, וואו איזה קשה לחזור לעבודה וכבר למשמרות שסוחטות לך את הנשמה. אני עדה לכך שרצית להוציא את התוצאות. אני בטוחה (ומחזיקה לך אצבעות) שהיום תוציאי אותם. אז בוקר טוב חברים. טל +4 מחכה לשאלת הסקר היומית. את של אתמול אהבתי. סיפרתי לבעלי את התגובות והתגלגלנו מצחוק.

טל של 4

New member
בוקר ט ו ב ../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif

קודם כל טפו טפו טפו
טפו טפו טפו
טפו טפו טפו
טפו טפו טפו
טפו טפו טפו
טפו טפו טפו
טפו טפו טפו
טפו טפו טפו
........ (בשקט בשקט שאף אחד לא ישמע) רוני ועומר ישנו הלילה כל הלילה!!!!!!!! לא משנה שנועם הקימה אותי לאזה חצי שעה אבל שוב (בשקט בשקט שאף אחד לא ישמע) רוני ועומר ישנו הלילה כל הלילה!!!!!!!! אני עדיין בשוק ומתה לצעוק את זה אבל פוחדת מעין הרע. ענת תשלחי גם לי קצת בצל בבקשה! קרן, איפה את גרה??? גם לנו נערם הברד בכמויות ולא נמס. לגבי הסקר, כולכם מוזמנים לשאול עוד אין לי
הבוקר.

keren1

New member
טל אם כבר אז כבר..אצלנו זה לילה

שני של שקט (כמעט מוחלט מתן מדי פעם עשה אה בה ) אני כבר מתאפקת יומים. אז אם את צועקת אז אני מצטרפת. אבל בשקט בשקט שלא ישמעו. אני גרה באזור קרית אונו (מוכר?)

טל של 4

New member
לדעתי הסופה הזאת עושה להם טוב...

אפשר להזמין עוד שבועיים רצופים של סופה,כדי שיתרגלו
. אנחנו מטבעון שבצפון, מכירה?

keren1

New member
למה שבועים. כל כך מעט.

בטח שאני מכירה את טבעון. אני במקור מקרית ביאליק (את מכירה?). אני חובבת בישול והאמת שב- 21 אני הולכת לסדנא של מישי (לא בטבעון). חוץ מזה שבגיליון הנוכחי של "על השולחן" טבעון
מככבת
. מסתבר שיש לכם דברים טובים באוכל באזור חוץ מאנשים נחמדים ובתים יפיפים.

טל של 4

New member
איזה קטע..

טבעון בהחלט אחלה. במקור אני מחיפה ובמקרה התגלגלנו לטבעון וזהו התאהבנו! מאז שנולדו התאומות קצת צפוף לנו וחשבנו לעבור אבל רק בטבעון, הבעיה שאצלינו לא שמעו על זה שיש מיתון והמחירים היום בשמים. מישי אהובי, אך השוקולדים העוגות. בחנוכה היה תור אצלו לסופגניות שהגיע כמעט עד ק. ביאליק
מישהו מותיקי טבעון סיפר לי פעם שכשהיה ילד מישי היה תמיד מתחפש לטבח בפורים. חהחהחה

keren1

New member
כשהייתי בהריון עם התאומים

ניסינו מאד לעבור לקרית ביאליק (או לאזור). אך מכוון שלא מצאנו עבודה מתאימה לבעלי ויתרנו ונשארנו פה. נורא רצינו להיות קרובים להורי שגם ככה עוזרים המון. תתארי לך שכשנולדו החברה אמי היתה מגיעה כל ראשון בבוקר עד שלישי ובימים שהיא היתה איתנו היא היתה קמה בלילה לתת אוכל לקטנים. (בהתחלה כל 3 שעות). הסידור הזה נמשך בערך עד שהם היו בני 7 חודשים. וגם עכשיו אם אחד הילדים חולה אמא שלי באה להיות איתו כדי שאנחנו לא נפסיד בעבודה. וזה מעבר לדברים שהם עושים בלי שום קשר. אני חייבת לספר לך. סוף שבוע האחרון היינו אצלם. וכשאנחנו שם זה יותר מטיפול VIP. בקיצור ביום ראשון היה להורי ואחותי סידור בת"א. את אבי הן השאירו בת"א וקפצו לעשות קצת קניות באזור. הן סיימו והגיעו אלי הביתה ועשו כך: 1. הורידו כביסה, קיפלו והכניסו לארונות (הנכונים). 2. תלו מכונה חדשה. 3. ניקו את המקרר 4. עשו כלים 5. זרקו פחים. חזרתי הביתה לקראת 5 והן יצאו כבר ב- 4. חבל לי שפספסנו אותם אבל מה אגיד ומה אומר לגבי הבית. אני מאד אוהבת את הורי ועל כל העזרה שהם עוזרים לנו. ומהצד השני חמתי גרה מעבר לכביש (לא מגזימה) והיא לא באה ולא עוזרת ולא מתעניינת. בהתחלה מאד התרגזתי ובכיתי המון. עכשיו שתחפש את החברים שלה. אני לא מפסידה היא כן (את הנכדים). נסחפתי קצת.

