בוקר טוב לשעון קיץ. לצערי העינים כאבו

מינהר

New member
בוקר טוב לשעון קיץ. לצערי העינים כאבו

לי אמש וגם כפות הרגליים. לקחתי אקמול, והלכתי לרקוד. חצי מהזמן ישבתי. העיתון טרם הגיע הבוקר.

מינהר

New member
איפה כולם? העיתון הגיע. המחלק מפנק אותי

בעיתונים אחרים שנשארו לו, הארץ או כלכליסט. היום השארתי לו פתק תודה. וביום א' אשאיר לו שי. אני אחרונה בסבב שלו.

אני כועסת

גם ככה אני לא מסתדרת עם הזמן, אז בא השעון קיץ וגזל ממני עוד שעה,
למרות שאתמול הזזנו את כל השעונים בשעה מוקדמת, זה לא עזר, קמתי
הבוקר עם ההרגשה שהשעה הזאת ממש חסרה לי,
גינדי צריך להגיע בין 12.00 ל-14,00 ואני לא חושבת שאספיק לעשות את כל מה שצריך במטבח, לפני בואו, אני גם צריכה לצאת להשלמת קניות, זאת צרה
לא נעימה, כשאי אפשר במשך כמה שעות להשתמש בכיור שבמטבח,
גם מזג האוויר בחוץ עושה לי דיכי,
הדסה, מה שלומך?
נקווה שהיום הזה יעבור בסדר.

הדסהש1

New member
ציפי אני מרגישה עדיין לאמשהו

החליפו לי תרופה וזה גורם לי תופעות של חוסר איזון ולחץ דם גבוה.הכרחתי את עצמי ללכת
למספרה כי יש בערב בר מצווה לנכד הבכור של אחותי.רמי נשאר בבית .אין לו כוחות לנסוע ולשבת שעות.גם הקשר עם הוריו של הילד רופף.לכן אני אייצג אותנו .עכשיו נכנסתי למיטה ואנוח עד מחר בערב.אין ברירה לפעמים חייבים ללכת לארוע שלא בא כלל ללכת אליו.שבת שלום ושקטנשיהייה לכולנו

מינהר

New member
אין קול ואין עונה מאיש המדרסים החדש,

שהבטיח לי נעלי ספורט 2e רחבות. וגם אמר לי על סמך כף הרגל, שחסר לי ויט' די, כאילו שלא ידעתי, ומגנזיום ועוד משהו, ויעץ לי לשתות מי טוניק של שוופס.
ציפי, לפנסיונרים חסר שעות? עוד יהיו שעות פנויות למכביר.
ציפי, גנאדי מצא לי חרסינות וורודות, שהתאימו לאלה מלפני 40 שנה שנשברו. אין כמוהו. תברכי אותו.

צהריים טובים

בסוף דחיתי את גינדי ליום שני, הבעיה קיימת הרבה זמן, אז אני מקווה
שזה יחזיק מעמד עוד כמה ימים, היה לי מזל עם הקניות, הלכתי להשלמת קניות, הפעם במחסני השוק ולא כהרגלי בימי שישי בפרימדונה, חצי שעה אחרי
שחזרתי, ירד גשם, אמנם לא חזק ולא הרבה זמן, אבל מספיק בשביל להרטב
כהוגן, אז תודה לכוח העליון, היום הצליח לי,היה לי קופון, בחשבון של הכרטיס
חבר מועדון לגלידוניות של שטראוס במחיר מצחיק, כמובן שקניתי,
אנחנו כבר אחרי ארוחת הצהריים , היום הפשרתי מהצלי שבישלתי באמצע השבוע, ימי,ימי, עכשיו אני כבר ממש מחוסלת, מצאתי הודעת ווטסאפ מאיריס
מלפני שעה, ששאלה אם אני רוצה שהם יבואו בערך ב-17.00 שזה אצלם בערך יכול גם להיות בשעה 19.00, למרות שאני מאד אוהבת שהם באים, הפעם הודעתי שאני לא מסוגלת, אני מרגישה לא טוב ועייפה, הם תמיד באים לכאן, אחרי ביקור או בילוי במקום אחר, הם מורעבים ומכסחים את מה שמוצאים, בדרך כלל
זה בסדר, מצידי, אני אפילו מכינה מאכלים שהם אוהבים במיוחד, אבל היום
לא ולמרות שחבל לי, אני היום לא במצב לקבלת אורחים, קיבלתי תשובה:"טוב תנוחי".
עכשיו אני הולכת ללבוש פיג'מה ולתפוס מנוחה.
מינה, את מנסה כל כך הרבה מדרסנים, משלמת כל כך הרבה כסף ולא
מרוצה, מדוע שלא תנסי בכל זאת את יגאל ברח' הרצל בר"ג, יגאל כבר
לא עובד, עכשיו הבן שלו יאיר לקח על עצמו את העבודה הוא מאד
נחמד ובעל מקצוע מעולה, פעם לפני כמה שנים עשיתי אצלו מדרסים והייתי מרוצה, יש בעיה
עם חניה, אבל איפה אין בעיה? בסוף מוצאים.
הדסה, תרגישי טוב ותבלי טוב בבר מצווה, נקווה שרמי לא ינצל את זה
שלא תהיי בבית ויעשה שטויות

שבת טובה

מינהר

New member
ציפי, תודה. יגאל רשום אצלי.

לעניין תיקונים, אין לי כוח לסוע למרחקים. עכשיו ניסיתי מישהו ליד הבית. שהוא גם רפלקסולוג.
היום התקשרה אלי עדינה, יעלי, לשאול מה הטלפון של אשרף השיפוצניק. היא לא שמרה את המספר שלו. לפורום היא לא חוזרת.
אגב, איפה יעל שצצה פה ונעלמה?
והיום התקשרה שרה מסביונים, ובקשה שאבוא לשתות אצלה תה בחמש וחצי, כמו אצל המלכה אליזבט. ליתר בטחון אמרה לי שוב את הכתובת שלה. כאילו ששכחתי אחרי שהייתי אצלה עשרות פעמים.

tamarsharoni

New member
מינהר , אולי תאירי את עיני ,

למה את מתכוונת , כשאת אומרת , שגנץ מבלף/מבלפף ?

מינהר

New member
לא זוכרת, תמר. כנראה בפרשת המשטרה

ופגישתו בעניין הציוד שמכרו המימד החמישי למשטרה.

למעלה