בוקר -טוב |מאוהב |

שלגיה**

New member
בוקר -טוב |מאוהב |

אני כאן לקצת זמן,בצהרים אני חוזרת הביתה להמשיך ללמוד. בסופהשבוע בעיקר למדתי וגם אכלתי לא מעט... הלכתי ברגל רק אתמול וביום שישי ויתרתי כי חזרנו מאוחר..ודי הצטערתי על כך. טרודה ב-1001 דברים אחרים ולא בלימודים מקווה שיום אחד אגיע למנוחה ולנחלה.. עומדת במקום עם המשקל וזה די גם מטריד אותי לא מעט.. אבל.. מחר הבחינה ואז גמרנו קצת שקט...אולי.. ההתנתקות מהפורום עשתה אותי אמביוולנטית ביחס אליו ואולי אוכל להסביר זאת יום אחד. שיהיה שבוע טוב לכולנו ובעיקר שקט נפשית. (בולי תהני ביום חופש בארבעה ביולי..) צ´או

אביטל +

New member
שלגייה ../images/Emo99.gif

המון הצלחה במבחן וגם בהשגת שקט ושאר מטרותייך אל תשכחי להיות סבלנית וסלחנית לעצמך

vodka2

New member
לא רוצה לאכזב אבל

גם אחרי הבחינה יהיו לך עוד מלא דברים לחשוב עליהם, תמיד זה ככה, חשוב רק להשתדל לחשוב על הדברים הנעימים יותר כמו ה- 100 בבחינה והחופש וכד´ בהצלחה בבחינה והכי חשוב להמשיך לחייך

שלגיה (כתבתי לך גם למעלה) ../images/Emo23.gif

המצב במשקל הוא תרתי משמע ... דווקא זה לחיוב בעיניי. תארי לעצמך רק איזו דרך עברת שלגיה. לפני שנה אולי, או יותר. מה שעברת היה עלול לגרום לך לאבד את הרקמה השברירית שנרקמה...רק תחשבי על זה! זה סימן כזה נפלא נפלא שצעדת קדימה ולא כלפי חוץ אלא ממש. כשקראתי אותך חשבתי וואו... מה היה לפני שנה, שנתיים. לא רק מה שעברת היה שולח ישר את הלב למתיקות באוכל גם פחות מזה נכון?? אז זה לא משהו גדול ?? שלגיה, עברתי כמה שינויים בשנים האחרונות שכשאני לפעמים ככה מביטה לאחור, אני לא זוכרת או מאמינה שהייתי אחרת. גם בענין האוכל. (לא "איכפת" לי ממנו יותר). אולי גם את עברת שינוי ולא שמת לב כמה?! העיקר ראיתי טיפה ממך הבוקר, אז טוב לי. אני מחייכת מאוד
דליה

למעלה