טל של 4

New member
קרן, במיוחד לבקשתך הוספתי סקר!!!

הפעם בכוונה מתאים לכל השתתפים ולא רק להורים לתאומים ושלישיות שהיו מקופחים בפעמים הקודמות. לגבי עזרת אמך, אצלינו זה בדיוק הפוך. הורי גרים בחו"ל כבר 10 שנים אז עזרה פיזית מהם אין בכלל. כשהם באים לביקור אין להם מושג מה צריך לעשות ואיך אז הם בעיקר משחקים עם הילדים וקצת עוזרים אבל זה רק כשהם פה. לעומת זאת חמי וחמותי שיהיו בריאים
אין לי מילים ... הם פשוט נפלאים בכל מה שקשור לעזרה עם הילדים (כל הארבעה) הם באים המון (לפחות פעם בשבוע ולפעמים פעמיים) מרמת השרון הם לא עוזרים עם הכביסה וכאלה אבל ממש אין לי צורך בזה הם עוזרים כל כך הרבה עם הילדים שממש אין לי מילים! כולל לקום בלילה ולתת לנו לישון להביא איתם ארוחת צהרים וכדומה.. כך שלשתינו יש מזל, יש לנו עזרה מצד אחד לפחות, יש כאלה שאין להם בכלל עזרה.

keren1

New member
צודקת, כבר למדתי להסתכל על

חצי הכוס המלאה ולא על הריקה.

eldar7

New member
כולי קנאה

הורי והורי בעלי רואים את הנכדים - הראשונים והיחידים שלהם בקושי פעם בשבוע וגם אז בד"כ כי אנחנו באים לבקר אין שום עזרה פיסית רק רצת עוזרים בקניות וכאלה הלוואי והיו מפנים אותנו לאיזה לילה או סופ"ש זה חלום שלא נראה לי יתגשם בקרוב

קרנושה

New member
שריתוש......אני יותר מקנאה...

חמי וחמותי רואים את נכדיהם פעמיים בשנה......כשפעם אחת זה שבועיים והפעם השנייה חודש/חודשיים.....ועדיין יש חורים גדולים מאוד באמצע השנה שהם לא מתראים.....אמנם חמותי אצלנו כעת...היא הגיע בתחילת דצמבר אך באמצע פברואר היא חוזרת להונגריה ולא נתראה עד.....אלוהים יודע.. אז כן כן כן תמיד להיסתכל על חצי הכוס המלאה.....וצרת רבים חצי נחמה...ועוד כאלה אימרות שיכולתי להוסיף

zimes

New member
זה המצב גם אצלינו

אבל יש לפחות ביקור סבתא אחד באמצע השבוע, ובד"כ סבאסבתא בסופ"ש. שנות הצהריים כשהם כאן! מממממ! נפלא!

קרנושה

New member
אני גרה במצפה מעל לכרמיאל......

מקום הנקרא כמון...יישוב קטן וחמוד..

eldar7

New member
בוקר טוב לכולן ../images/Emo1.gif

לצערי אני לא ישנתי כל הלילה אפילו לא שעה אחת קטנה עומר ודנה מצוננים ולא יכולים לנשום וכל הלילה בכי ועצבנות מעיפות וחוסר שינה אבל אני מתה על לילות חורף כאלה ולכן לא היה לי אכפת כי נהנתי מהאוירה מקווה שישתפר יום נעים וחמים לנו

טל של 4

New member
שריתווווש.......

אני שולחת לדנה ועומר קרני שינה~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ וקרני בריאות~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הלוואי שזה יעזור!!!!!!!!!

למעלה