בוקר טוב ,מה קרה?אין אף אחד כאן?

emmy5

New member
בוקר טוב ,מה קרה?אין אף אחד כאן?

לזה לא חיכיתי , השעה 11.00 איפה כולם?

pazi66

New member
אמי פתחה שירשור חדש -אז אני מכניס

שוב את הודעתי - למדתי את הלקח הקודם. שבת שלום לכל הפורום - קשה,קשה אך מה לעשות, כנראה הכרחי....... חשבתי, ערערתי, והתלבטתי.....והגעתי למסקנה המתבקשת - ש ג י ת י עשיתי מכלום מלחמת עולם....כן, זה מתאים לי, אצלנו זאת תכונה משפחתית (לא אישתי, מצעד משפחתי) נדלק מהר, נכבה עוד יותר מהר ומצטער אחר כך כל הזמן חיפשתי סולם או אפילו חבל לרדת מהעץ הגבוה שטיפסתי עליו. גאוותי הטיפשית לא נתנה לי להגיד "טעיתי" כן, טעיתי, יכולתי להגיב אחרת יותר תרבותי.....ואני מסוגל, כיוון שבסה"כ אני אדם נוח ורגיש. טוב, מה שהיה היה, האמת, היה לי טוב איתכם, אהבתי את האוירה, ניסיתי מקומות אחרים ותמיד השוויתי עם הפורום הזה, ולא יכולתי להמשיך. לא קשה להגיד את זה, אני מתנצל אם פגעתי במישהו בהתנהגותי,ועד עכשיו אין לי הסבר רציונלי איך המצב הדרדר כמו שהדרדר. אם רובכם יהיה מוכן לקבלני חזרה, כמו שאני, אחזור בשמחה רבה להיות חלק מחבורה נכבדה זו.

emmy5

New member
פזי, כל הכבוד ,מגיע לך פרס../images/Emo51.gif

אני מכירה הרבה אנשים שדומים לאותו הבן אדם שאתה ציירתה לנו .אבל לבוא ולהגיד טעיתי זו זכות גדולה ..עכשיו אני מקווה שכל האנשים בדעה איתי . אתה היתה חסר לי בשטח . היה יותר שמח ..ואנשים נכנסו בתענוג לפורום . ריב קטן מפרק את כל המוסכמות .. אנחנו רוצים את כולם יחד לטוב ולרעה .. .שיהיה לנו חג שמח ,הרבה בריאות לכולנו ..

pazi66

New member
אממי היקרה, תודה../images/Emo24.gif

את הית לי לחברה גם כשלא היה לי טוב, האמנתי לי וחיזקת אותי כל הזמן .......הרגשת בחסרוני, תודה על התמיכה, כולי תקווה שבעתיד יהיה לכולנו טוב ביחד .....כמו שאת אומרת... לטוב ולרע תודה לך

maxima

New member
פזי.... כל הכבוד לך../images/Emo140.gif

מעריכה מאד אדם בעל כבוד שיודע להודות בטעותו

zigd

New member
שבת שלום ומבורך ../images/Emo54.gif

שבת שלום : ראשית שלום לפזי וברוך שובך , תהיה חזק , מטעויות למדים , גם במשפחה הטובה ביותר יש לעיתים ויקוחים , לא אסון , ולכם יושבי הפורום כך יאה לקבל חבר שטעה , מתקבל מתקבל מתקבל . חיזקו ואימצו .

"במקום שבעלי תשובה עומדים.....

אין צדיקים גדולים יכולים לעמוד" פזי שמחה שחזרת

נֵנָה

New member
חדש! מהמייל - הלימוזינה שלי ../images/Emo73.gif

במיוחד בשבליכם
הלימוזינות הכי מפוארות בעולם

נֵנָה

New member
חבל, זה נראה כמו כתובת אינטרנט

אשמור אותן אצלי אחת אחת ואביא לכם אותן מחר כ-jpg

נֵנָה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נֵנָה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אחרונה חביבה

למעלה