בוקר טוב לשישי

Natalila

New member
בוקר טוב לשישי


ואחרי שתם לו שבוע אירועים.. <לא נגמרה כבר העונה
תנו לי לנוח
> אפשר להגיד שבת שלום ומבורכת
והפעם בפינת האוכל... מי מאיתנו לא הולך לא מת על ארוחות בוקר
בין אם זה בבית, במשרד, בבראסרי או בבנדיקט - אין על ארוחת בוקר מפנקת וטובה
אז.... איך אתם אוהבים את הביצה שלכם
 

ebi83

New member
אני בקטע של פריטטה, או אומלט

או בעברית- חביתה מושקעת
כשעבדתי במסעדה למדתי להכין חביתות מושקעות ועסיסיות, אז ככה אני אוהב את זה
והאמת, זה לא דורש הרבה עבודה
 

inbarush19

New member
מזמינה חביתה מושקעת!!!

אוהבת! עם פטריות, ירק,עגבניה,בצל... לעתים קצת טונה........
 

ebi83

New member
עשית לי חשק לאחת


נראה לי עוד מעט אני קם להכין... מי שרוצה שיבוא, אל תדאגו הכל כשר
 
יאללה, מפגש פורום

במקום על האש נעשה ערב חביתות, אתה תכין פריטטות ואומלטים, אמיל יכין טאמגו וזיגוש יבצע ג'אגלינג עם ביצים. חסר לנו רק מומחה לשקשוקה, יש פה מישהו כזה?
 

ebi83

New member
אהמ אהמ

לא מומחה אבל יודע להכין אחלה שקשוקה
זה כמו רוטב לפסטה, רק יותר חריף ועם ביצים
 

ebi83

New member
אה, ואני בעד


רק נראה לי שעדיף ערב סושי או משהו בסגנון, כולסטרול וכאלה
 

inbarush19

New member
אוהבת ביצה-

סלט ביצים זה ליגה, פשוט ביצה עם מיונז......... או לחילופין ביצת עין גם סבבה, עם הרבה לחם :)
 
אני אוהבת שקשוקה

בתנאי שמכינים אותה כמו שצריך, מה שלא קרה ביום שישי האחרון כשקיבלתי מחבת עם המון שמן ומעט רסק עגבניות וביצים. אני גם אוהבת ביצה עין
- כשהיא מגיעה יחד עם המבורגר מושקע
 
למעלה