בוקר טוב ל כ ו ל ם

madas

New member
בוקר טוב ל כ ו ל ם ../images/Emo24.gif

אז מה אם שוב לא ישנתי יותר משעתיים בלילה. אז מה ??? ואני לא אחראית למעשיי בעבודה היום. מקווה שלאפחד לא יהיו בעיות רציניות שיחייבו אותי להפעיל גם את מחצית המוח הרדומה. שיהיה לכולנו סתם יום רגיל וכייפי.

טל של 4

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo96.gif גם לך ולכולם..

מדס אני יודעת שזה לא מנחם אבל גם אנחנו לא ממש ישנים. שני הגדולים שלי ישנו לילה בגיל 6 שבועות והקטנות כבר בנות 7.5 חודשים וקמות לפעמים פעמיים בלילה. אין לי עצות כל מה שעבד אצלינו החזיק כמה ימים ושוב נכשל... עכשיו אני אנסה להתעדכן בפורום...ואו איזה קצב תפסתן בנות ויושב... יום נעים ושנה טובה לכולם

קרנושה

New member
היי לכולם-ן

והנה היום החאורן לחופש שלי.....וממחר יוצאת לדרך מטורפת...מלאה פחדים וחששות....אם נמאס לכם לשמוע כי כבר ציינתי זאת קודם זה רק בגלל שאני באמת מתרגשת וחוששת באותה המידה.....והבוקר לא הייתי, הלכתי לקנות לי נעליים לבנות לעבודה...וסווצ´ר לבן.....והבטן שלי מתהפכת ואני מקווה שאני זוכרת מספיק את העבודה.....למדתי, ריעננתי תרופות וכו´..אך רק בתוך העבודה הכל יחזור אלי סביר להניח..... לגביי הלילות....המממ אצלנו ישנים מ20:00 עד 06:00 בבוקר רצוף, קורה שמתעוררים לעיתיפ בחצות.....קצת חיבוקים נישוקים והם נרדמים שוב...ליאורי שלי קמה כמעט בקביעות בשעה 04:00 ועוברת להמשך הלילה מהמיטה לעגלה...רק שם היא מוכנה להמשיך את הלילה שלה.....בלילה הם לא אוכלים...ולגביי שעות השינה לדעתי זה עניין של הרגל.....לא זוכרת את עצמי עושה משהו מיוחד למען שישנו לילה שלם.....

יוטל

New member
קרן, המון הצלחה לך מחר...../images/Emo42.gif

אכן זו סיבה לבטן מתהפכת. מקווה שיהיה לך כיף לחזור לעבוד, להיות עם אנשים אחרים ולדבר קצת על דברים אחרים. בהצלחה ענקית
יש לי על הבירכיים מתעקשת קטנה לאיתמר מטייל על הקירות אז ביי

rotrot

New member
קרן בהצלחה מחר ../images/Emo24.gif

אל תתרגשי או תחששי יותר מדי, אני בתטוחה שמהר מאוד תיכנסי בחזרה לענינים... זה כיף לחזור לשיגרה ולראות אנשים מוכרים...

nonana

New member
היי קרנושה והמון בהצלחה../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif

אנחנו מחזיקים לך אצבעות.

טל של 4

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

מחר בעבודה החדשה. יהיה בסדר. אחרי לידת בכורי הייתי שנה בבית וחששתי מהחזרה למסלול העובדים אבל היה בסדר ואני בטוחה שגם לך יהיה בסדר. אלף אלפי הבדלות, אותי מפטרים מחר (סוגרים את החברה) אז אני מהצד השני לומדת להעריך כמה טוב היה לי. אבל אין דבר אני עדיין אופטימית ומקווה למצוא מהר מקום חדש.

קרנושה

New member
תודה לכל המברכות.......

מי כמוני יודעת כמה צריך לאוורר את הנפש...אני כמהה לעבודה...אני רדפתי אחרי חזרתי לעבודה...יכולתי להשהות זאת אבל...די! אז בבוקר אתקלח לי, אתאפר, אתלבש.....אניע את הרכב, אשים לי מוזיקה טובה, סיגריה.....ואשיר כל הדרך אל ה.....(לא הבנק!! שם אני בוכה חחחחח)..... טל4 הצטערתי לשמוע על פיטורייך...מייאש לא? כמה זמן עבדת בחברה? חברה של מה זה? אגלה לך סוד בשקט.....אני לפני שנתיים בדיוק מהיום פוטרתי מביה"ח...אחרי 4 שנים שעבדתי שם משרה מלאה ונתתי את הנשמה...למה פיטרו אותי? כי לא רצו לתת לי קביעות!! נבלות.....אז אני מבינה מזה פיטורים...אני לקחתי זאת ממש ממש קשה..אני תמיד הייתי אישה של עבודה ולא של בית.....כעת הם קיבלו אותי בחזרה..בתיקווה שזה לא גלגל שיחזור על עצמו.....אני צריכה לצאת לילמוד ולהיתקדם כדי לאבטח את מקומי בהמשך..... בכל מקרה.....הרבה סבלנות...תנסי בתוך כל השיט הזה לקחת זמן לעצמך......ואולי להנות קצת?

טל של 4

New member
תודה חמודה../images/Emo25.gif

אני עובדת שם כבר שש וחצי שנים, ממש מיום ההקמה. הפיטורים הם כי פשוט הפסקנו לקבל הזמנות בגלל המצב והמנכ"ל (הוא ממש בסדר) לא רוצה להגיע לפשיטת רגל ולהשאר חייב כסף לעובדים אז הוא שולח את כולם הביתה. לא נורא יהיה בסדר הלוואי רק שהיה לי את האומץ להנות מזה קצת ולא לחשוש למצבינו הכלכלי... חבל לי שיש עדיין מעסיקים (כמו בי"ח שלך ) שלא מעריכים את העובדים שלהם. בסופו של דבר זה פוגע בכולנו היא המחליפים חסרי ניסיון וללא ספק פחות מקצועיים. אז שוב שיהיה לך המון בהצלחה מחר.

רז2

New member
../images/Emo50.gif ביום העבודה הראשון

מחכים כאן עם אצבעות שלובות לשמיעת החוויות.

קצפת~

New member
קרנושה יקירתי................../images/Emo50.gif

חברתי היקרה......... מאחלת לך הצלחה עם חזרתך למעגל העבודה........ מקווה שהמשבר לא יהיה קשה מידי........ותיכנסי לשיגרה במהרה..... מנצלת את ההזדמנות לאחל לך ולמשפחתך שנה טובה....(נו מה לעשות שהכל פה מתנהל לפי השנה האזרחית) אוהבת חגית וכל השבט מצטרף (רציתי לצרף אייקונים אבל משום מה לא עובדים)

קרנושה

New member
קצפת מתוקה ../images/Emo25.gif

תודה תודה...על הברכה ועל שאת צופה בי תמיד......
... לגביי משברים.....ימים יגידו.....מנסה לחשוב חיובי ...אומרים שבזה הכל טמון.....והנה לך אני סורקת במיוחד כעת תמונה חדשה מהתנור של השלישיה..... גם לכם שנה קסומה ומקסימה...מכווווווווווווווולנו

למעלה